Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl moterys palieka vyrus, kuriuos myli? 

Apie tai, kad santykiai sudėtingas reikalas, nereikia nė sakyti. Tačiau, kai myli, atrodo viską galima išspręsti ir netgi atleisti. Nepaisant to, kartais ryšys nutrūksta net tada, kai žmonės myli vienas kitą.
Pora
Pora / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Santykiai Meilė

Taip pat skaitykite: Jautrus vyro laiškas žmonai skyrybų dieną: „Niekada nesiliausiu tavęs mylėti“

Štai ką apie tai pasakoja „The Huffington Post“ santykių konsultantas Justice‘as Schanfarberis.

„Kaip santuokos konsultantas, aš dirbu su vyrais ir moterimis tada, kai jie patiria santykių krizes. Padedu savo klientams išnarplioti begalę problemų. Daugelis situacijų yra sudėtingos, tačiau noriu, kad vyrai žinotų vieną svarbią tiesą – moterys palieka vyrus, kuriuos myli.

Jos dėl to jaučiasi siaubingai, jų širdys plyšta, tačiau jos tam ryžtasi su drąsa ir tais resursais, kuriuos turi. Moterys palieka vyrus, su kuriais turi vaikų, namus ir savo gyvenimus.

Moterys išeina dėl daugelio priežasčių, tačiau viena jų man neduoda ramybės. Vyrai dirba, žaidžia, sportuoja, žiūri TV ar žvejoja. Sąrašas yra tikrai ilgas. Ir jie nėra blogi vyrai. Tai puikūs tėčiai. Jie palaiko savo šeimą. Yra mieli. Tačiau didžiausia klaida, kad jie savo žmoną laiko savaime suprantamu dalyku.

Jūsų žmona nėra jūsų nuosavybė. Ji nėra jums nieko skolinga, tuo labiau savo sielos. Jūs viską turite užsitarnauti. Moterys man dažnai sako: „Kas nors galėtų ateiti ir nušvilpti mane mano vyrui iš panosės“. Toks situacijos realizavimas jas gąsdina. Kartais priverčia jas verkti.

Vyrai, aš nesakau, kad tai yra gerai ar blogai. Tik tai, ką matau. Jūs galite pykti, būti įskaudinti, pasipiktinę. Tačiau jūsų žmona – ne jūsų nuosavybė. Ji jums nieko neskolinga. Užsitarnaukite ją. Kiekvieną dieną, akimirką po akimirkos.

Taip pat skaitykite: Mokslininkė: normalu, kad mus traukia kiti žmonės, net jei santuokoje esame laimingi

Laimėkite ją tarsi pirmą kartą per visą savo gyvenimą. Ji turi tai pajusti. Ji nori pasišnekėti su jumis apie tai, kas jai nutiko ir jausti, kad jūs klausote. Moteris nenori, kad jūs mandagiai linksėtumėte galva, pritartumėte ar ieškotumėte naudos sau, žaisdami velnio advokatą. Ji nori jausti jūsų aistrą. Ar jūs jaučiate aistrą?

Moteris nori, kad ją jaustumėte. Ji nenori išsiblaškiusių glamonių ar greito sekso. Ji nori pajusti aistrą. Ar jūs galite jai parodyti savo aistrą? Ne aistrą jai ar seksui, o aistrą gyvenimui?

Ar jūs tai jaučiate? Tai pats patraukliausias dalykas jumyse. Jeigu tai praradote, sužinokite, kodėl ir kaip. Jeigu jūs niekada neatrasite tos aistros, jūs gyvensite gyvenimą skolon.

Jeigu manote, kad jūsų su žmona laukia nuostabi ateitis ir patiriate nuostabią dabartį, pabandykite jos paklausyti. Kur klajoja jūsų mintys? Įsidėmėkite. Kai žiūrite į ją, kaip giliai tą darote? Pažiūrėkite dar kartą, dar giliau ir atidžiau. Pagaukite jos žvilgsnį ir žiūrėkite ilgiau nei įprastai. Jeigu ji paklaus, ką jūs darote, atsakykite: „Aš žiūriu į tave. Noriu pamatyti tave kuo giliau. Man smalsu, kokia tu esi, po tiek metų aš noriu žinoti, kas tu esi kiekvieną dieną.“ Tik sakykite tai tuomet, jeigu tikrai jaučiate, kad tai yra tiesa.

Taip pat skaitykite: Vyro laiškas buvusiai žmonai: „Gaila, bet kitaip mylėti aš tiesiog nemokėjau...“

Aš kalbu apie penkias minutes per dieną, kuriomis jūs galite visiškai pasidalinti su moterimi, kuri yra šalia jūsų. Apgaubkite ją absoliučiu dėmesiu. Kol paimsite jos ranką, pajauskite įspūdžius savo rankoje. Kas įvyksta tą akimirką, kai jūs susiliečiate? Ką jūs jaučiate? Kas nutinka jūsų kūne? Atkreipkite dėmesį į subtiliausius jausmus ir emocijas bei pasakykite tai savo moteriai.

Bet jūs esate užsiėmęs. Jūs neturite laiko tokiems dalykams. Tačiau tai tik penkios minutės per dieną. Ar pasiryšite tam? Aš nekalbu apie ekstravagantiškas vakarienes ar naktinius pasimatymus (kas, be jokios abejonės, yra puiku). Kalbu tik apie 5 minutes – 5 minutes atvirumo, pokalbių ir jokio teisimo. Ar išdrįsite? Esu tikras, kad pamėginę nebenorėsite sustoti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius