Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 05

Horoskopas ketvirtadieniui – gruodžio 6 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį rytą nebus lengva atlikti užduotis taip, kad visi būtų patenkinti. Jūsų dosnumas irgi nebus pelnytai įvertintas, priešingai darbe gali pasklisti keistų ir prieštaringų kalbų. Bet jei turite teisingą ir išsamų planą, ką ketinate veikti šią žiemos dieną, nekreipkite dėmesio į smulkmenas ir ryžtingai vykdykite savo sumanymus.

 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Rytą dėl užvaldžiusio noro patirti keletą malonių akimirkų (dabar ar ateityje) galite netikėtai išleisti gerokai daugiau pinigų nei planavote. Suskaičiuokite viską ir pasverkite dar ir dar kartą primindami sau, kad atsarga gėdos nedaro. Būtų idealu, jei pamalonintumėte save tokiais būdais, kurie nieko nekainuoja. Žinoma, gresia pavojus, kad jūsų gyvenime tai sukels kokių nors netikėtų permainų.  Bet... gal to jums kaip tik dabar ir trūksta?

 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Namuose būsite nesuprasti, ypač jei bandysite kam nors įrodyti savo tiesą. Atidėkite diskusijas apie gyvenimo filosofiją  kitai dienai. Daugiau laimėsite dirbdami konkrečius ir apčiuopiamus darbus, kuriems būtinas susikaupimas, kantrybė ir ištvermė. O jei nereikšmingos šeimos problemos bandys pasiglemžti jūsų jėgas – nepasiduokite ir nesileiskite suerzinami.

 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šio ketvirtadienio rytą nepervertinkite savo žinių, kad vėliau netektų sau priekaištauti ar ieškoti kaltų. Labiausiai tai aktualu tiems, kurie mokosi ir kurių šiandien laukia žinių patikrinimas. Tačiau ir visiems kitiems, gal net jiems patiems to nežinant, gali tekti laikyti kokį nors keistą gyvenimo egzaminą. Gera žinia, kad pavyks rasti bendrą kalbą su aplinkiniais ir užmegzti naudingų ryšių.

 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų bandymai šį rytą pasirodyti prieš draugus nebus sėkmingi, priešingai – jus tai gali smarkiai nuvilti. Stabtelėkite prieš kiekvieną rizikingesnį žingsnį ir realiai įvertinkite  savo galimybes, ypač  tai bus svarbu perkant ir parduodant. Šiandien  netausokite energijos. Jei ją nukreipsite tinkama linkme – būsite maloniai nustebinti rezultatų.

 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šį rytą išgirstas kolegų prašymas padėti gali paveikti dvejopai: arba viską metę griebsitės ne savo darbų, arba apsimesite, kad negirdite, ko jūsų prašo. Gal taip ir geriau, nes yra pavojus nukentėti. Dienai įsibėgėjus, jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Energijos ir jėgų užteks viskam, tik... nebus garantijų, kad visos pastangos bus vaisingos.  

 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neišsipildžius svajonėms, jus užvaldys mintys, verčiančios abejoti savimi ir kitais. Norėsis bent trumpam pasislėpti savo pasaulyje, bet ne tam, kad save ar kitus dėl ko nors kaltintumėte – jums būtina pailsėti, pabėgti nuo sumaišties, chaoso. Veikdami užkulisiuose, jausitės daug geriau nei pagrindinėje scenoje. Svarbiausia – nepamirškite, kodėl atsidūrėte būtent ten.

 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Manydami, kad jūsų idėjos yra vienintelės tokios nepakartojamos, galite nepastebėti kitų, geresnių, ir įskaudinti  bendražygius. Taigi, prieš išsakydami nuomonę, žūtbūt išklausykite kitus, o kilus konfliktams prisiminkite, kad pirmiausia jie gimsta viduje ir tik vėliau išsiveržia į išorę. Turėdami tai galvoje, galėsite iš savęs labai daug reikalauti.

 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Net menkas nukrypimas nuo nustatytų taisyklių sukels rūpesčių. O jei nemanote joms nusižengti, diena bus prasminga ir darbinga. Darbas, kuriam teks labai atsiduoti ir, prispaudus reikalui, pakeisti veikimo taktiką, bus naudingas finansiškai ir suteikiantis galimybę dar stipriau įsitvirtinti.

 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būkite savimi ir leiskite sau elgtis daug laisviau nei kitomis dienomis. Tačiau jokiu būdu nepamirškite, kad visur reikia jausti saiką. Labiausiai dėl to gali nukentėti jūsų sveikata ir kasdienės pareigos. Jei jau nusibrėžėte galimybių ribas, tuomet puiku – veikite energingai ir drąsiai.

 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nemotyvuotai optimistinės nuotaikos jumyse grumsis su realybe. Jei nugalės optimizmas, vėliau teks susidurti su finansiniais nuostoliais. Tačiau užstrigti šios dienos rūpestėliuose taip pat nepatariama – šiuo atveju neišnaudosite visų jėgų, kurias šiandien jums  siųs žvaigždės. Būtų idealu, jei rastumėte aukso viduriuką, nes tik tuomet ši diena bus puiki. 

 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Lūkesčių daug, o naudos – nulis. Greičiausiai prie tokių išvadų prieisite ampąstę šio ryto įvykius. Vėliau pasistenkite mažiau kalbėti, bet daugiau veikti, neatsisakykite pagalbos, kurią pasiūlys draugai. Nepaskęskite smulkmenose, kurios bus pasiruošusios atitraukti jus nuo to, kas svarbiausia, ir išmušti iš pusiausvyros. Todėl verčiau iš anksto nusistatykite prioritetus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius