Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekso scenarijai, kuriuos turėtumėte išbandyti

Geras seksas – tai kūrybinis procesas, be jokių kompleksų, apribojimų ir baimių. Tai begalinė aistra, noras ir pasitenkinimas. Jeigu norite praplėsti seksualinius horizontus ir paįvairinti įprastinį seksą, siūlome išmėginti šiuos sekso variantus.
Įkaitusi porelė
Įkaitusi porelė / Fotolia nuotr.

1. Seksas + maistas

Sigmundas Freudas manė, kad seksas ir maistas – tai du pagrindiniai žmogaus poreikiai, kurių nepatenkinęs jis bus nelaimingas. Ir seksas, ir maistas stimuliuoja tuos pačius smegenų centrus, atsakančius už pasitenkinimą. Jeigu netikite, atlikite nedidelį eksperimentą su savo partneriu/partnere: paklauskite jo/jos, ko norėtų savaitgalio pusryčiams. Po omleto su kumpiu ir sūriu jūsų partneris/partnerė greičiausiai viltingai užsimins apie seksą.

Užsiimant seksu, vidutiniškai sudeginama 150–200 kcal. Orgazmas atima dar 60–80 kcal.

Jeigu norite eiti dar toliau, galite sujungti du malonumus: skanų maistą ir gerą seksą. Geriausia, kad maistas būtų ne tik skanus, bet ir žadintų aistrą bei teigiamai veiktų erekciją. Čia jums padės jūrų gėrybės, figos, avokadai, braškės, apelsinai. O desertui galite išbandyti šokoladą. Tegul mylimasis/mylimoji valgo juos nuo jūsų pasirinktų kūno vietelių. Svarbiausia taisyklė – maisto negalima liesti rankomis. Galite naudoti tik lūpas, liežuvį, galite maitinti vienas kitą iš burnos į burną.

Pasiūlymas: pabandykite savo mylimajam/mylimajai pagaminti pačią nuostabiausią vakarienę žvakių šviesoje. Išsirenkite nuogai ir ant savo pilvo bei krūtinės išdėliokite skanėstus. Pavyzdžiui, avokado ar krevečių gabaliukus. Paprašykite partnerio/partnerės, kad jis juos suvalgytų, o savo kūną palikite saldžiam desertui. Žinoma, vertėtų įsitikinti, kad vyras/žmona namo grįš vienas/viena, o ne su būreliu kolegų...

Taip pat skaitykite: Rytinio „greituko“ privalumai

2. Seksas + sportas

Turbūt girdėjote, kad seksas puikiai degina kalorijas. Seksologė Patti Britton vienoje savo knygų smulkiai aprašė, kokios sekso pozos padeda sutvirtinti vienokias ar kitokias raumenų grupes ir kiek kalorijų tuo metu yra sudeginama. Pavyzdžiui „misionieriaus“ poza stiprina sėdmenis ir nugarą, „jojikės“ poza – puiki priemonė nuo celiulito, ši poza sutvirtina ne tik sėdmenis, bet ir apatinius pilvo raumenis. O štai „šuniuko“ poza puikiai stiprina rankų raumenis.

Įdomi seksualinė aritmetika: bučinys sudegina 135 kcal per valandą. Jeigu kasdien jūs 20 min. aistringai bučiuositės, tai per metus neteksite 5 kg. Ramios glamonės sudegina 25 kcal per valandą, intensyvios – dvigubai daugiau. Užsiimant seksu, vidutiniškai sudeginama 150–200 kcal. Orgazmas atima dar 60–80 kcal.

Shutterstock nuotr./Bučinys.
Shutterstock nuotr./Bučinys.

Taip pat skaitykite: 10 geriausių Kamasutros pozų

3. Seksas + virtuali erdvė

Seksas seniai nustojo būti tik fizinis procesas. Laikinas partnerio nebuvimas šiuolaikiniams žmonėms suteikia galimybę užsiimti virtualiu seksu. Virtualiam seksui reikia visai nedaug: atsiribojimo, laisvo laiko, interneto ryšio ir noro paeksperimentuoti. Su virtualiu partneriu/partnere galima apsikeisti erotiškomis nuotraukomis (bet ne itin atviromis), o tie, kurie yra ypač drąsūs ir nori eiti dar toliau, gali įsijungi „Skype“ ir kaip reikalas „užsivesti“.

Pasiūlymas: jeigu virtualus seksas su nepažįstamuoju/nepažįstamaja jūsų nežavi, bet  jūs turite nuolatinį partnerį/partnerę, galite tai išbandyti su juo. Apsivilkite gundančius apatinius, kalbėkite nešvankybes, pašokite striptizą ir lieskite intymias savo kūno vietas. Įsijauskite į suvedžiotojos/suvedžiotojo vaidmenį ir patirkite iš to malonumą. Toks eksperimentas į jūsų intymųjį gyvenimą ilgam įneš įvairovės.

4. Seksas be orgazmo – carezza

Šį terminą 1896 m. įvedė amerikiečių ginekologė Alice Bunker Stockham. Ji savo pacientams siūlė nesiekti orgazmo kaip tikslo, o mokytis mėgautis pačiu intymumo procesu. 

Žodis „carezza“ italų kalba reiškia „glamonėti“. Kalbant apie šią sekso techniką, tai būtų seksas be orgazmo. Taip taip, perskaitėte teisingai – seksas be orgazmo. Paklausite, koks tokio sekso tikslas? Šį terminą 1896 m. įvedė amerikiečių ginekologė Alice Bunker Stockham. Ji savo pacientams siūlė nesiekti orgazmo kaip tikslo, o mokytis mėgautis pačiu intymumo procesu. A. B. Stockham siūlė pradėti nuo bendravimo ir intymių raštelių rašymo. Pagrindinė „carezza“ paslaptis – vengti bet kokio kontakto su genitalijomis ir įsiskverbimo. Ši technika vadinama „sausu“ orgazmu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius