Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimės kodas: 7 išminties raktai bendraujant su vyru

Vedų kultūroje moterimi visada buvo rūpinamasi: iš pradžių tai darė tėvas, vėliau – vyras, o senatvėje – sūnus. Na, bet ir moters vaidmuo šeimoje ten buvo kitoks. Kodėl dabartinės moterys bando išradinėti dviratį, bet nepasinaudoja amžių patvirtinta išmintimi?
Pora leidžia laiką drauge.
Pora leidžia laiką drauge. / Fotolia nuotr.

Taip jau gamtos sutvarkyta, kad moteriai kaip oras reikalingas namų jaukumas, tad ji apdovanota galia, kurią panaudodama gali sutvirtinti beklibančius šeimyninius santykius ir išsaugoti santykių šilumą. Ir tik nuo jos priklauso šeimos laimė ir gerovė, nors moterys dažniausiai ieško kaltų aplinkui...

Iš tikrųjų išmintingai moteriai nėra nieko paprasčiau, kaip pelnyti vyro pastikėjimą ir gauti iš jos viską, ko trokšta. Netikite? Sakote, kad taip nebūna? Tad turbūt elgiatės kaip elgiasi vyrai: kovojate. Ir neišnaudojate savo stiprybės, kuri slypi... nuolankume. Nuolaidi moteris laimi be kovos. Juk kai vaikas rodo kaprizus, tėvai nori jam prieštarauti, jį nubausti, o kai jis elgiasi gražiai, klauso – nesunku pildyti visas jo užgaidas. Švelnumas ir nuolaidumas pakeri kiekvieno vyro širdį, bet dažniausiai šiuolaikinės moterys elgiasi kitaip: jos pyksta, reikalauja, baudžia vyrus savo tylėjimu, stengiasi viską gauti jėga arba gudrumu. Nes taip elgiasi ir jų mamos, o kitaip – niekas nemokė.

Tad kaip reikėtų bendrauti su vyru?

Nerėkite, geriau jau ašarą nubraukite

Pyktis, rėksmingas tonas – tai agresijos išraiška. Tai vyriška energija, vyriškas būdas reaguoti į nemalonumus. Moters reakcija – ašaros. Nesiūlome raudoti dėl kiekvieno menkniekio, galima tiesiog patylėti ir duoti vyrui suprasti, kad liūdite. Jei rėksite ir ginčysitės, jūsų net negirdės.

Kasdien jį pamasažuokite

Senovės kultūrose buvo manoma, kad masažas, o ypač pėdų – trumpiausias kelias į vyro širdį (ne, ne barščiai ir kotletai, pasirodo...) Ir kad tuomet vyras tikrai neis „į kairę“.

Sutikite su jo nuomone

Vyras visada turi nuomonę visais klausimais. Ir jam labai svarbu, kad jo moteris jį palaikytų. Jei jūs sutinkate su jo nuomone, vyras supranta, kad mylite, palaikote ir suprantate jį – besąlygiškai.

Išmokite prašyti

Vyrai – visai ne telepatai. Geriau tiesiai šviesiai paprašyti jo pagalbos ar dovanų, o ne laukti, kol jis susiprotės, arba bandyti ką nors išpešti gudrumu bei intrigomis.

Atverkite jam širdį

Labai svarbu būti atvira ir nuoširdžia. Vyrui sunku suprasti moterį, o spręsti galvosūkius ir šaradas jam greitai pabosta. Ilgalaikiuose santykiuose su moterimi jam norisi tikrumo ir nuoširdumo.

Dėkokite

Kai vyras dovanoja gėlių, jis nori jausti, kad apsidžiaugėte. Jam smagu, kad jo puokštę merkiate į gražią vazą, gėritės ja, giriatės draugėms. Ir ne kartą jam pasakote, kaip vertinate jo pastangas, jo skonį ir jo rūpestį.

Venkite žodžio „kodėl?“

„Kodėl?“ – nuo šito klausimo prasideda visi konfliktai. „Kodėl nenupirkai to ir to?“, „Kodėl neišnešei šiukšlių?“, „Kodėl pamiršai, netnešei, nesutvarkei, nepaėmei, nepasakei, nepaskambinai?“ O paskui konfliktas įsisiūbuoja iki tokių teiginių: „Tai kam tu man reikalingas!“ ar „Pagaliau reikėtų susirasti normalų vyrą!“ Net jei tai pasakyta nepagalvojus, pasikarščiavus, ir jei netgi po to susitaikėte, vyras tokių frazių niekada nepamirš.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius