Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virtualūs meilės žaidimai

Seksologai pastebėjo naują mūsų laikais užgimusį reiškinį – virtualų seksą. Ir kuo toliau, tuo šis reiškinys sulaukia vis daugiau gerbėjų. Taigi apie tai ir pakalbėkime.
Virtualūs meilės žaidimai
Virtualūs meilės žaidimai / Fotolia nuotr.

Virtualioje realybėje meilę iš pirmo žvilgsnio pakeičia meilė iš pirmo žodžio, o atviras dviejų žmonių pokalbis apie seksą tampa savotišku meilės aktu. Meilės akto sėkmė tiek realiame, tiek virtualiame gyvenime priklauso nuo abiejų partnerių sugebėjimo atsipalaiduoti ir fantazuoti. Geru meilužiu virtualioje erdvėje laikomas tas, kuris moka „mylėtis“ žodžiais ir daro tai įtikinamai. Jo išvaizda, socialinė padėtis, piniginės storis ir realūs sugebėjimai lovoje čia nieko nereiškia. Nuolat meilės žaidimus internete žaidžianti Viltė pasakoja, kad virtualūs meilės nuotykiai prasideda pažintimi ir lengvu flirtu: „Viskas vyksta beveik taip pat, kaip realiame gyvenime. Iš pradžių susipažįstame, tik tada, kai pradedame patikti vienas kitam, leidžiame sau šiek tiek paflirtuoti. Jei mums pavyksta sujaudinti vienas kitą, pereiname prie rimtesnių glamonių. Kaip tai vyksta? Labai paprastai: jis pasakoja, kaip liečia mane, aš rašau apie tai, kaip mane jaudina jo glamonės, ir atsakau tuo pačiu. Kad viskas atrodytų tikroviškiau, skaitau jo žodžius ir vadovaudamasi jo nurodymais glamonėju save rankomis. Galbūt skamba neįtikimai, bet kompiuterio monitoriuje užrašyti žodžiai mane kartais sujaudina labiau nei tikros glamonės.“

Kodėl tai patinka?

Virtuali realybė suteikia galimybę nevaržomai fantazuoti ir tapti tuo, kuo norėtume būti. Bendraudama internete galite prisistatyti nekalta mergaite arba patyrusia vilioke, naiviu vaikinuku arba sekso galiūnu. Juk jūsų niekas nemato ir nepažįsta. Skirtingai nei tikrovėje, virtualioje erdvėje vieną partnerį, jei šis pasirodė prastas meilužis, akimirksniu galite pakeisti kitu. Tuo pat metu galite žaisti meilės žaidimus su dviem, trim ar net keturiais partneriais. Virtualiame sekse galimybės beveik neturi jokių ribų. Čia niekas nevaržo – mylintis virtualiai nėra grėsmės pastoti ar užsikrėsi lytiniu būdu plintančiomis ligomis, nėra pavojaus būti apšauktai ištvirkėle, niekas nemato ir tavo figūros trūkumų.

Kai žaidimas tampa manija...

Daugelis nuolatinių specialiųjų pokalbių svetainių lankytojų pripažįsta, kad virtualus bendravimas veikia kaip narkotikas. Pirmą kartą į pokalbių svetainę dažniausiai užsukama iš smalsumo, vėliau galimybė nevaržomai bendrauti taip sužavi ir įtraukia, kad žmonės tikrąja to žodžio prasme apsigyvena virtualiame pasaulyje.
Dvidešimtmetė Ieva į pokalbius internetu įsitraukė prieš porą metų pradėjusi studijuoti universitete ir apsigyvenusi studentų bendrabutyje. „Tuo metu jau turėjau vaikiną, bet jis studijavo kitame mieste. Norėjosi su kuo nors pabendrauti, todėl grįžusi iš paskaitų dažniausiai sėsdavau prie kompiuterio ir kiauras naktis plepėdavau pokalbių svetainėse. Labiausiai mane traukė naujos pažintys ir atviri pokalbiai su vaikinais. Taip susiradau virtualų draugą, kuris netrukus tapo ir virtualiu meilužiu. Iš tiesų įsimylėjau žmogų, kurio net akyse nebuvau regėjusi. Kai mano virtualus draugas neįspėjęs vieną dieną dingo, sielojausi taip, lyg būčiau netekusi mylimojo tikrame gyvenime. Išsigydžiusi sielos žaizdas, susidomėjau virtualiu seksu. Pamažu tai tapo kasdienybe. Turėjau maždaug pusšimtį virtualių partnerių, bet nė vienam jų nepavyko įkalbėti manęs susitikti. Per dvejus metus iš tikrųjų mylėjausi tik tris ar keturis kartus...“

Nepailstančios sekso mašinos

„Ateitis priklauso virtualiam seksui!“ – džiūgaudami praneša mokslininkai. Naujausi pastarųjų metų išradimai kelia nuostabą, susižavėjimą ir siaubą. Nejaugi sudėtingos mašinos ims viešpatauti ne tik mūsų virtuvėje, bet ir miegamajame? Internete jau dabar vyrai gali įsigyti prietaisą, pavadintą „Sekso mašina“. Rinkinyje yra cilindro formos tuščiaviduris prietaisas, kuris laidu jungiamas tiesiai prie kompiuterio, ir kompaktinių plokštelių rinkinys, kuriose nufilmuotos sekso scenos. Cilindro formos daikčiukas – tai vyriškas vibratorius, kurio virpesių dažnumas ir stiprumas priklauso nuo kompiuterio ekrane rodomų vaizdų.

Meilės nuotykis su įžymybe

Kiek sunkiau įsigyti kitą, tiek vyrams, tiek moterims pritaikytą išradimą – virtualioms glamonėms skirtą kostiumą. Visą kūną dengiantis drabužis pagamintas iš tamprios medžiagos, jame įmontuota daugybė daviklių, kurie siunčia elektrinius impulsus į jį dėvinčio žmogaus raumenis ir sukelia pojūtį, kad šis yra liečiamas kito žmogaus. Jei tokius kostiumus dėvi  du skirtinguose pasaulio kampeliuose prie kompiuterio sėdintys žmonės, jie gali glamonėti vienas kitą spaudydami  klaviatūros klavišus. Jeigu erotiniai vaizdai jus jaudina labiau nei prisilietimai, mokslininkai siūlo įsigyti specialius akinius, panašius į tuos, kuriuos jau seniai naudoja kompiuterinių žaidimų mėgėjai. Užsidėjęs šiuos akinius, akimirksniu pasijunti esąs kitoje erdvėje: žalioje pievoje, automobilio salone. Meilės žaidimų partnerį taip pat galima pasirinkti iš katalogo, kuriame šimtai įvairiausio ūgio, kūno sudėjimo ir odos spalvos moterų bei vyrų. Naujosios technologijos gali pasiūlyti ir dar naujesnių bei pažangesnių dalykėlių. Bet... detaliau jau nebesigilinsime... Visgi norisi tikėti, kad ir XXI amžiaus viduryje vis dar egzistuos tikra meilė ir natūralus seksas – be jokių malonumą stimuliuojančių laidžiukų ar  kombinezonų ir akis į akį su mylimu žmogumi, o ne su kompiuterio monitoriumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius