Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9 požymiai, kad jau sutikote savo būsimą vyrą

Kiekvienas iš mūsų apie ką nors svajoja. Kai kurie nori būti turtingesni, kiti – stipresni, dar kiti – įtakingesni. Mūsų norai atskleidžia mūsų asmenybę. Bet turbūt niekas nesiginčys, kad svarbiausias visų žmonių noras – mylėti ir būti mylimam.
Mylimųjų pora.
Mylimųjų pora. / 123rf.com

Meilė – stebuklas, kuris suteikia saugumo, jaukumo, stiprybės. Kai esate mylimo žmogaus glėbyje, visi rūpesčiai nueina į antrą planą. Jūs jaučiatės saugi, jums nebaisu.

Kai esate įsimylėjusi, imate įsivaizduoti, kokia bus jūsų bendra ateitis. Bet kaip atskirti, ar tai tikroji meilė, ar tik trumpalaikis susižavėjimas? Kiekviena moteris nori tikėti, kad tvirta santuoka yra kiekvieno žmogaus gyvenimo tikslas.

Siūlome perskaityti 9 požymius, kurie padės atskirti, ar jau sutikote būtent tą vyrą, su kuriuo praleisite visą likusį gyvenimą.

1. Kai esate su juo, jums nereikia apsimetinėti

Kai esate su savo mylimu žmogumi, jūs drąsiai galite būti savimi. Nesvarbu, kokios esate nuotaikos, jūsų mylimasis nereikalaus, kad juoktumėtes, kai jums liūdna. Jam gera jus matyti tokią, kokia esate. Jūsų santykiuose nėra vietos veidmainystei ir melui.

Ir nesvarbu, ar tauškaite nesąmones, tingite ką nors daryti, ar garsiai juokiatės viešioje vietoje. Jam tai nerūpi, nes jis pasirinko jus, o jūs – jį. Žinoma, jūs kartais kiek žaisite ir apsimetinėsite, bet būsite tikra, kad visada liksite dėmesio centre. Jūs visada būsite jo žvaigždė.

Taip pat skaitykite: Filmai, kuriuos verta pamatyti kiekvienai moteriai

2. Jūsų laimė – tai jo laimė, ir atvirkščiai

Jūs jau suprantate, kad tai vienintelis vyras jūsų gyvenime, jis geresnis už tuos, kurie buvo prieš jį. Šis vyras linki jums laimės ir visko, kas geriausia, net jei už jūsų laimę jam teks brangiai sumokėti.

Jūsų išrinktasis nesavanaudiškas, jūsų pomėgiai tapo jo pomėgiais. Jam malonu viskas, kas malonu jums.

Galiausiai, jis atskiria, kas jums priimtina, o kas ne. Net jei darbas atima iš jo daug laiko, jis visada randa jo jums, savo mylimajai.

3. Po sunkios darbo dienos jūs norite būti su juo

Nesvarbu, ar esate blogos nuotaikos ar geros, pavargusi ar ne, jums geriau būti su juo negu be jo, nes jau apskritai neįsivaizduojate savo gyvenimo be šio vyro.

Jūsų susižavėjimas vienas kitu išeina už lovos ribų. Net viešoje vietoje jūs negalite nepaliesti vienas kito.

Net jei jūsų išrinktasis turi savo tvirtą požiūrį kuriuo nors klausimu, jis atidžiai išklausys jūsų nuomonę.

Jis bus kantrus ir padės jums išspręsti problemas. Jūsų mylimasis nepradės jūsų tiesiai šviesiai kritikuoti.

Visa tai daro jūsų santykius dar tvirtesnius. Dabar jūs tikrai žinote, kad norite būti su šiuo žmogumi visur ir visada.

4. Jūsų tarpusavio simpatijos ir meilės negalima nepastebėti

Jūs suderinami visose lygmenyse: fiziniame, dvasiniame, emociniame. „Chemija“, atsiradusi tarp jūsų, yra stipresnė už bet kokius išorinius veiksnius. 

Jūs jaučiatės ypatinga net tada, kai kartu darote kokį nors nesvarbų dalyką, pavyzdžiui, bėgiojate rytais. Jums gera vien dėl to, kad jis šalia. Jūsų susižavėjimas vienas kitu išeina už lovos ribų. Net viešoje vietoje jūs negalite nepaliesti vienas kito, jūsų tarpusavio trauka veržiasi pro kraštus. Ir jums dėl to nė kiek negėda.

5. Norite dalytis su juo viskuo, ką turite

Kai įsivaizduojate bendrą ateitį, šis vyras tampa svarbiausia dalimi jūsų gyvenime, o jūs – jo. Mintis, kad su juo praleisite visą likusį gyvenimą ir būtent jis taps jūsų paskutiniu vyru, jūsų nė kiek negąsdina. Būti kartu su juo – geriausias sprendimas gyvenime.

Kai atsitinka kas nors malonaus ar sužinote gerą naujieną, pirma, ką norite padaryti, – papasakoti apie tai jam. Kai suskamba telefonas, pirma mintis, jog tai skambina jūsų mylimasis.

Jūs norite viską žinoti apie jį ir jo gyvenimą. Pradedant tuo, ką jis valgė pusryčiams, baigiant tuo, kokį filmą jis žiūrėjo prieš miegą. Kartais jis jus gali erzinti, bet atsisakyti jo buvimo šalia jūs tikrai nenorite. Jus jau sieja stabilūs, tvirti santykiai, o ne trumpalaikis susižavėjimas.

Taip pat skaitykite: Ko moterims derėtų pasimokyti iš vyrų?

6. Jums abiem rūpi romantika

„Shutterstock“ nuotr./Pora
„Shutterstock“ nuotr./Pora

Kartais jums atrodo, kad esate filmo „Saulėlydis“ pagrindinė veikėja su visomis romantiškomis akimirkomis ir aistromis. Vakarienė žvakių šviesoje, romantiški pasivaikščiojimai, laikas, praleistas lovoje – visa tai jūs darote sąmoningai, kiekvienas iš jūsų trokšta romantiškų akimirkų. Jums patinka pradžiuginti vienas kitą.

Jūsų išrinktasis nė kiek nedvejodamas išsipasakoja jums. Jūs prasiskverbiate į giliausias jo sąmonės gelmes. Jis visiškai jumis pasitiki, todėl nebijo parodyti savo trūkumų, nes priimate jį tokį, koks jis yra.

7. Jūsų meilė beribė ir stipresnė už visas negandas

Jeigu jūs jį mylite ir bijote įskaudinti, neieškote tiesos ginčuose ir barniuose. Gebėjimas rasti kompromisą – vienintelė išeitis iš susiklosčiusios situacijos. Jums abiem nuo to tik geriau, nes vakare nereikės šnairuoti vienas į kitą. Juk jūsų meilė stipresnė už visas šias kvailystes.

Taip pat skaitykite: Profesoriaus prognozės: 2050-aisiais seksas bus tik dėl malonumo

8. Jis ne tik klausosi jūsų, jis girdi viską, ką jam sakote

Jūsų išrinktasis moka skaityti tarp eilučių, jis galvoja apie jus ir jūsų poreikius. Šis vyras iš pirmo karto supranta, ką norite jam pasakyti, jums nereikia nuolat kartoti, ko jūs norite. Jūs vienas kitam padedate augti ir tobulėti, kiekvienas iš jūsų tampa vis geresnis.

9. Jis priima jus tokią, kokia esate

Kartais jūs esate neatsakinga, garsiai kalbate telefonu arba nesuprantate kai kurių jo juokelių, bet jis jus myli būtent dėl šių savybių. Jis jums teigia, kad jūsų trūkumai – tai jūsų privalumai. Jis giria jus savo draugams, nes jūs esate geriausias dalykas, atsitikęs jo  gyvenime.

Jūsų būsimasis vyras žino apie jus viską: ir gerus, ir blogus dalykus. Jūs visiškai priklausote jam, esate jo gyvenimo dalis. Jūs laiminga, nes žinote, kad pagaliau sutikote JĮ.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius