Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Idėjos romantiškam pasimatymui rudenį

Tai, kad ant lango vis dažniau pasirodo lietaus lašų, dar nereiškia, jog iš santykių turėtų dingti romantika. Arba toji romantika turėtų tik vieną pavidalą – lovą, pledą ir arbatą. Galime padaryti daugiau!
Pora
Pora / „Shuterstock“ nuotr.

Originalių idėjų gražiam ir romantiškam pasimatymui galima sugalvoti ir šiuo metų laiku, tereikia pasikliauti savo širdimi ir fantazija. Tad jei jums ir jūsų antrajai pusei jau atsibodo įprastos romantiškos vakarienės, siūlome pasisemti idėjų iš portalo womanitely.com ir į savo santykius įkvėpti kiek kitokios, bet taip pat jaukios ir sielas suartinančios romantikos.

Pailsėkite nuo kasdienės rutinos ir bent vieną vakarą ar savaitgalį skirkite vienas kitam, susiplanuodami šiuos romantiškus pasimatymus.

Surenkite iškylą

Juk ne be reikalo sakoma, kad gamtoje valgomas maistas yra gerokai skanesnis ir tikrai netiesa, jog tai išbandyti galite tik vasarą. Jei už lango šviečia saulė ir nemerkia lietus, pasiimkite didelę pintinę, pasiruoškite gardžių užkandžių ir su savo antrąja puse pasimėgaukite vis dar šiltomis rudens dienomis gamtoje. Tiesa, jei oras kiek vėsokas, nepamirškite pasiimti kelių pledų.

Nedidelis susikurtas lauželis garantuotai jus sušildys, o sutemus galėsite stebėti žvaigždėtą dangų ir kartu kurti savo abiejų svajones.

Sudalyvaukite vyno degustavimo ture

Išmokti vyno degustavimo meno ir daugiau sužinoti apie įvairias vyno rūšis įdomu bus abiem. Ir kada gi daugiau tai daryti, jei ne rudenį, juk tai vynuogių sezonas. Pasižiūrėkite internete, kur yra vykdomos vyno degustacijos, ir į jas užsirašykite.

Ten ne tik paragausite įvairių ir neįprastų vyno rūšių, bet ir pasigardžiuosite prie šio gėrimo tinkančiais užkandžiais, taip pat daug sužinosite apie vyno ir maisto derinimus bei apie vynuogių rūšis. Išties naudinga patirtis!

Taip pat skaitykite: Penkios meilės stadijos: kurioje esate jūs?

Pajodinėkite žirgais

Romantiškas pasijodinėjimas žirgais yra išties originali idėja šiam rudeniui net ir tuo atveju, jei jums abiem tai bus pirmas kartas. Užsisakykite jodinėjimo pamoką bet kuriame žirgyne ir leiskitės į nuotykius, o po smagaus pasijodinėjimo galėsite romantiškai papietauti gamtoje.

Tiesa, pasijodinėjimas žirgais pirmąjį kartą gali kiek nuvilti, mat kitą dieną gali gerokai mausti kojų raumenis. Vis dėlto tikriausiai jums bus smagu žinoti, kad jodinėdami galite sudeginti iki 250 kcal per valandą! Tik nepamirškite prieš eidami jodinėti pasirūpinti tinkama apranga ir avalyne, kas gali žinoti, galbūt ši patirtis jus sužavės, ir abu nuspręsite tai daryti gerokai dažniau. O jeigu ne, tuomet patikėkite, šios patirties jūs niekuomet nepamiršite!

Suorganizuokite filmų vakarą

Visų pirma išsiaiškinkime – įjungtas televizorius jums esant namie ir filmų vakaras yra du skirtingi dalykai. Jei norite išties romantiško vakaro, tam visų pirma turėtumėte surengti tam tikrą atmosferą – ant žemės primėtykite minkštų pagalvėlių, prigesinkite šviesą, pasiruoškite užkandžių ar gardžių gėrimų ir išsirinkite filmą.

Jei turite daugiau laiko, galite sugalvoti vakaro temą ir, tarkime, pasižiūrėti du ar daugiau kurio nors vieno žanro filmų. Tiesa prieš tai derėtų savo mylimojo ar mylimosios pasidomėti, kokio žanro filmai jai ar jam labiausiai patinka.

Surenkite maisto gaminimo varžytuves namuose

Vaikinai išties yra konkurencingi ir pamišę dėl įvairių varžybų, tad pasistenkite šią jų savybę išnaudoti jūsų abiejų labui. Praneškite savo mylimajam, kad vakare jūs varžysitės vienas su kitu gamindami maistą ir sutarkite, kad gaminami patiekalai būtų nebrangūs ir juose būtinai panaudosite rudens gėrybes.

Jeigu sunkiai sekasi išsirinkti receptus, pasieškokite jų internete, surašykite juos visus ant kortelių, sudėkite jas į indą ir kiekvienas sau išsitraukite patiekalą, kurį vakare turėsite pagaminti.

Maisto gaminimas jus neabejotinai suartins, o vėliau galėsite įvertinti vienas kito patiekalus. Vertinkite ne tik pagal skonį, bet ir pagal kūrybiškumą bei maisto pateikimą. Na, o jei maisto gaminti abu nemėgstate, tuomet varžykitės vienas su kitu gamindami gardžius ir neįprastus kokteilius.

Taip pat skaitykite: Vyrų ir moterų nuomonė apie šiuolaikinį pasimatymą: kam derėtų apmokėti sąskaitą?

Apsilankykite name, kuriame vaidenasi

Apie tokią pasimatymo idėją tikriausiai dar nesusimąstėte, tačiau tai ne tik jus suartins, bet ir padės geriau vienas kitą pažinti. Na bent jau žinosite, ar jūsų mylimąjį ar mylimąją taip lengva išgąsdinti.

Pasižiūrėkite internete, ar netoli nuo jūsų vykdomi turai po namus, kuriuose vaidenasi, ir būtinai juose apsilankykite. Šiai pasimatymo idėjai puikiai tiks ir pasivaikščiojimai po senų bažnyčių požemius, mat šių ekskursijų metu ne tik sužinosite daug istorijos, bet ir pasikrausite iš baimės kylančio adrenalino.

Pasivažinėjimas naktį

Kai dabar anksti temsta, tai nakties galite ir nelaukti. Sėskite abu į automobilį ir nuvykite į dar nebūtą vietą. Kuris nors vienas iš jūsų turėtų būti iniciatorius ir dar iš anksto apžiūrėti internete artimiausias apylinkes, miestelius ar gyvenvietes. Gal ten yra kokia pavėsinė ar laužavietė prie ežero?

Kelyje klausykitės muzikos ir dainuokite drauge, o kur nors sustoję galėsite pasigrožėti vakaru. Priklausomai nuo vietovės, galėsite apžiūrėti miesto žiburius arba tamsų bei mąslų ežerą. Tai bus tik jųdviejų laikas. Be telefonų, televizorių, bet gal su kuklia maisto kraitele ir arbata iš termoso. Naktį viskas atrodo kitaip nei dieną!

Taip pat skaitykite: Įspūdingo grožio miestai: vienoje nuotraukoje susilieja diena ir naktis

Paskraidykite oro balionu

Bent kartą gyvenime šią pasimatymo idėją būtinai turėtumėte išbandyti. Nors skrydžiai balionu išties gerokai patuštins jūsų piniginę, šios patirties ir romantiškų kartu praleistų akimikų neatstos niekas gyvenime. Žinoma, paisykite oro sąlygų.

Juk lėtai skrisdami virš savo miesto jį pamatysite visiškai kitoje perspektyvoje, o jei paskraidyti nuspręsite besileidžiant ar kylant saulei, romantikos pliūpsnis išties bus garantuotas. Tiesiog užsimerkite ir įsivaizduokite, kaip šiltai apsikabinę su savo mylimuoju ar mylimąja lėtai sklendžiate virš savo miesto stogų...

Nejaugi vis dar manote, kad rudenį į santykius neįmanoma įkvėpti romantikos?

„Shuterstock“ nuotr./Santykiai
„Shuterstock“ nuotr./Santykiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius