Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 07

Antradienio horoskopas – balandžio 8 d.

Antradienio žvaigždžių prognozės specialiai jums...
Skrendanti mergaitė
Skrendanti mergaitė / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jumyse sustiprės kario dvasia. Būtų keista, jei kam nors pavyktų jus nurungti ar užgožti. Impulsyvumas skatins veikti neapgalvotai ir kiek per agresyviai reikalauti sau dėmesio. Atsargiai žaiskite su ugnimi, nes vienas neatsargus žodis ar veiksmas gali įžiebti tikrą liepsną, kuri pajėgi suniokoti viską, kas jos kelyje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Be išankstinių ketinimų atsidursite spąstuose, kuriuos patys paspęsite sau arba per neapdairumą leisite kitiems tai padaryti. O jei iš praeities išlįs dalykų, apie kuriuos buvote pamiršę, skirkite tam dalį savo energijos, kad viskas būtų iki galo išspręsta. Nepasiduodami vidiniams prieštaravimams, kupini ryžto išspręsite painius uždavinius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų bandymai tapti lyderiais nežavės pakeleivių ar draugų. Jie girdės ir matys tik jūsų norą nurungti juos. Be to, galite suklupti ties didžiuliu savo noru įgyvendinti svajonę. Be abejo, ji jums pasiekiama, esate labai arti jos, tačiau stebėkite, ar tikrai sutelkėte dėmesį į tai, kas svarbu, ir nebarstote kūrybinės energijos vėjais.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų ambicijos rūpės tik jums. Kiti irgi labai norės, kad jiems nuolat degtų žalia šviesa kelyje. Todėl nuolankumas ten, kur iš tiesų norėtumėte pirmauti, jums suteiks papildomų taškų. Jie ateityje padėtų sėkmingiau įgyvendinti profesinius siekius. Kad taip nutiktų, dabar susikoncentruokite ties dienos užduotimis: energijos užteks viskam.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei šiandien nesutaps jūsų pažiūros su kitų jums svarbių žmonių pažiūromis, neskubėkite ieškoti neteisių. Būkite objektyvūs ir geranoriški, pateisinantys ne tik savo veiksmus ir įsitikinimus. Tokiu būdu sėkmingai išlaikysite svarbų egzaminą. Savo žinių tegul nepervertina tie, kurie kremta mokslus mokymo įstaigose.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Energijos bus daugiau nei sugebėjimo panaudoti ją produktyviai. O kai nepajėgsite suvaldyti savo veiksmų, bus dar sunkiau kontroliuoti ir veiklos rezultatus. Todėl kuo dažniau stabtelėkite ir įsitikinkite, kad mūšio lauke esate ne vieni ir nuolat įsiklausote į kitų rekomendacijas. Antraip atsidursite aklagatvyje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Skubėkite lėtai – tai pagrindinė sąlyga norintiems nurimti ir gauti rezultatų iš savo veiklos. Bendraujant su antrąja puse ar kolegomis, gali būti nelengva išlikti objektyviems ir šaltakraujiškiems. Kažkoks kirminas viduje jums trukdys matyti savo partneriuose žmones, kuriais galite pasitikėti. Manote, kad jie to nepastebės?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų dienos šūkis – „Nepakenk sau ir kitiems“. Čia svarbi sveikata, tiek fizinė, tiek dvasinė. Darbe stenkitės kuo geriau susikoncentruoti į tikslus ir kuo mažiau į bandymus įrodyti kitiems savo tiesą. Kai jūsų tiesa nelygioje kovoje susigrums su kolegų tiesa, nebus nė vieno nusipelniusiojo pirmosios vietos. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien siekite, kad jūsų veiksmuose būtų kuo daugiau kūrybinės kibirkšties ir kuo mažiau neapgalvotų veiksmų. Pastarieji įvels jus į keistus žaidimus, kuriuos nesiliausite žaidę. O jei jums pavyks derinti savo nevaldomą energiją su iškeltais dienos reikalavimais, jūsų darbo ir kūrybos vaisiai bus gardūs ir saldūs. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Naivu tikėtis rasti namie ramų uostą. Kuo labiau saugosite šeimą nuo pasaulio vėjų, tuo intensyviau jie pūs. Verčiau valdykite savo emocijas ir nukreipkite jas į konstruktyvią veiklą. Turėsite energijos, gebančios ne tik viską sugadinti, bet ir pataisyti. Todėl, užuot veikę neapgalvotai, susikurkite darbų planą ir vadovaukitės juo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Norėsite tik vieno – išsaugoti gerus santykius su šalia esančiaisiais. Nepaisant gerų jūsų norų, viskas bus priešingai. Ginčai su seserimi, broliu, kaimyne ar kolega gali kilti dėl menkniekių. Didžiausia kliūtis – nesugebėjimas suprasti kitų žmonių poelgių prasmės. Tiesą sakant, nesugebėsite suprasti net savęs. Ir kažin ar norėsite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Eikvosite energiją bandydami suderinti asmeninius poreikius su partnerių. Imsitės žygių, kurie leistų jums pasiekti, kad ir vilkas būtų sotus, ir avys sveikos. Tikslas gražus, todėl nesustokite pusiaukelėje. Iš toli atklys jausmas, kad visa tai jau matėte anksčiau. Jei tai kartojasi, vadinasi, yra rimta priežastis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius