Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 23

Ketvirtadienio horoskopas – balandžio 24 d.

Skubėkite sužinoti, ar ketvirtadienis jums nepagailės žiupsnelio ypatingų potyrių? O gal jūsų laukia kur kas didingesni dalykai?
Gėlės ir drugeliai
Gėlės ir drugeliai / Shutterstock nuotr.

Avinas Avinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Svarbiausius dienos žygius atliksite tada, kai apie juos niekas, išskyrus jus, nežinos. O radę apčiuopiamų  galimybių gauti ar įgyti tai, ko siekiate, neskubėkite afišuotis. Vakare atidžiai klausykitės savo nuojautos, kad nesupainiotumėte realių dalykų su menamais. Ir užtrenkite duris liūdesiui, kuris bus pasiruošęs su jumis būti lyg ištikimas šuo.

Jautis Jautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Veikla, kurios griebsitės nuo ryto, džiugins tik tuos, kurie tenkins ne savo užgaidas, o įsitrauks į grupės veiklą. Tiesa, asmeninės jūsų savybės bus labai svarbios ir visus, kurie skrajos padebesiais ir bandys įgyvendinti nerealias svajones, sėkmingai nuleisite ant žemės. Tiesa, vakare net jums nepavyks išsipainioti iš iliuzijų voratinklio.

Dvyniai Dvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vos pabudę nersitės iš kailio norėdami įgyvendinti marias idėjų. Deja, dalis jų taip ir liks tūnoti galvoje. Tačiau, artėjant vidurdieniui, tinkamai taikydami kūrybinius metodus ir paklusdami vidiniam balsui, darbe atliksite tai, ką vėliau galėsite pamatyti ir kitiems parodyti. Vakare negaiškite laiko bandymams suprasti jus supantį pasaulį.

Vėžys Vėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte neužsiimkite nauja veikla, nes ji atneštų tik ilgalaikį tuštumos jausmą. O įdienojus galėsite turėti tai, ko jums reikia. Galimybes įžvelgsite ten, kur jos slėpsis, tačiau kaip jas panaudosite dienos kūriniams lipdyti – jūsų pasirinkimas. Vieną svarbiausių vaidmenų atliks draugai, jei jų pagalbą vertinsite labiau nei savo nuojautas.

Liūtas Liūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Visą dieną būsite įtraukti į darbus, kurie bus sėkmingi tik tuomet, jei jūs, pamynę asmenines ambicijas, atliksite juos dėl kitų žmonių ir nuolat su jais bendradarbiausite. Vakare sustiprėjęs šeštasis jausmas gali nuvesti toli. Jei nebūsite jo paklaidinti, savo įžvalgomis sėkmingai spręsite sudėtingus intymių santykių ar bendrų finansų klausimus.

Mergelė Mergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums nebus sunku patikėti, kad viskas klostosi taip, kaip reikia. Vienas žingsnelis į šoną gali sukelti aibę priešingų jausmų. Nepasigailėsite, jei partneriais ar kolegomis pasikliausite ne mažiau nei savimi. Vakare jūsų santykiai su antrąja puse nusispalvins romantiškomis spalvomis. Žinosite tik dalį tiesos, bet būti laimingiems to užteks.  

Svarstyklės Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Įkišę nosį į kasdienių rūpestėlių jūrą, jausitės joje nei šiaip, nei taip. Tačiau pasirinkimo turėsite nedaug. Kažin ar atsiras norinčiųjų jus išgirsti. Vien jūsų darbai, atlikti tam, kad visiems būtų gera, bus jūsų sėkmingų pastangų garantas. Vakare įkvėpimas aplankys darbuojantis namuose ar sode. Tiesa, tam teks paaukoti dalį įprastos tvarkos.

Skorpionas Skorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ryte į darbo vietą atsinešite dalį namie susikaupusių rūpestėlių, bet jie greitai išgaruos, palikdami vietos kūrybinei jūsų saviraiškai. Norėdami stebinti kolegas asmeniniais gebėjimais, būsite nustumti į antrą planą. Paradoksalu, bet pirmausite tik išklausę  partnerių nuomonę – jų nurodytos konkrečios gairės sudėlios viską į vietas ir nurodys jums kryptį.

Šaulys Šaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryte lėksite lyg akis išdegę, bet vis tiek vėluosite, teisinsitės, nors rimtų priežasčių niekaip nepateiksite. Nurimkite, nes tai bus geriausias vaistas. Norite to ar ne, vėliau būsite sustabdyti ir jūsų paprašys atlikti kažką svarbaus dėl šeimos. Vakare atsiras abejonių, trukdančių spręsti painias problemas namie.

Ožiaragis Ožiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ryte be rimtos priežasties pražiopsosite pačius svarbiausius dalykus. Tai ne priežastis grįžti atgal, nors pusiaukelė nepasiekta. Jūsų užsispyrimo šią dieną prireiks ne kartą, ypač užmezgant pažintis ar bendraujant. Vakare nesiseks tinkamai išreikšti minčių, o norėdami išsisukti iš padėties, sukursite ne vieną istoriją, kuria patikėsite net patys.

Vandenis Vandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dienos įvykiai, nešdami jus tai pirmyn, tai atgal, neleis susitelkti. Namiškių prašymai, pasiūlymai ar pagalba jums ir padės, ir trukdys. Tačiau tik jų dėka rasite ar sukursite patikimą tvirtą šios dienos darbų pagrindą. Pasikliaukite ne tik tuo, ką galite paliesti. Vidinis jūsų balsas bus pasiruošęs kai ką svarbaus jums priminti, jei pasiklausysite jo.

Žuvys Žuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte ruoškite save naujiems žygiams, bet į pirmaujančiųjų gretas nesiveržkite. Vėliau, norėdami to ar ne, ten atsidursite patys. Nardydami jums specialiai paruoštame akvariume, tinkamai įvykdysite jums skirtą misiją. Vienintelė problema, kuri jums trukdys, – tai jūsų užgaidos turėti tai, ko neįmanoma. Vertinkite, ką turite, nes turite labai daug. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius