Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po kiek pasimatymų atsiduriama lovoje?

Leidinys „Business Insider“ siūlo pažvelgti į seksualinio amerikiečių elgesio ypatumus: kiek ilgai jie vaikšto į pasimatymus, kol su nauju draugu (-e) ryžtasi pasimylėti?
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

Dažnai susipažįstama interneto erdvėje, šiek tiek laiko susirašinėjama ir kuris nors kurį nors pakviečia kartu pavakarieniauti. Ko tikimasi iš pirmojo ir vėlesnių pasimatymų? Tik bučinio ar ko nors daugiau?..

Apklausa parodė, kad 40–45 proc. vyrų ir moterų mano, jog normalu naująjį partnerį pabučiuoti per 2–5 pasimatymą (nors daugelis atsakė, kad tai daro jau pirmojo pasimatymo metu). Tyrėjai taip pat klausė, po kiek pasimatymų respondentams atrodytų normalu pradėti lytinius santykius? Įdomu, kad 30–40 proc. apklaustųjų vėl paminėjo tuos pačius skaičius – per 2–5 pasimatymą. Tų, kurie atsakė, kad TAI daro jau pirmojo pasimatymo metu, buvo gerokai mažiau.

Nors tai nereiškia, kad lūpų kontaktas visuomet virsta kūnų kontaktu (nes pasibučiavus per pirmąjį pasimatymą nebūtinai tą patį vakarą griūvama į lovą), visgi pastebėta, jog šiais laikais daug greičiau nuo bučinių pereinama prie sekso. Daugiau kaip pusė apklaustųjų mylėjosi 1–9 pasimatymų metu.

Šiais laikais žmonės anksčiau pradeda lytinį gyvenimą. Tik 48 proc. gimusiųjų 5-ąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį nekaltybę prarasdavo iki 20-ies, o tie, kurie gimė 8–9 dešimtmetyje, apie lytinį gyvenimą jau turėjo kitokią nuomonę – didžioji dauguma (75 proc.) tai padarė iki savo dvidešimtmečio.

Visais atvejais geriau paklausyti išmintingo patarimo: turėti su kuo nors lytinių santykių, ar ne – jūsų ir tik jūsų asmeninis pasirinkimas. Ir tikrai nesvarbu, ką šiuo atveju mano dauguma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius