Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 20

43-iasis žurnalo „Ji“ numeris!

Dar daugiau gyvenimiškų istorijų – naujoje savaitraščio „Ji“ rubrikoje „Emigrantai“!
2013 m. / Nr. 43
2013 m. / Nr. 43 / Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr

Kartais esame tokios laimingos, kad norime apie tai visam pasauliui rėkti balsu, kartais jaučiamės vienišos, nesuprastos... Lyg mūsų bėdos būtų kitų nepatirtos. Skaitydami nepažįstamųjų gyvenimo istorijas, išgirsdami jų patirtis, ne tik suprantame, kad tokių kaip mes pasaulyje daug, bet ir galime ko nors pasimokyti.

Taigi, mielosios, šiame savaitraščio numeryje susipažinkite su sveikuoliu Mindaugu Vidugiriu. Vyras sako, kad pradėjęs gyventi sveikai per metus sutaupo apie 4 tūkst. litų. Istorikė Jolanta Karpavičienė supažindina su Lietuvos didikų valgymo, aprangos, bendravimo ir dovanų teikimo kultūra. O naujoje rubrikoje „Emigrantai“ – išsamus žurnalistės Vilmos Anusaitės (gido „Savas Londonas“ autorės) pasakojimas apie gyvenimą Didžiosios Britanijos sostinėje. 

Jūsų dėmesiui – garsių aprangos stilistų patarimai, įspūdžiai iš rožėmis kvepiančios Bulgarijos ir šeši puslapiai receptų.

Turiningos savaitės!

„Ji“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius