Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksas su nauju partneriu: kaip nenusivilti?

Jeigu po pirmųjų pasimatymų su nauju draugu jau praėjo šiek tiek laiko ir jau norėtumėte pereiti į intymių santykių lygmenį, privalote žinoti, ko geriau nedaryti atsidūrus lovoje pirmą kartą su nauju partneriu.
Pora lovoje
Pora lovoje / „Fotolia“ nuotr.

Kad ir ką kalbėtų žmonės, tenka pripažinti, kad seksas užima tikrai ne paskutinę vietą porų santykiuose. Todėl jeigu pirmą kartą kažkas vyks ne taip, tikėtina, jog antro karto nebebus, o jūs abu neturėste galimybės viską ištaisyti.

Į ką reikėtų atkeiptį dėmesį, kai užsiimsite meilės reikalais su nauju partneriu? Kaip išvengti nemalonių situacijų?

Neeksperimentuokite

Kad ir kaip stipriai norėtumėte pririšti partnerį (tiesiogine prasme) arba pati būti prirakinta, nereikėtų to daryti per pirmą sueitį. Geriau vengti įvairių sekso žaislų ir pozų, dėl kurių galite jaustis nejaukiai. Tą patį galima pasakyti ir apie viešas vietas.

Įsivaizduokite, kas bus, jeigu prieš pirmąjį seksą jus užplūs jaudulys ir nerimas, kad kas nors gali jus pamatyti? Vargu ar esant tokioms aplinkybėms, nors vienas iš jūsų galės atsipalaiduoti ir patirti malonumą. Jeigu viskas klostysis gerai, dar turėsite pakankamai laiko įgyvendinti visas savo slaptas seksualines fantazijas ir keisčiausius norus.

Neskubėkite

Kad ir kaip norėtumėte kuo greičiau atsidurti lovoje, griebti vyrą, nuplėšti nuo jo drabužius ir patirti malonumą, neskubėkite. Susiimkite ir prisiminkite apie preliudiją, kurios partneriai dažnai neįvertina.

Jeigu tapsite pora, tikriausiai norėsite prisiminti savo pirmąją seksualinę patirtį. Todėl, jeigu norite ją prisiminti, geriau viską darykite lėtai ir švelniai. Švelnios glamonės ir bučiniai padės abiem atsipalaiduoti ir nusiteikti taip, kad viskas vyktų nuostabiai.

Taip pat skaitykite: 7 dalykai, kurie jus ištinka nustojus mylėtis

Švelnumas ir lengvi prisilietimai dar niekam nesugadino sekso. Per pirmąjį seksą partneriui galite užsiminti, kad nesate tokia jau pūkuota ir paklusni katytė, o po tam tikro laiko galite pavirsti aršia liūte. Preliudija leis jums abiem stipriai susijaudinti, pamiršite apie nerimą, kuris gali viską sugadinti, ypač mylintis pirmąjį kartą.

Pamirškite kompleksus

Neleiskite, kad jus užvaldytų vidinis balsas, sakantis, kad jūsų krūtys nėra pakankamai stangrios, o pilvukas nepakankamai plokščias. Jeigu per pirmąjį lytinį aktą galvosite ne apie tai, kaip patirti malonumą ir kaip jį suteikti partneriui, o kaip atsigulti taip, kad nesimatytų celiulito, nieko gero nesitikėkite. Patikėkite, vyrai taip pat turi kompleksų.

Kad seksas būtų geras, privalote „išjungti“ smegenis (bet ne tam, kad nesinaudotumėte kontracepcija). Vargu ar tai pavyks padaryti, jeigu nerimausite, ar šiam vyrui esate pakankamai graži ir liekna. Žinokite, kai vyras yra stipriai susijaudinęs, jis nemato jokių jūsų įsikalbėtų moteriškų trūkumų. Šiuo momentu jam svarbu ne vaizdas, o emocijos ir malonūs pojūčiai, kuriuos patiriate sekso metu.

Pasakinėkite vienas kitam

Sutikite, bus labai nemalonu, jeigu vienas kitam pasakysite, jog viskas buvo nuostabu, o iš tikrųjų buvo visai kitaip. Būtent šis pirmas kartas yra puiki proga parodyti, kad jums abiem svarbu patirti malonumą.

Pasaulyje nė vienas žmogus neturi rakto, kuriuo galėtų atverti bet kurias malonumų duris. Viskas ateina su patirtimi, todėl natūralu, kad per pirmąjį lytinį aktą su nauju partneriu nežinosite, kas jam patinka, o kas ne, kaip, beje, nežinos ir jis. Pasistenkite vienas kitam pasakyti, parodyti, kokie veiksmai jums suteikia malonumą.

Jeigu jis darys tai, kas jums nepatinka, nereikia gulėti ir bandyti tai ištverti. Nukreipkite jo energiją tinkama vaga, parodykite jautriausią jūsų kūno vietą.

Savo partneriui taip pat pasakykite, kad jis nesivaržytų ir duotų jums patarimų. Sutikite, bus labai nemalonu, jeigu vienas kitam pasakysite, jog viskas buvo nuostabu, o iš tikrųjų buvo visai kitaip. Būtent šis pirmas kartas yra puiki proga parodyti, kad jums abiem svarbu patirti malonumą. Jeigu partneris yra uždaro būdo ir nekalbus, paklauskite pati, kas jam patinka. Jis turėtų apsidžiaugti, kad ir juo rūpinatės, ne tik savo orgazmu.

Geras seksas – saugus seksas

Netgi jeigu jums atrodo, kad jau spėjote pažinti partnerį, ir esate įsitikinusi, kad jis yra rimtas žmogus, kuris nesižavi nuolatine partnerių kaita ir atsitiktiniais lytiniais santykiais, vis tiek nepamirškite apsisaugojimo priemonių.

Supraskite, kad nė vienas, netgi pats geriausias seksas pasaulyje nėra vertas to, kad kelis mėnesius jums reikėtų gydytis nuo lytiniu keliu plintančių ligų. Be to, ar norėtumėte atsitiktinai pastoti nuo žmogaus, apie kurį beveik nieko nežinote? Jūs ne paauglė, kuri negali kontroliuoti aistros, emocijų ir norų, todėl kontracepcijos klausimas turėtų būti vertinamas labai rimtai.

Taip pat skaitykite: Tarptautinei orgazmo dienai – įdomūs faktai apie didįjį malonumą

Su savo partneriu iš anksto aptarkite galimas kontracepcijos priemones. Pasakykite jam tiesiai šviesiai, kad norite užsiimti saugiu seksu. Vyras, kuris rūpinasi savo ir partnerės sveikata, jums tikrai pritars.

Nevaidinkite

Nieko baisaus, jeigu užsimanysite įaudrinti partnerį ir smarkiai padejuoti. Tačiau nepersistenkite. Jeigu rėksite taip, kad žmonės, gyvenantys virš jūsų trim aukštais aukščiau, negalės miegoti, partneris tikrai supras, kad apsimetate.

Tik pornografiniuose filmuose aktorės aimanuoja nuo menkiausio prisilietimo. Vyrai žino, kad tikrame gyvenime reikia stipriai pasistengti, norint moteriai suteikti malonumą. Nepamirškite, kad jūs nesifilmuojate filme. 

Nesureikšminkite nepatogių situacijų

Neįmanoma visko padaryti tobulai. Beveik neįmanoma išvengti nepatogių situacijų pirmojo lytinio akto metu. Beje, ir nereikia jų vengti. Jeigu netyčia susidaužėte kaktomis ar šiek tiek vienas kitą prispaudėte, tiesiog pasijuokite iš to ir tęskite toliau.

Nejauki tyla po tokių situacijų gali kaip reikalas sugadinti seksą. Nemanykite, kad to reikia gėdytis ir bijoti. Susitaikykite su mintimi, kad visko gali nutikti.

Jūs dar daug turite sužinoti vienas apie kitą: apie mėgstamas pozas, svajones, norus, erogenines zonas. Vargu ar jūsų ateities santykiams pakenks tai, jeigu netyčia užsigausite, kai keisite pozą. Todėl nesureikšminkite tokių smulkmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius