Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Močiutės patarimai anūkei apie seksą ir meilę

Kai jaunai žaviai merginai Alison DeNisco sukako 20 ir ji pradėjo susitikinėti su pirmuoju savo vaikinu, senelė Carmela susirūpino: ar jos mylima anūkė tinkamai apsišvietusi sekso klausimais? Tad kai mergina grįžo namo atostogų, jos laukė išsamus senolės laiškas.
Kieta močiutė.
Kieta močiutė.

Ši istorija plačiai nuskambėjo prieš kelerius metus. Tuomet močiutei Carmelai buvo 86 metai. Ir štai kokia išmintimi ji pasidalijo su mylima savo anūke. Pateikiame ir jums – juk patarimai nesensta, tiesa?

Taip pat skaitykite: 50 gyvenimo tiesų, kurias motina privalo įskiepyti dukrai

Mieloji Alison!

Dabar, kai jau tapai moterimi, noriu su tavimi pasidalyti mintimis apie meilę ir seksą bei duoti tau keletą patarimų.

  1. Jei nori tikrai žinoti, ar jūs abu esate įsimylėję, turi su savo mylimuoju jaustis, lyg būtumėte vienas asmuo. Jei mylėdamasi jautiesi VIENIŠA, tai reiškia, kad tai NE TAS žmogus. Ir tai LABAI SVARBU! Minčių, kūno ir sielos vienovė.
  2. Visi trokšta tikros meilės, bet ne visus ji aplanko. Ne visi patiria dvasinį ryšį, kuris reiškia sielų giminystę. Tai aukščiausioji meilės forma, prilyginama religinei ekstazei. Jautiesi taip, lyg būtum prisilietusi prie dieviškumo. Tada per vieną akimirką supranti – tai meilė iš pirmo žvilgsnio. Tiesiog žinai, kad tas žmogus skirtas tapti tapo vyru, o tu – jo žmona.
  3. Jei mylėdamasi moteris nepatiria orgazmo, primygtinai rekomenduočiau jai poziciją „Dama viršuje“. Tai visada pasiteisina. O jei jis nori tave pamaloninti kunilingu – tik džiaukis!
  4. Visada įsitikink, kad jo penis švarus. Tikrink, ar prieš miegą jis maudosi.
  5. Dauguma vyrų – kiaulės. Jie nori sekso kasdien, bet tu neprivalai sutikti, kad tik jam įtiktum, jei tuomet visai nenori mylėtis. Tu niekada neprivalai daryti ko nors, ko nenori. O kiaulę patenkinti gali ir kitaip – manualiniu būdu (rankomis).
  6. Niekada neužsiimk ANALINIU seksu! Gali pasigauti baisių ligų, ypač jei po analinio sekso pereisite iškart prie vaginalinio. Nors vyrams ir patinka, bet ORALINIS seksas taip pat yra pavojingas. Niekada neryk jo sėklos!
  7. Kai kurie vyrai kenčia dėl priešlaikinės ejakuliacijos: moterims tai nėra malonu. Turi išmokyti jį save kontroliuoti.
  8. Tam, kad moteris būtų pasiruošusi seksui, reikia preliudijos. Kai tapsi vyresnė ir labiau patyrusi, ji truks trumpiau – per 7 minutes gausi viską, ko trokšti.
  9. Galbūt tu visa tai jau žinai, bet aš tikiuosi, kad rasi mano žodžiuose šį tą naudingo. Myliu tave ir noriu apsaugoti nuo klaidų. Niekada netekėk už vyro, jei prieš vestuves vis šmėkšteli mintis: „Ai, jei su juo būsiu nelaiminga, juk visada galėsiu išsiskirti...“ Jei turėsite vaikų, neišsiskirsite. Buvęs vyras liks tavo gyvenime visada, tad būk tikra, kad teki už savęs verto žmogaus.
  10. Įsitikink, kad nesusiesi savo gyvenimo su „kontrolieriumi“. Jei vyras tave myli, tai ir gerbia. Jis didžiuosis tavo laimėjimais, nebus patologiškai pavydus ir nesieks kontroliuoti kiekvieno tavo žingsnio, nebandys apriboti tavo bendravimo su artimaisiais ir draugėmis.
  11. Niekada nesipasakok vaikinui, kiek turi santaupų, kad gavai ar ruošiesi gauti palikimą ar kad tau gerokai pakėlė atlyginimą. Kai kurie vyrai ieško turtingos partnerės. Negerbiu tokių. Jei jis dar ir įsiskolinęs, skirkis su juo kuo greičiau! Svarstyti savo finansinę padėtį gali tik su vyru, už kurio ištekėjai ar ruošiesi tekėti.
  12. Jei susitikinėji su šykščiu vyru, o pati mėgsti leisti pinigus, tai jūsų ryšys niekuomet nebus geras, nebent galėsi su tuo taikstytis.
  13. Jei susitikinėji su vyru, nemanyk, kad turi jaustis dėkinga ir gultis su juo į lovą vien todėl, kad jis apmokėjo jūsų vakarienę restorane. Geriau sumokėk už savo dalį pati. Juk jūs susitikinėjate todėl, kad geriau pažintumėte vienas kitą, o ne todėl, kad jis pamaitintų tave, kaip vargšę, pietumis.
  14. Būk laiminga su tuo žmogumi, kurio kompanija tau miela, be kurio neįsivaizduoji savo gyvenimo. Gerbk jį.
  15. Jei nori sužinoti, kaip jis tave vertina, paskirk jam kelis pasimatymus per šventes ir savaitgalius. Jei jis bandys išsisukti, mesk jį.
  16. Tikiuosi, tu rasi laimę, kurios esi verta. Joje turėtų tilpti meilė, pagarba, pasitikėjimas, susižavėjimas, dvasinė ir fizinė harmonija. Jei rasi tikrą meilę, gyvensi laimingai. Tikrai.

Su meile – Carmela

Taip pat skaitykite: Jautrus vyro laiškas žmonai skyrybų dieną: „Niekada nesiliausiu tavęs mylėti“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius