Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meilės spalvos

Kiekviena moteris norėtų rasti raktą nuo savo mylimojo širdies. Meilė – it margaspalvė paukštė, tad ir rakto verčiau ieškoti ne auksinio, o iš daugelio spalvų. Ar žinote, ką mėgstama spalva byloja apie jūsų brangiausiąjį?
Pora
Pora / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Spalva Meilė

Raudona

Jis stengiasi iš gyvenimo paimti visa, kas geriausia, tad ir lovoje stengsis iš paskutiniųjų. Tik yra pavojus, kad toks karštuolis, kam nors nepavykus, gali pulti į agresiją.

Oranžinė

Šio žmogaus mintyse – visada vasara. Jis mėgsta linksmintis, todėl iš jo visada galite tikėtis staigmenų. Vis dėlto apie tai, kad jums sunku patirti orgazmą, gali ir pamiršti...

Geltona

Tapkite jam saule, ir jis išpildys kiekvieną jūsų troškimą. Tik nepamirškite, kad apie savo norus reikia ne mąstyti, o juos išsakyti. Be to, šią spalvą mėgstančiam vyrui patiks padėka už gerus darbus.

Žalia

Meilės džiunglės jam per klaidžios. Jis naivus ir šiek tiek kerėpla kaip Robertėlis iš „Moterys meluoja geriau“. Išskirtinių glamonių ir akrobatinių pozų iš jo lovoje nesitikėkite, geriau priimkite jį tokį, koks yra. Bus atsidavęs ir ištikimas jums visą gyvenimą.

Mėlyna

Tai jautrus šeimos vyras. Kartą užkariavusi jo širdį, amžinai liksite jam vienintele, kuriai jis skirs savo dienas ir naktis, meilės eiles ir glamones.

Violetinė

Šio vyruko taip lengvai neperprasite. Jis moka manipuliuoti, žaisti ir žavėti. O jo išrinktoji turėtų būti tikra tolerancijos ir kantrybės karalienė. Štai tokiai ir teks pažinti tikrą ir nesuvaidintą vyrą.

Pilka

Lovoje pilkasis riteris vargu ar sužibės – greičiau atliks savo vyrišką pareigą. Kartą per savaitę „misionieriaus“ pozos jums turėtų užtekti, jei negalite pamiršti šio vyruko.

Juoda

Juodą spalvą mėgstančio vyro galvoje daug juodų minčių apie netradicinį seksą ir glamones. Taigi, jei norite ko nors nepatirto ir naujo ir jūsų negąsdina mazochistiniai elementai, šis meilužis patenkins visas jūsų aistras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius