Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 požymių, kad jūsų santykiai neturi ateities

Ne veltui sakoma, kad meilė – akla, todėl ir stengiamasi iš visų jėgų palaikyti santykius su žmogumi, kuris galbūt jau netgi ir nemyli. Tačiau ar verta apgaudinėti save? Kam stengtis išsaugoti santykius, kurie nesuteikia jums laimės?
Pora
Pora / „Fotolia“ nuotr.

Jeigu iš santykių tikitės daugiau negu linksmo laisvalaikio ar trumpo flirto, turite drąsiai pažvelgti tiesai į akis ir padaryti tam tikras išvadas.

Štai sąrašas, kuris padės suprasti, ar tikrai nešvaistote laiko santykiams be jokios šviesios ateities. Galbūt geriau vienas kito nebekankinti ir toliau keliauti skirtingais keliais?

Jis atvirai pareiškė, kad nesiruošia vesti

Dauguma moterų į tokius pareiškimus reaguoja kaip į tam tikrą vyro koketavimą, vyriškų streotipų išaukštinimą, bet, deja, stipriai klysta. Daugiausia, ko galima tikėtis iš tokio vyro – pasiūlymo gyventi kartu.

Tokioje situacijoje yra du variantai: vyras, sakydamas, kad nesiruošia vesti, turi galvoje būtent jus arba jis yra užkietėjęs viengungis. Variantą, kad „jis dar nesubrendęs šeimai, ir anksčiau ar vėliau ves“ atmeskite iš karto. 

Taip, galbūt jis kada nors ir ves, bet kur garantija, kad tai atsitiks po 2–3  metų, ir kad jis ves būtent jus? Ar jums tikrai reikalingas žmogus, kuris negerbia nei jūsų, nei jūsų puoselėjamų jausmų?

Santykiai ir šeima jam paskutinėje vietoje

Galima daug kalbėti apie tai, kad vyrams pirmoje vietoje visada buvo ir bus karjera. Tačiau ar norėsite gyventi su žmogumi, kuriam karjera yra tikslas, o ne priemonė?

Ar norite visą gyvenimą nugyventi su žmogumi, kuris sunkią gyvenimo akimirką paliks jus vieną su savo problemomis, nes tą dieną vyksta darbo susitikimas, o gal net vakarėlis?

Jis nesupažindina jūsų su savo šeima ir draugais

Jeigu bendraujate pakankamai seniai, bet jūs dar nepažįstate jo giminių bei draugų, verta susimąstyti. Pirmiausia, gali būti, kad vyras yra vedęs. Bet jeigu esate įsitikinusi, kad jis neturi žmonos, toks vyro elgesys gali reikšti, kad jis gėdinasi jūsų arba nemato tame jokio reikalo, nes jūs jam tik eilinė trumpalaikė pramoga.

Jis nesidomi jūsų gyvenimu

Jam neįdomūs jūsų norai, pomėgiai, gyvenimo planai ir svajonės. Jis nepasakoja apie savo planus ir nesidomi jūsiškiais. O kam domėtis, jeigu jis pats jau viską nusprendė? Šiandien jis su jumis, o rytoj... O rytoj galbūt jau nebe. Verta susimąstyti.

Taip pat skaitykite: Moterys atvirai: kaip ir per kiek laiko jos pamiršo savo buvusį mylimąjį

Jis šykštus

Kalbama ne apie brangias dovanas ar žiedus su deimantais. Kalbama apie mažmožius, kurie pakelia nuotaiką parodo dėmesį bei rūpestį. Jis žino, kad ką nors kolekcionuojate, bet nė karto nepapildė jūsų kolekcijos? O galbūt jam tiesiog gaila ką nors dovanoti?

Jis pats viską nusprendžia

Žinoma, nuostabu, kai gali pasikliauti žmogumi, kai jis viską suplanuoja, nusprendžia ir organizuoja. Bet palaukite. Jis niekada jūsų neatsiklausė, ką manote vienu ar kitu klausimu?

Jūs vegetarė, o jis nuolat siūlo išsikepti sotų kepsnį? Ar neatrodo, kad jo tiesiog nedomina jūsų nuomonė? Negalvokite, kad po vestuvių, jeigu jos ir įvyktų, kas nors pasikeis.

Jis prisimena jus tada, kai to reikia jam

Jis kelias paras jums neskambina, neatrašo į žinutes, o po to staiga atsiranda vidury nakties, paskambina ir ko nors paprašo? Kai kurioms moterims toks elegesys atrodo patraukliai ir gal netgi aistringai, bet iš tiesų jis tik parodo, kad vyras visiškai jums abejingas.

Jūs neturite bendrų pokalbių temų

Neguoskite savęs, kad priešingybės traukia. Ne visai. Tam, kad skirtingų charakterių ir temperamento žmonės gyventų kartu ilgai ir laimingai, jie turi turėti šio to bendro.

Taip pat skaitykite: Tai užtruks 5 minutes: kaip savo mylimąją padaryti laimingą

Jeigu jūs neturite apie ką kalbėti, tai reiškia, kad tarp jūsų mažai bendro, ir ši praraja su metais tik didės. Pripažinkite sau, kad jūs skirtingi kaip du pasaulio ašigaliai.

Jūs nieko nežinote apie jį

Kažkuriuo metu jūs susivokiate, kad nieko apie jį nežinote: kuo gyvena, kuo domisi, ką mano vienu ar kitu klausimu. Jūs mylite jo vaizdą, kurį susikūrėte pati, o ne patį žmogų. O jis ir neskuba jums atsiverti, nes jam gerai ir taip.

Jūs jaučiate, kad esate jam tik trumpalaikė pramoga

Dažnai moterys nujaučia, kad vyro ketinimai nėra rimti, jog šie santykiai jam – tik malonus laiko praleidimo būdas. Taip, tai nelengva pripažinti, bet tai pirmas žingsnis, siekiant užbaigti niekur nevedančius santykius ir atsiverti naujiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius