Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsargiai, lovoje egoistas!

Nežiūrėkite pro pirštus į tą faktą – imkitės priemonių! Sekso egoistų ne taip ir mažai – seksologai teigia, kad net trečdalis vyrų. Tai ką daryti? Pabandyti juos gražiai paveikti.
Apsinuoginęs vyras.
Apsinuoginęs vyras. / Fotolia nuotr.

Tikėtina, kad jei susidūrėte su tokiu egzemplioriumi, jis ne itin išsilavinęs, tikrai neskaitęs kinų „Meilės dao“ ir net nenutuokia, kad senovės Kinijoje seksas buvo laikomas dvasinio tobulėjimo priemone. Buvo teigiama, kad kiekvieno save gerbiančio vyro pareiga – nuskraidinti savo širdies damą į orgazmo aukštumas. Ir net ne vieną kartą. O po to jau prisiminti save.

Deja, dažnai nutinka atvirkščiai. Kartais vyrui atrodo, kad viskas puiku (jei jo partnerė kukliai tyli ir nė nemano pasakyti, kas jai nepatinka arba reguliariai imituoja audringą orgazmą). Taigi taisyklė Nr. 1: pasikalbėkite su juo. Paaiškinkite, ko jums trūksta. Jei jis tikrai rūpinasi jumis, viską įsidės į galvą. Būkite atvira ir išpasakokite jam savo lūkesčius, susijusius su intymiais santykiais, ir neslėpkite savo emocijų, kai kitą kartą miegamajame pereisite prie aktyvių veiksmų...

  1. Seksas jūsų partneriui turi būti geidžiamas: siekite, kad kiekvienas jūsų suartėjimas sektų po mažyčio romantiško ritualo – vyras turi švelniai jūsų siekti ir užkariauti, o ne versti į lovą ir viską užbaigti po trijų minučių.
  2. Tegul jūsų seksas nesubuitiškėja: gal neverta TO daryti viena akimi žiūrint televizorių ir galvoje kalkuliuojant pajamas ir išlaidas.
  3. Nepulkite į kraštutinumus – moterys prisiskaito straipsnių, kaip baisu šliaužioti po namus nudryžusiu chalatuku, tad bindzinėja pusnuogės, vaidindamos erotikos dievaites. Vyras pripranta prie tokio vaizdo ir jo nebejaudina jūsų vaizdas be drabužėlių...
  4. Kai jūsų partneris pasitenkina, nebūtina juk iš karto užmigti. Nevenkite jo glėbio, būkite jį apsikabinusi – gal netrukus sulauksite ir antros serijos, kuri truks ilgiau?
  5. Priverskite jį veikti pagal savo, o ne jo scenarijų: nukreipkite glamones jums reikiama linkme ir gudriai jį stabdykite, kad nepasiektų finišo pirma laiko.
  6. Pabandykite guolyje būti labiau atsipalaidavusi. Užteks nuolaidžiauti jo norams – pabūkite ir jūs egoiste. Galite nustebti – vyras gal jau seniai ilgėjosi jūsų iniciatyvos, o ne sumedėjusio kūno, vangiai atliepiančio jo glamones.
  7. Niekada neimituokite orgazmo – jūsų partneris tikrai labiau stengsis, jei nerimaus, kad jo nepasiekiate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius