Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksologė: ką mėgstamiausia sekso poza atskleidžia apie jūsų išrinktąjį

Kiekviena pora turi savo mėgstamiausius meilės žaidimus. Atrodytų, kas čia tokio ypatingo? Štai sekso ekspertė Ava Cadell tikina, kad mėgstamiausia sekso poza ne tik garantuoja orgazmą, bet ir atskleidžia išrinktojo asmenybės ypatumus.
Seksuali moteris
Seksuali moteris / Fotolia nuotr.

Klasikinė misionieriaus poza

Tai dažniausiai pasitaikanti sekso poza (vyras viršuje), kuri ne veltui vadinama klasikine. Seksologė sako, kad vyriškis, kuriam ši poza patinka labiausiai, gali jaustis kiek nesaugus arba jam reikia patvirtinimo ir nusiraminimo, kad partnerė reaguoja į jo veiksmus.

„Be to, jis gali norėti kontroliuoti intymius santykius, o misionieriaus poza tam suteikia visas galimybes“, – sako A.Cadell, knygos „Neuroloveology“ autorė. Ji pastebi, kad nors tai jaukus ir intymus pasirinkimas, partneris gali nepasitikėti savimi dėl kitų judesių atlikimo technikos. „Tai romantiška, tačiau ne itin kupina nuotykių“, – teigia A.Cadell.

Jeigu norite pakeisti savo intymų gyvenimą, išmėginkite pozą, kai moteris viršuje – taip jūs matysite vienas kito veidus, tačiau kontrole dalinsitės pusiau.

TAIP PAT SKAITYKITE: 5 seksologų patarimai, kuriuos jie taiko ir savo santykiams

Šuniuko poza

Greičiausiai nėra vyro, kuriam nepatiktų ši poza (moteris klūpi ant keturių, vyras už jos), o daugumai stipriosios lyties atstovų ji netgi pati mėgstamiausia. „Šios pozos mylėtojai tarsi patiria pirmykščius instinktus, jausdamiesi tikrais karaliais džiunglėse, tačiau tikriausiai turi intymumo baimių, be to, tai gana neromantiškas pasirinkimas“, – mano seksologė.

Jeigu norite daugiau romantikos, pradėkite nuo šaukštelių pozos, o vėliau užbaigti meilės žaidimus galite jau minėta poza.

Jojikės poza

Tai gana patogus pasirinkimas – kadangi ši poza (moteris viršuje veidu į partnerį) turi daugybę variacijų, be to, viskas moters rankose. Vyrai, kuriems patinka jojikės poza, dažniausiai linkę susikoncentruoti į tai, kad jų partnerė patirtų malonumą, ir jų pasirinkimas atskleidžia, tikina A. Cadell, „kad vyras pasitiki savimi ir tuo pačiu yra nuolankus, tačiau jis gali dominuoti ir padėti moteriai pasiekti aukščiausią viršūnę“.

Ką galite pakeisti? Galite išmėginti misionieriaus pozą arba atvirkščią jojikės pozą, kai moteris viršuje, tačiau atsukusi vyrui nugarą; geriau ne klūpėti, o tupėti – galimi greitesni ir gilesni judesiai. Taip ne tik pakaitinsite savo išrinktajam kraują, bet ir patirsite didesnį pasitenkinimą, todėl kad tuo metu intensyviau stimuliuojamas G taškas. Galite paprašyti, kad partneris ištiestų savo kojas, o jūs jį apsižergtumėte ir keliais remtumėtės iš abiejų jo klubų pusių, taip galėdamos kontroliuoti intymių malonumų greitį.

Šaukštų poza

Tai – romantiška, itin intymi poza (abu ant šono, vyras moteriai už nugaros), tačiau neapsigaukite. Vyrai, kurie ja mėgaujasi, turi parako. Kaip teigia A.Cadell, „jiems nestinga aistros ir noro įtikti savo mylimajai“.

Jeigu norite dar daugiau geismingų potyrių, šaukštų pozos metu vyras gali glamonėti moters kūną ir intymias vieteles, o kai artėja orgazmas, pereiti į misionieriaus pozą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip kuo ilgiau išsaugoti savo seksualinę jaunystę

Seksas stovint

Tai išties nutrūktgalviškumo reikalaujanti poza, kadangi tenka iškeliauti už komforto zonos, t. y. lovos ribų. Štai todėl šios pozos mėgėjams visiškai netrūksta pasiryžimo nuotykiams ir net pašėlimo: „Tai pašėlusio ir padykusio meilužio požymis, kuris nori patirti kuo daugiau malonumų“, – tikina A.Cadell.

Rutina sekse gesina ir pačius geriausius santykius, todėl nevenkite įvairovės ir kartkartėmis jausmus pakurstykite įvairesnėmis pozomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius