Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 07

Horoskopas antradieniui – spalio 8 d.

Šią dieną žvaigždės jums žada...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Susitelkimas į jums svarbius dalykus bus reikalingas, bet dėmesį nuo jų atitrauks stiprios emocijos ir gausybė prieštaringų minčių. Veikla, kurios imsitės su partneriais, patirs keletą jus trikdančių išbandymų. Tai gali būti viena iš priežasčių, kodėl nuleisite rankas pusiaukelėje. Vakarėjant į visus nesklandumus žvelgsite su atlaidžia šypsena. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gyvenimo draugas pakvies jus į abejonių kupiną kelionę. Gali būti, kad dėl baimės suklysti jos nė nepradėsite. Iš tiesų tik vakare suprasite, kad kelias savo gyvenimo valandas nerimavote veltui. Noras džiaugtis tuo, kas bendra, ir į tai investuoti visą savo energiją, suteiks jums jos dar daugiau. Viskas bus gerai, jei nepersistengsite. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Norai rungsis su galimybėmis. Tai itin stipriai pajusite darbe, kai kliūtys prieš jūsų akis augs lyg grybai po lietaus. Dalį dienos į jas nepavyks nekreipti dėmesio, nuolat vis grįšite prie vienos ar kitos neišspręstos dilemos. Artėjant vakarui nesuksite galvos dėl menkniekių, nes tikėsite viskuo, ką jums sako antroji pusė. Ji ar jis dažniausiai neklys. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iki popietės atidžiai ir giliai žvelgsite į kiekvieną sutiktą žmogų ir atliekamą jo veiklą. Nedėkite didelių vilčių į viską, kas kvepia naujumu ir šviežumu. Tiesa, vaikai suteiks progų suabejoti jūsų kompetencija ir poelgių teisingumu. Vakare raktinis jūsų žodis bus „gražiai“. Kurias duris juo atrakinsite, priklausys nuo jūsų, bet optimizmo nestigs. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Rimtos priežasties nerimauti nebus, bet būsite gerokai sutrikę. Namiškiai pasės jūsų galvose ne vieną abejonę, nes, užuot paskatinę jus, parodys jums jūsų ribas. Vakare plūstelėjusi optimizmo banga šiltomis spalvomis nudažys jūsų santykius su mylimu žmogumi ir vaikais. Be to, ne vienam suteiks įkvėpimo pradėti kūrybinį projektą, jei ir čia visko nesugriaus abejonės.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte truputėlį vargins judesys ir nuolatinis skubėjimas, bet leis vienu metu atlikti daug darbų. Pastebėję, kad  niekur nespėjate, sulėtinkite tempą, nes būsite vertinami už nuoseklumą ir norą giliau pažvelgti į dienos problemas. Vakare, siekdami harmonijos ir darnos namuose, nesileiskite suklaidinami partnerių. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dienos pradžios įvykių eiga nedžiugins jūsų, net jei viskas vyks gana sklandžiai. Geriau jausitės tik tada, kai ką nors galėsite tvirtai laikyti savo rankose ar bent manyti, kad taip yra. Verčiau nepersistenkite ir visus planus atidėkite popietės valandoms. Tuo metu vyksiantys susitikimai ir pokalbiai leis patikėti, kad pasaulis yra gražus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Įstrigsite savo pačių nustatytuose poreikių rėmuose ir negalėsite visą dieną iš jų ištrūkti. Jūsų susitelkimas į tai, kas svarbiausia, šiandien sukurs jums tinkamą pagrindą po kojomis net tada, kai kiti nejaus svarumo būsenos. Popietės metu jūsų dėmesį atkreips žemiški džiaugsmai: maistas, gėrimai ir daiktai, kurių būsite linkę neatsargiai perdozuoti. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Rinksitės būti toliau nuo visų, kurie gali jums pakenti ar paprieštarauti. Tačiau tai nepadės jums pasijusti tvirtesniems. Priešingai, kuo labiau slėpsitės, tuo dažniau atsidursite dėmesio centre. Ypač tai bus aktualu per popietę, kai viena dalis jumyse bus pilna abejonių ir niūrių minčių, o kita – tikėjimo savo jėgomis ir pasitikėjimo pasauliu.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Draugai leis suprasti, kad kalbate per daug, kišatės ne į savo reikalus arba tiesiog dėl kažko klystate. Dėl šios priežasties iš karto nuleisite rankas arba, priešingai, ieškosite atsakymų. Iki popietės šios paieškos bus bergždžios ir pilnos abejonių, o vėliau – su lengva įkvėpimo gaida. Deja, nuspręsite niekam nepasakoti savo įspūdžių. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Darbe demonstruoti žinias ir ką nors priblokšti savo erudicija nebus lengva. Vietoj patvirtinimo sutrikę stebėsite jums nepalankiai išsidėsčiusią situaciją žaidimų lentoje. Iki popietės kiek per stipriai reaguosite į sėkmes ir nesėkmes, o vėliau į viską, kas nemalonu, lengviau numosite ranka. Gerai jaustis padės tinkama draugija.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dalį dienos seksis plaukti dienos ritmu, bet jūsų optimizmui ne kartą bus pakirpti sparnai. Be to, kažkas įrodys, kad ne visi jūsų įsitikinimai yra teisingi. Pavakarę pamanysite, kad šiems suvaržymams atėjo galas. Suskubsite įsitraukti į naują viliojantį projektą arba ieškosite būdų, kaip aplink save kurti grožį ir skleisti  gerą nuotaiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius