Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotinio masažo subtilybės: paliesk mane dar kartą!..

Greičiausiai nė su žiburiu nerasime vyro, kuriam nebėgtų šiurpuliukai kūnu nuo masažo. O jei dar patikslintume, kad nuo erotinio... Kaip mėgsta sakyti stiprioji lytis, moteris, mokanti suteikti vyrui malonumą, – tiesiog nepamainoma ir neįkainojama. Norite būti viena iš jų? Ką gi, šiek tiek įgūdžių ir netrukus ja tapsite.
Pora.
Mylimųjų pora / Shutterstock nuotr.

Erotinis masažas – tai ne šiaip malonu, o dieviškai malonu! Sutikite, nė vienas vyras neatsispirs pasiūlymui padaryti jam tokio pobūdžio masažą. Išmokti suteikti mylimajam neapsakomų pojūčių visai nesudėtinga.

Ką pravartu žinoti?

Erotinio masažo tikslas – suteikti partneriui malonumą, tiksliau – pasistengti, kad jis pasiektų tą aukščiausią malonumo viršūnę (kokia tai viršūnė, turbūt ir pati nesunkiai nutuokiate). Tačiau tai – jau aukštasis pilotažas. Be to, nepamirškite, kad dėmesio centre turi būti mylimasis ir jo pojūčiai, o ne jūs.

Kad šis subtilus procesas eitų tarsi sviestu patepta, patarsime paisyti keletą taisyklių. Pirma, prieš erotinį masažą pernelyg nelepinkite mylimojo maistu – prieš šį seansą jo skrandis neturi būti prigrūstas jūsų pagamintų skanėstų. Antra, įsitikinkite, kad patalpoje, kurioje pamaloninsite vyrą, būtų šilta. Trečia, jūsų rankos taip pat turi būti šiltos, švelnios lyg aksomas ir trumpais nagučiais – juk antraip malonumų valandėlė vyrui gali virsti tikra kankyne ar net egzekucija.

Ir dar – iš anksto pasirūpinkite masažo aliejumi (šiam reikalui nerekomenduojama naudoti kremo!) bei lubrikantu, mat pasitaiko atvejų, kad masažo aliejus (tiksliau, jo skleidžiamas aromatas) sudirgina burnos gleivinę.

Nuo ko pradėti?

Šios srities žinovės lyg susitarusios teigia, kad prieš erotinį masažą reikėtų nusiprausti duše. Jei jūsų vonios kambaryje stūkso nesiaura vonia, tuomet galite joje nusiprausti abu – švelniai kempine arba rankomis braukite per mylimojo kūną. Pamatysite, jam tai tikrai patiks! Be to, šiltas vanduo padeda atsipalaiduoti, o eteriniai aliejai ar vonios druskos nuramina per dieną įsiaudrinusią nervų sistemą. Po vonios malonumų – erotinis masažas miegamajame.

Nuo ko pradėti? Vyrui atsigulus ant pilvo, įprastais masažo judesiais (glostymu, maigymu, trynimu ir kt.) masažuokite visą kūną. Nepamirškite ir jo pasididžiavimo! Tik su šia kūno dalimi moteris turėtų elgtis ypač subtiliai.

Kad pojūčiai dar labiau paaštrėtų, ypatingą dėmesį skirkite erogeninėms zonoms: kojų pėdoms, pilvo apačiai, krūtinei, šlaunų vidinei pusei, kaklui, galvai, paausiams. Nepamirškite, tai – erotinis masažas... Nepagailėkite masažo aliejaus – jo turi būti daug, kad jūsų rankos švelniai slystų mylimojo kūnu.

Masažo atlikimo technika

Jei dar itin artimai nepažįstate partnerio – neišsigąskite. Erotinis masažas jums bus puikus būdas išstudijuoti erogenines jo zonas. Be to, šio intymaus proceso metu pati puikiai pamatysite, kas jam teikia daugiausia malonumo. Kūno krūptelėjimas, išleistas nežymus garsas (t. y. iš burnos; o ką jūs pagalvojote?) – ženklai, kad einate tinkamu keliu. Šaunuolė!

Masažą darykite lėtai, niekur neskubėdama, masažuokite kiekvieną partnerio kūno dalį. Kad miegamajame dar labiau įkaistų atmosfera, uždekite žvakių, pasirūpinkite ramia atpalaiduojamąja muzika arba... švelniai kažką gundančio pašnabždėkite mylimajam į ausį, pasakykite komplimentą. Ir būkite budri: darydama erotinį masažą, nepersistenkite, antraip vietoj malonumų atodūsių galite išgirsti pamažu vis stiprėjantį partnerio knarkimą.

O kad taip, gink Dieve, nenutiktų, švelnius glostymus periodiškai keiskite šiek tiek stipresniais judesiais. Šios srities ekspertės sako, kad tokiu atveju reikėtų ieškoti jautrios vietelės tarp vyro menčių. Toliau... prisilieskite prie tos vietos nuoga krūtine, slyskite ja iš apačios į viršų. Kitas variantas – galite liesti partnerį visu kūnu arba švelniai pakandžioti jo sėdmenis, nes ši dalis – viena jautriausių vyro kūno vietų. Ir nebijokite mylimajam nesmarkiai pliaukštelėti per sėdimąją – jis už šį veiksmą net pasakys jums „ačiū“! Bent jau mintyse.

Paskutiniai paglostymai turėtų būti vos vos juntami, partneriui turėtų susidaryti įspūdis, kad jūs tarsi gainiojate orą virš jo kūno. Tam sugaiškite ne ilgiau 10 minučių.

O dabar metas pakeisti padėtį – paprašykite vyro apsiversti ant nugaros. Tik nenusitaikykite iš karto ten, kas yra tarp kojų. Tegul įtampa tik didėja... Palikite tai erotinio masažo finalui. Taigi, ko imtis? Sutelkite dėmesį į mylimojo vidines šlaunų puses: prisilietimai prie šios kūno dalies jaudina tiek vyrą, tiek moterį. Paskui judėkite šiek tiek aukščiau – stabtelėkite ties krūtine: paglostykite, kiek stipriau spustelėkite, nepamirškite paglamonėti spenelių.

Dabar tinkamiausias laikas pereiti prie to, dėl ko ir buvo pradėtas visas šis sumanymas – prie lytinio organo masažo. Švelniai suspauskite, paglostykite partnerio sėklides, atsargiai rankomis masažuokite jo šakumą. Pajutusi, kad vyro orgazmas jau ne už kalnų, nustokite viską daryti ir keletą sekundžių švelniai apglėbusi suspauskite penio galvutę. Pabūkite truputį negailestinga ir pakankinkite mylimąjį tokiu būdu keletą kartų – pamatysite, vyro orgazmas nuo to taps tik stipresnis, o patirti pojūčiai – gerokai gilesni.

Galite liežuviu švelniai perbraukti per mylimojo kojų pirštus, lyžtelėti, apgaubti vieną jų burna – tai labai erotiška ir jūsų partneris greičiausiai eis iš proto nuo patiriamų malonių emocijų antplūdžio. Be abejo, nesistebėsime, jei kokiai nors moteriai pastarasis mūsų patarimas pasirodys itin nepriimtinas – spręsti turite tik jūs, juk ne visos dailiosios lyties atstovės gali ryžtis tokioms atviroms glamonėms.

Jei paisysite šių išdėstytų patarimų, garantuojame, kad šis vakaras tikrai nesibaigs tik erotiniu masažu ir dėmesiu vyrui. Malonumai, aistros bangos ne sykį užplūs ir jus.


Parašykite, ar esate dariusios erotinį masažą ir kas jį labiausiai nuginklavo? Pasidalykite – gal pritaikysime ;)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius