Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 jogos instruktorių patarimai geresniam seksui ir tarpusavio ryšiui

Kuo geriau valdote savo kūną, kuo geriau jį pažįstate, tuo labiau tai praverčia ir intymiame gyvenime. Tikinama, kad jeigu pasinaudosite jogos ypatumais ir juos pritaikysite praktiškai, jūsų laukia harmoningesnė, seksualesnė, aistringesnė patirtis, rašoma reddbookmag.com.
Joga
Joga / Fotolia nuotr.
Temos: 3 Seksas Meilė Joga

Ką į santykius pataria įtraukti jogos meistrai?

Kvėpuokite unisonu

Dūstate nuo aistros? Susifokusuokite į kvėpavimą. „Klausykite, kaip kvėpuoja jūsų partneris, ir intymiuose momentuose pabandykite kvėpuoti jam į taktą. Tai jums suteiks neįtikėtiną artumo, vienybės ir sustiprins pojūčius“, – tikina jogos instruktorius Patrickas Masonas.

Žiūrėkite vienas kitam į akis

Mylimojo žvilgsnis gali įkaitinti aistras, priversti virpėti iš susijaudinimo, padėti suartėti. Palikite šiek tiek šviesos, kad matytumėte vienas kitą sekso metu. Išlaikykite tokį atstumą, kad jaustumėte partnerio kvėpavimą ir galėtumėte žiūrėti vienas kitam į akis. „Derinkite tai su kvėpavimu į taktą, ir jūsų susijaudinimas tik augs“, – P.Masonas.

Seksas – lyg mankšta

Nebijokite tokių pozų, kurios reikalauja daugiau pastangų ir jėgos – kaipgi kitaip atrasite, kas jums patinka ir tinka? Jogos žinovai sako, kad „jeigu sekso metu nesuprakaitavote, tuomet darėte kažką ne taip“.

Nesigėdykite savo kūno

Tie, kurie užsiima joga, labai dažnai nuo kilimėlio atsistoja kur kas labiau pasitikintys savimi. Reguliarūs pratimai sustiprina savivertę, todėl tą pasitikėjimą pasistenkite išlaikyti ir miegamajame. „Viską, kuo didžiuojatės savimi, pasiimkite ir į lovą, o nereikalingus kompleksus palikite už durų“, – pataria jogos instruktorė Mandy Baughman.

Nuogos dienos

„Paskirkite keletą dienų, kuomet vaikščiosite nuogi, tačiau ne gundykite, o užsiimkite įprastais darbais, pavyzdžiui, plaukite indus ar valykitės dantis“, – siūlo jogos meistrė Christine Lewis. Tai sustiprins jūsų pasitikėjimą savimi ir leis įvertinti savo (ir kito asmens) kūną. O įvairūs prisilietimai, žaismingi vienas kito glostymai įprastose, tačiau ne seksualinėse situacijose, dar labiau sustiprins tarpusavio trauką.

Pabandykite praktikuoti jogą dviese

Jogos praktikavimas dviese gali atnešti daug naudos į jūsų gyvenimą. Tai ne tik maloni bendra veikla, bet ir geresnės savijautos puoselėjimas, santykių atnaujinimas bei įkvėpimas. „Jeigu jūs kartu užsiimate joga, tai padeda jums ugdyti tarpusavio bendradarbiavimo įgūdžius“, – mano jogos instruktorė Lara Falberg.

Miegamasis – lyg jogos studija

Jogos instruktoriai siūlo pritemdyti šviesas, užsidegti žvakių, galbūt net maloniais aromatais pripildyti miegamąjį, kuriame sklistų tik gera energija. O jogos metu grojama muzika gali tapti tikru sekso grojaraščiu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Moteris atsisako mylėtis: kaip iš tiesų tai išgyvena vyras?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius