Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maisto produktai, kurių nederėtų valgyti per pirmąjį pasimatymą

Sutikite, pirmasis pasimatymas jau ir taip kupinas streso: jaudinatės, kokį įspūdį paliksite, ar neapsikvailinsite ir galiausiai, ar išvis turėsite apie ką kalbėti. Tačiau neretai streso susikuriame dar daugiau, pasirinkdami per pirmąjį pasimatymą valgyti ne itin tinkantį maistą.
Pora pasimatyme
Pora pasimatyme / 123RF nuotr.

Taigi, jei nenorite, kad sėdint jaukioje kavinėje su nauju pažįstamu ar pažįstamąja jums pradėtų pūsti pilvą, pykinti ar – dar blogiau – sukti vidurius, šių tinklalapyje womanitely.com išvardytų produktų verčiau venkite. Taip bent jau sutaupysite vieną kitą savo nervų ląstelę.

Špinatai

Jei sergate mažakraujyste ar tiesiog norite sveikai maitintis, šios žaliosios lapinės daržovės yra nepaprastai puikus pasirinkimas, tačiau bent vieną vakarą tikrai galite ištverti ir be jų. Nepamirškite, kad įvairūs špinatų kokteiliai ar sriubos gali kiek sugadinti jūsų akinančiai baltą šypseną, o ką jau kalbėti, jei koks gabaliukas įstrigs tarp dantų...

Pesto padažas

Šiuo padažu greitai ir paprastai paskaninsite įvairias salotas, išvengdami didžiulių kalorijų kiekių, tačiau tai derėtų daryti tik namuose. Nors šis padažas išties yra sveikas, tačiau į jį dedamas česnakas, kurio kvapas ganėtinai erzina. Juk nenorėtumėte, kad vien dėl šio padažo vakaro pabaigoje taip ir nesulauktumėte bučinio.

Taip pat skaitykite: 5 būdai užbaigti pasimatymą, kai žmogus netraukia

Aštrus maistas

Jei nemėgstate aštraus maisto, jo ir neužsisakinėkite. Nebandykite pernelyg pasirodyti ir staiga tapti aštraus maisto gurmanais, kai iš tiesų jo taip jau dažnai ir nevalgote. Nepripratę prie šio maisto, jo aštrumą galite sunkiai toleruoti, o juk nenorėtumėte per pirmąjį pasimatymą apsiašaroti...

Mėsainiai

Mėsainiai yra didžiuliai! Jie dažnai būna kur kas didesni nei jūs galėtumėte išsižioti, ir juos kultūringai suvalgyti gali būti labai sudėtinga ar netgi  neįmanoma. Taigi verčiau rinkitės ką nors ne tokio sudėtingo pirmajam pasimatymui.

Pieno kokteiliai

Įvairūs pieno kokteiliai gali kiek suerzinti jūsų virškinimo sistemą, ir galiausiai didžiąją pasimatymo dalį jums teks leisti tualete. Ką jau kalbėti, jei pradės pūsti pilvą ar raižyti skrandį, tai kur kas blogiau nei tarp dantų įstrigę maisto gabaliukai.

Norėdami to išvengti, per pasimatymą verčiau nevalgykite jokių pieno produktų, nebent tvirtai žinote, kad jūsų organizmas juos puikiai toleruoja.

Taip pat skaitykite: Vyrų ir moterų nuomonė apie šiuolaikinį pasimatymą: kam derėtų apmokėti sąskaitą?

Spagečiai

Iš pirmo žvilgsnio, jie galbūt ir neblogas pasirinkimas, tačiau pagalvokite dar kartą – įsivaizduokite, kaip atrodysite siurbdami juos iš savo lėkštės. O ką jau kalbėti apie padažą, kuriuo, atrodo, taip lengva apsitaškyti. Išvenkite streso ir vietoj spagečių verčiau jau rinkitės kitą makaronų rūšį.

Česnakas

Na, čia jau net ir nereikia nieko pridurti. Daugelis restoranų česnaką naudoja kaip maisto pagardą ir deda jo į daugelį patiekalų, tad rinkdamiesi maistą atkreipkite į tai dėmesį. Žinoma, verčiau jau nevalgykite ir skrudintos duonos, kad ir kaip jos norėtųsi...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius