Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrai atvirai: ko jie iš tikrųjų trokšta sekse?

Kaip manote, moterys, ar viską žinote apie savo išrinktąjį? Iš tiesų, kartais labai sunku būti atviriems ir kalbėtis apie seksualinius troškimus bei fantazijas... Įdomu tai, kad atsirado vyrų, kurie, būdami vedę, nuoširdžiai ir anonimiškai išsakė, ko iš tikrųjų nori intymiame gyvenime. Vieno užsienio portalo rengtoje apklausoje dalyvavo 5000 vyrų nuo 25 iki 50 metų amžiaus. Ar labai nustebsite sužinojusios, ko jiems negana? Kviečiame pasidomėti.
Seksuali pora
Seksuali pora / Fotolia nuotr.

Ar jūs dar geidžiama?

Moterys ir vyrai dažniausiai susiduria su neišvengiama realybe – praėjus kuriam laikui po santuokos (arba, jeigu gyvenate kartu jau ilgą laiką), aistra blėsta. Ar tuomet verta pulti į kito žmogaus glėbį? Žinoma, kad ne! Flirtas – puiki galimybė pasijusti geidžiamiems ir pasitikrinti savo vertę. Tačiau nenustebkite, mielosios, kad dar ir jūsų vyrai ne ką mažiau geidžia savo žmonos (t. y. jūsų), pavyzdžiui, net 12 proc. sekso nori dar labiau, o 37 proc. tikina, kad aistra tokia pati, kaip ir pirmaisiais santuokos metais.

Dauguma vyrų (66 proc.) tikina, kad užsiima seksu bent kartą per savaitę, 14 proc. kartą per 10–14 dienų, o štai 6 proc. – kasdien. Visgi 30 proc. mano, kad sekso jiems negana, tačiau tik 12 proc. prisipažino, kad norėtų sekso dažniau. Turint omenyje vyrų fiziologiją, keista, kad tai tik 12, o ne 100 proc., ar ne? 

Taip pat skaitykite: Ar egzistuoja draugiškas seksas?

Jaunystėje vyrus, pasak apklausos rezultatų, valdo ne kokybė, bet kiekybė, kadangi jie trokšta išbandyti viską, kas tik įmanoma, kaitaliodami moteris, norėdami patirti kuo daugiau aštresnių pojūčių. Vėliau viskas kiek pasikeičia ir svarbiausias tampa toks seksas, kuris dovanoja išties nepakartojamą malonumą, o jį atrasti galima tik su tam tikra moterimi. Pastarosios seksualumo piką pasiekia sulaukusios 30–35 metų, kai pojūčiai įgauna dar daugiau spalvų ir emocijų.  

Įdomu ir tai, kad 63 proc. vyrų rūpinasi ne tik savimi – jie teigia, kad nepatiria malonumo iš lytinio akto, jeigu jų partnerė nepasieka orgazmo, o 29 proc. nuomone, orgazmas apskritai nėra esminis sekso veiksnys, kadangi svarbiausia, jog abiem būtų gerai.

Labiausiai paplitusios vyriškos fantazijos

Net jeigu vilkite kuklia suknute iki žemės, tai nereiškia, kad neturite erotinių fantazijų. Greičiausiai kiekvienas poroje yra pasvarstęs, ką norėtų nuveikti, tik ne visada drąsu tai pasakyti garsiai... Kitas klausimas – reikia to, ar ne. Bet mes visgi dalinamės tuo, kas kelia vyrų geismą.

Pasirodo, net 33 proc. trokšta oralinio sekso, kai vairuoja mašiną; 18 proc. – greituko tualete, kol draugai laukia, tarkime, restorane; 16 proc. sekso vandenyje ar paplūdimyje, 13 proc. darbo kabinete už uždarų durų...

Taip pat skaitykite: Vyrai, seksas ir bėgantys metai

Vyrų geismą skatiname ir mes, moterys. Pavyzdžiui, jie neprieštarautų, jeigu žmona juos pažadintų intymia glamone, aistros įkarštyje nuplėštų drabužius, lauktų grįžtančio iš darbo karštoje vonioje su degančiomis žvakėmis, parodytų iniciatyvą ne vyriškai, klausdamos „Ar nori?“, bet pasitelkusios romantiką, glamones, vakarienę dviese... „Mano slaptas noras, kad mano mylima moteris padarytų ką nors tokio, kas man apsuktų galvą. Be jokių paskatinimų. Pavyzdžiui, sutiktų mane apsirengusi erotiškai ir pasakytų, kad visą dieną manęs laukė tam, jog pagaliau galėtų pasimylėti“, – taip skamba apklausoje dalyvavusio vyro troškimas.

Ko labiausiai trūksta vyrams?

Pasirodo, kad oralinio sekso. 28 proc. juo mėgaujasi praktiškai visada, kartais pasiseka 33 proc. vyrų, na, o 37 proc. turi patys paprašyti šio malonumo. O kaip gi moterys? Vyrai tikino, kad jie savo glamonių negaili, kadangi net 55 proc. orališkai malonina moteris kiekvieno lytinio akto metu, 30 proc. - kartais, 13 proc. - labai retai. Stipriosios lyties atstovai tikina, kad tai vienas geriausių būdų sujaudinti savo moterį, todėl nesupranta, kodėl šios atsisako tokio malonumo.

Taip pat skaitykite: Mokslininkai atskleidė, kiek sekso reikia idealiems santykiams

Beje, 53 proc. apklaustųjų yra visiškai patenkinti tuo, kiek trunka lytinis aktas, o štai likusieji norėtų kai ko daugiau. 39 proc. nori ilgiau užsiimti oraliniu seksu, 34 proc. trokšta, kad partnerė daugiau dėmesio skirtų erotinėms glamonėms spenelių, kaklo, nugaros, ausų lezgelių srityje. Taip pat vyrukai išsakė tam tikrus pageidavimus: neskubėti, glamonėti krūtinę ir kojas, švelniai rankomis suimti sėklides, liesti penį krūtimis, laižyti spenelius ir kojų pirštus, lengvai kandžioti ausis, ledo kubeliais glamonėti visą kūną. 

Populiariausios pozos

Jeigu dar kaip reikiant neįkaitote, tuomet siūlome pasidomėti, kokiai pozai vyrai teikia pirmenybę. Iš jos galite spręsti ir apie vyro charakterį, pavyzdžiui, kai moteris viršuje, tuomet vyrui lengviau kontroliuoti orgazmo intensyvumą, ji padeda vyrui atsipalaiduoti, nes vadelės patenka į moters rankas. Taigi, 45 proc. vyrų labiausiai patinka raitelės, 37 proc. - šuniukų, 12 proc. - misionieriaus poza. Beje, 24 proc. vyrų nori moters bet kokioje pozoje, svarbiausia, kad ši būtų tik su aukštakulniais ir prisegamomis kojinėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius