Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 15

2014-ųjų suderinamumo horoskopas

Žaliojo medinio Arklio metai žada būti ne mažiau įdomūs nei besibaigiantieji 2013-ieji. Mūsų laukia ne tik senų ir jau nereikalingų ryšių nutrūkimas, bet ir naujos svarbios pažintys, kurios bus kur kas tvirtesnės ir atneš didžiulės naudos.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

Gali būti, kad, pasisėmę naudos, grįšite pas tuos žmones, iš kurių jau nieko nesitikėjote ir manėte, kad jūsų keliai daugiau nesusikirs.

Taigi santykių suderinamumo prasme mūsų laukia tikros staigmenos, išbandymai ir netikėtumai, nes susidraugaus vienas kito nemėgstantys žmonės arba rimtos draugystės pasirodys besančios spalvotas muilo burbulas... Tad su kokiais Zodiako ženklais draugausime kitais metais?

► Avinas

Kitais metais Avinams patariama draugauti su Jaučiais ir Mergelėmis. Šie žmonės padės pasiekti naudos įvairiose situacijose, taip pat suvaldys, jeigu Avinai ruošis prikrėsti kvailysčių ar priimti neteisingus, jiems nenaudingus sprendimus. Su Ožiaragais laukia itin vaisingas bendradarbiavimas. Be to, gali plykstelėti ir meilės bei aistros kibirkštėlė. O štai nuo Liūtų laikykitės atokiau, nes tai gali tapti šeimos barnių priežastimi ar netgi nelaimingos meilės pradžia.

► Jautis

Darbo požiūriu Jaučio idealūs santykiai laukia su Mergelėmis ir Vėžiais. Mergelės kaipmat atsilieps į pagalbos šauksmą, su džiaugsmu įvertins jūsų iniciatyvą, padės įgyvendinti net pačius didžiausius planus. Su Vėžiais bus sunkiau, nes šiuos turėsite traukti iš bėdų ir kitų nemalonumų, bet už tai sulauksite viso glėbio dėkingumo. Meilė gali užklupti su Dvynių ženklo atstovu. Tačiau būkite atsargūs – pamesta galva garantuota.

► Dvyniai

Tvirtą tandemą kitais metais sudarys Dvynių ir Šaulio ženklų atstovai. Jiems bus smagu keliauti, dirbti ir užsiimti įdomiausiais reikalais. Tiesa, Šauliai – tikri karštakošiai, tad į šią jų charakterio ypatybę Dvyniams būtina atkreipti dėmesį. Šio ženklo atstovai naudos išpeš, išminties ir kantrybės pasisems bendraudami su namų jaukumo puoselėtoju Vėžiu. Beje, Dvyniams derėtų vengti Skorpiono – jie įtrauks juos į tikrus nemalonumus.

► Vėžys

Kitais metais Vėžiai užsinorės ką nors globoti ir padėti aplinkiniams. O juk daryti gerus darbus – tikras gyvenimo džiaugsmas! Dėl to Vėžiai pasijus laimingesni, patenkinti ir labiau pasitikintys savimi. Tinkami santykiai šiuo atžvilgiu klostysis su Dvyniais ir Skorpionais, tik nereikėtų per daug panirti į jų problemas. Meilės ryšiai, tikėtina, gali užsimegzti su Liūtu ar Vandeniu. Patartina atsargiau megzti santykius su Šauliais – tiek darbo, tiek asmenine prasme.

► Liūtas

Liūtams patartina mažiau bendrauti su Avinais, Šauliais ir... pačiais Liūtais. Teigiama, kad tokiu atveju išlaikysite ramybę visose gyvenimo situacijose. Žuvys ir Vandeniai Liūtui bus prie širdies: užsimegs nuoširdi draugystė, o gal ir tobuli darbo santykiai. Su Žuvimis tikėtinas netgi meilės romanas! Neblogai santykiai klostysis ir su Svarstyklėmis, Vėžiais. Gali būti, kad jiems tapsite dvasinės išminties lobynu ir netgi gelbėtoju iš sunkiausios situacijos.

► Mergelė

Mergelės kitais metais laukia smagi draugystė su Avinais. Gali būti, kad ši bičiulystė netgi virs meile, tačiau ar tai tęsis ilgai – pasakyti sunku. Darbo santykiai pakils į tikras aukštumas, jeigu jų pakeleivis šalia bus Jautis. Kiekvienas iš jūsų patirsite ne tik smagių akimirkų, bet ir pasiimsite tai, ko troškote – garbės, pinigų ar aukštas pareigas. O štai su Svarstyklėmis verčiau nesusidėti, mat jų duoti patarimai nubaidys sėkmės paukštę. Panaši patirtis laukia ir su Ožiaragiais.

► Svarstyklės

Šie ženklų atstovai turėtų džiaugtis, jeigu jų kelyje pasitaikys Jaučiai ir Ožiaragiai. Raguotuosius galime pavadinti tikromis laimės fėjomis, nes būtent jie padės Svarstyklėms pasiekti įvairiausių tikslų. Rimti meilės santykiai gali užgimti su Žuvimis, tačiau ir tam neturėsite pagailėti pastangų. O štai su Mergelėmis stenkitės neturėti reikalų – jūsų auros 2014-aisiais nesutaps.

► Skorpionas

Skorpiono laukia glaudus bendradarbiavimas su Vėžiais. Būtent iš jų Skorpionas semsis gyvenimo džiaugsmo, dvasinės išminties, paslaptingų žinių. Taip pat Vėžiai palaikys juos materialiai, padės įsitvirtinti naujoje vietoje. Meilės ryšiai gali užsimegzti su tais pačiais Skorpionais, Vandeniais. O su Ožiaragiais Skorpionams ne pakeliui – laukia nemalonumai ir finansinės bėdos.

► Šaulys

Šaulių laukia įdomi situacija. Jie turėtų atsiriboti nuo tų, kuriems daro įtaką, nes būtent šiuos žmones pastūmės į įvairius nemalonumus. Taigi Šauliams reikėtų mažiau bendrauti su Vėžiais ir Dvyniais, kurie šio ženklo atstovams nepajėgūs atsakyti. Su raguotaisiais Jaučiais ir Ožiaragiais Šaulių laukia puikus bendradarbiavimas, finansinė sėkmė ir netgi meilė. Be to, šių ženklų atstovai padės priimti racionalius sprendimus, duos puikių patarimų, kaip išspręsti su bendravimu susijusias bėdas.

► Ožiaragis

Ožiaragiai kitais metais neturėtų spjauti nė vieną Zodiako ženklo atstovą. Tiesa ta, kad kone kiekvienam jūs darysite įtaką – arba gerą, arba blogą. Būkite dėmesingesni ir atsargesni su Skorpionais ir Vėžiais, kad pavėjui nepaleistumėte tai, ką jie kūrė ilgus metus. Dvyniai gali išplepėti visas jūsų paslaptis ir nuvilioti laimę, netgi įtraukti į avantiūrą! O jeigu susivienysite su Avinu, tuomet abu išpešite naudos, gal netgi užmegsite tarnybinį (nebūtinai) romaną... Šilti jausmus galite pajusti ir Jaučiams.

► Vandenis

Puikūs santykiai laukia su Liūtais, Žuvimis, o meilės aistros kunkuliuos su Vandeniais ir Skorpionais. Tačiau būsite išrankūs ir savo širdies bet kam atiduoti neskubėsite. Daugiausia problemų Vandeniams gali sukelti Dvyniai, mat šių nenuspėjami poelgiai sukels sunkumų visose gyvenimiškose situacijose: pradedant darbu, baigiant asmeniniais santykiais. Avinai irgi ne geriausias pasirinkimas, mat dėl jų galite pasijusti visiškai išmušti iš vėžių.

► Žuvys

Kitais metais Žuvys, palaikomos Liūtų ir Vandenių, galės nuversti kalnus. O štai Ožiaragiai suvaidins itin svarbų vaidmenį karjeroje ir padės pasiekti net jums netikėtų aukštumų. Meilės santykiai kitais metais bus it banguojanti jūra. Svarstyklės su Žuvimis tikėsis rimtų ir ilgalaikių santykių, gal net vedybų, o štai, tarkime, su Liūtais, greičiausiai lauks labai aistringas, tačiau trumpas romanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius