Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

365 malonumų dienos: kaip seksas kiekvieną dieną pakeitė poros santykius?

Seksas – išties malonus dalykas. Dėl to neabejotų turbūt nė vienas. Tačiau ar sutiktumėte juo mėgautis kiekvieną dieną ištisus metus?
Intymumas
Intymumas / „Fotolia“ nuotr.

Tikriausiai, nelabai – vieniems pritrūktų laiko, kitiems – užsidegimo ar noro, o tretiems – galbūt ir jėgų. Juk tai taptų rutina... Na, o štai Ohajo valstijoje (JAV) gyvenanti Brittany Gibbons to nepabūgo ir pasiryžo visus metus – 365 dienas – mylėtis su savo vyru. Ir be jokių išimčių.

Savo patirtį portalui „Daily Mail“ papasakojusi trijų vaikų mama tikina, kad šis eksperimentas išmokė ją mylėti savo kūną, maža to, ir poros santykiams šie metai padarė labai didelę teigiamą įtaką.

„Prieš šį eksperimentą savo vyrui net neleisdavau matyti manęs nuogos, mes visuomet mylėdavomės tamsoje, o tik pakilusi iš lovos aš iškart apsisiausdavau antklodę ar apsivilkdavau chalatą.

Galiausiai vieną dieną pagalvojau, ar mano vyras apskritai žino, kaip aš atrodau nuoga?

Atėjo diena, kai pavargau slėptis ir gėdytis savo kūno, tad ryžausi eksperimentui, kuriuo norėjau priversti žvelgti į save nuogą kiekvieną dieną ištisus metus. Na, juk galiausiai tos antklodės ir chalatai turėjo nukristi, o šviesos įsijungti“, – savo istoriją pradeda pasakoti Brittany.

Vis dėlto pradžia lengva nebuvo. Grįžus po sunkios darbo dienos griūti į lovą ir užsiimti intymiais malonumais pora nedegdavo noru, tačiau Brittany ir jos vyrui Andy pažado laikytis pavyko, o jau po poros mėnesių jie abu laukdavo vakaro.

„Kuo daugiau sekso, tuo daugiau jo ir norisi, tuomet lieka daug erdvės ir eksperimentams. Maža to, kasdien mylėdamiesi vienas kitam pradėjome kur kas dažniau rodyti šiltus jausmus, tapome romantiškesni, taigi trumpus pakštelėjimus prieš darbą pakeitė ilgi bučiniai, atgimė aistra, tad ir santykiai tapo gerokai tvirtesni. Mūsų intymumas tiesiog sužydėjo.

Kur kas geriau vertinti savo pačios kūną pradėjau maždaug po trijų mėnesių, tuomet pajutau ir tikrąjį sekso teikiamą malonumą, kurio anksčiau per savo pačios susivaržymus net ir negalėdavau patirti.

Trumpus pakštelėjimus prieš darbą pakeitė ilgi bučiniai, atgimė aistra, tad ir santykiai tapo gerokai tvirtesni.

Prabėgus dar porai mėnesių, jau visiškai nebijojau savo vyrui pasirodyti nuoga, ir mane nustojo kamuoti mintys, iš kurios čia pusės būtų geriau jam pasirodyti. Galiausiai mane pradėjo dominti tik tai, kaip patirti ir suteikti malonumą.

Taigi per šiuos metus neįtikėtinai stipriai pasikeitė tiek mano santykiai su savo pačios kūnu, tiek ir santykiai su mano vyru“, – pasakojo moteris.

Prabėgus metams, pora mylėtis pradėjo kiek rečiau, tačiau, kaip patys tikina, tikrai ne dėl to, kad būtų vienas kitam atsibodę.

„Šis eksperimentas išmokė mane būti geresne žmona, geresne mama ir geresne moterimi jau vien dėl to, kad pradėjau kur kas labiau mylėti save ir savo kūną“, – džiaugėsi Brittany Gibbons.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius