Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 18

Savaitgalio horoskopas – balandžio 19–20 d.

Pasmalsaukite, kokį velykinį savaitgalį jums prognozuoja dangaus žvaigždės.
Medis
Medis / Fotolia nuotr.

Avinas Avinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį žinosite, kad viskas, kas vyksta, yra teisinga. Tačiau džiaugsitės ne išgirdę patvirtinimus, o pamatę juos aplinkinių akyse. Sekmadienį danguje energijos pakis ne jūsų naudai: Saulė, palikusi nutrūktgalvišką jūsų ženklą, keturioms savaitėms apsistos niekur neskubančiame Jaučio ženkle. Neskubėkite ir jūs – tai leis jums įsitvirtinti.

Jautis Jautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį noriai bendrausite su draugais, galbūt tikėsitės sužinoti įdomesnį velykinį patiekalą ar tiesiog malonioje draugijoje ruošitės didžiausiai pavasario šventei. Ji ateis ramiu žingsniu ir lygiai taip pat ramiai jums praneš, kad turite daugiau privilegijų nei iki šiol, jei bandysite realizuoti save. Priežastis?  Saulė yra jūsų žemiškame ir pastoviame ženkle.

Dvyniai Dvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį jūsų partneriai bus dažniau teisūs už jus. Užuot priešinęsi neva jų primestai nuomonei, pagalvokite apie šviesiąsias šio reikalo puses. Tegu kibirkštis antrosios pusės akyse tampa jums kelrodėmis, o ne kliūtimis. Velykų rytą jausitės nepelnytai išmesti iš jums patrauklaus žaidimo. Užuot ieškoję priežasčių, pabandykite geriau suprasti save.

Vėžys Vėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Optimizmu kupinas šeštadienio rytas perduos tą pačią estafetę dienai ir vakarui. Tokiu būdu jūsų pasiruošimas šventei įgaus daug ryškių atspalvių. Įsisukę į nesibaigiančių naminių reikalų sūkurį, jausitės savo vietoje. Šventinis rytas pažadės daugiau galimybių išreikšti save tarp draugų, ir tai tik keturių savaičių bičiuliško laikotarpio pradžia.

Liūtas Liūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį galite spinduliuoti tikėjimą, kad artėjanti šventė neša gerąją žinią. Kupini entuziazmo, užmegzkite reikalingus ryšius ir pasistenkite, kad neliktų nė vieno abejojančiojo. Sekmadienį nusimato nešventiški ir jums ne itin palankūs pokyčiai danguje – Saulė pradeda kelionę Jaučio ženklu. Kita vertus, po šventės galėsite įrodyti vadovams, iš kokio molio esate drėbti.

Mergelė Mergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Visi jūsų šeštadienio žygiai bus skirti šeimos saugumui užtikrinti. Norėdami laimėti  dienos mūšius, darykite viską su šypsena lūpose. Jums nebus lengva pateisinti viską – ir juoda, ir balta. Velykų rytą norėsite apsidairyti plačiau ir pažinti daugiau ne tam, kad atitrūktumėte nuo žemės. Kiekviename besiskleidžiančiame žiede galite pamatyti beribį pasaulį.

Svarstyklės Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį noriai ir lengvai bendrausite su tais, kurie jums reikalingi. Nebus baimės likti neišgirstiems. O jei kai kam atrodys, kad perlenkiate lazdą, numokite ranka. Pirmąją Velykų dieną prasidės metas, kuris jums primins ėjimą minų lauku. Jūsų užduotis – rasti būdų, kaip sujungti savo jėgas su bendromis pajėgomis ir įveikti ribą, kurios iki šiol nepavyko peržengti.

Skorpionas Skorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį turėsite daugybę lūkesčių ir jiems kabinti išsirinksite didžiausią šaukštą. Žinoma, visų pirma privalėsite gerai pasiruošti, o jums tai nebus sudėtinga. Sekmadienį Saulė atsidurs priešingoje Zodiako pusėje – Jaučio ženkle, o tai signalas užleisti  partneriams lyderių pozicijas. Būtent jie išmokys jus naujų saviraiškos būdų ir, atėjus laikui, padės sumaniai juos pritaikyti.

Šaulys Šaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį visi jūsų bandymai laisvai išreikšti save ir išsaugoti savo unikalumą bus be galo sėkmingi. Entuziazmo banga užplūs imantis bendros veiklos su atžalomis ar mylimu žmogumi. Vos išaušęs šventinis rytas primins, kad atėjo tinkamas metas pasirūpinti kasdieniais reikalais ir svarbiausiais savo kūno poreikiais.

Ožiaragis Ožiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį jums patiks būti stebėtojais, kurie, veikdami kryptingai, neatkreips į save kitų dėmesio. Tik žvelgdami į vidų, o ne į išorę pamatysite daugiau. Šventinis sekmadienis bus pirmas žingsnelis, padedantis atrasti savyje vaiką, kuris moka džiaugtis mažais dalykais. O jei jų nėra – Saulė Jaučio ženkle patars, kaip juos sukurti.

Vandenis Vandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį būsite atviri naujovėms ir nuoširdžiai išklausysite bičiulių ar giminaičių patarimus. Kiekviename žingsnyje gelbės optimistinės nuotaikos, o išreikšite jas taip, kad niekas nedrįs jumis abejoti. Sekmadienio naktį Saulė pereis į Jaučio ženklą, tuo išryškindama jūsų namų ir šeimos sritį. Šią dieną ir artimiausiu metu šviesite ryškiau, jei užmegsite patikimą ryšį su šeimos nariais.

Žuvys Žuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį, bandydami plaukti pasroviui, nerasite kelio, todėl turėsite pasirinkti jums ne tokią patogią distanciją. Jei tikslingai stiprinsite savyje tikėjimą ir džiaugsmą, jų abiejų aplink jus ir jumyse atsiras vis daugiau. O štai didžiosios šventės rytas primins , kaip gera leisti laiką su artimaisiais ir rasti tinkamų žodžių savo mintims išreikšti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius