Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 07

Šeštadienį – naujas žurnalo „Ji“ numeris!

Savaitgalį siūlome pradėti su „Ji“! Naujajame numeryje rasite įdomių pašnekesių, mados ir grožio patarimų, gardžių patiekalų receptų. Taip pat parengėme jums dovaną – knygelę „Pavasario darbai“ ir Sodininko kalendorių.
2014 m. kovo mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 10
2014 m. kovo mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 10 / Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr.

Pro langus šildanti saulutė skatina vis dažniau pasvajoti apie atostogas. Kur keliausime šiais metais? Jeigu būsite išradingos, atostogos atsieis daug pigiau. Todėl šio numerio tema – „30 būdų atostogauti taupiai“. Mūsų ir kelionių organizatorių patarimai.

Vienintelė lietuvė tarptautinės kategorijos dailiojo čiuožimo teisėja Laima Krauzienė dalijasi įspūdžiais iš Sočio žiemos olimpiados ir sako, kad asmeninės teisėjo simpatijos negali lemti čiuožėjo pergalės.

Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovausianti Vilija Matačiūnaitė prisipažįsta, kad mėgsta eksperimentuoti ir yra linkusi į avantiūras.

Mados rubrikoje aiškinamės, kokie aksesuarai madingiausi pavasarį. „Ji“ klube skaitykite, ką turėtume valgyti, kad pakankamai gautume maistinių skaidulų.

Na, o jeigu jau prakalbome apie maistą, tarsi netyčia pakiškite savo gyvenimo draugui atverstą receptų puslapį. Galbūt Kovo 8-osios proga nustebins jus išskirtiniais pusryčiais?

Gražios šventės ir malonaus skaitymo!

„Ji“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius