Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 21

12 dalykų, kurių moterys negali (ar nenori) atlikti vienos

Yra daugybė dalykų, su kuriais mes, moterys, dažniausiai susitvarkome be jokių bėdų, tačiau yra dalykų, kuriuos tiesiog būtinai darome kartu su savo geriausiomis draugėmis. Štai sąrašas situacijų, kurioms tiesiog būtina palyda!
Draugystė
Draugystė / Fotolia nuotr.

1. Naudojimasis tualetu vakarėlių metu

Juk labai dažnai per susibūrimus būna taip, kad norisi apkalbėti žmones, kurie ten yra, todėl eidamos į tualetą visuomet tempiamės kartu ir savo draugę. Galbūt manote, kad taip daro tik paauglės mokykloje? Pasirodo, net ir suaugusios moterys pas nykštukus tipena ne vienos. 

2. Eiti atsigerti vandens biure

Ištroškote? Greičiausiai neisite viena ir prašysite kolegės, kad palaikytų jums kompaniją. Tada ne tik galėsite apkalbėti, kokia siaubinga jūsų viršininkės šukuosena, bet ir visus vyrus, kurie jus veda iš proto tiek gerąja, tiek blogąja prasme.

Taip pat skaitykite: Rankinė išdavikė: ką šis aksesuaras gali apie jus atskleisti?

3. Išbandyti naują sporto klubą

Jei nusipirkote abonementą į sporto klubą ir dar nesate ten buvusios, tikriausiai vienoms bus nejauku ir prikalbinsite draugę eiti kartu. Dviese  bus drąsiau, galėsite išsiaiškinti, kaip viskas vyksta, kokias treniruotes lankyti, o kur neverta kojos kelti. 

4. Priešpiečiauti

Galite valgyti pusryčius, vakarienę ar pietus vienos, tačiau niekuomet neatsisakysite dar prieš pietus susitikti su drauge ar keliomis draugėmis ir išgerti puodelį kavos su prancūziškais pyragėliais. O kur dar įspūdžiai po savaitgalio ar apkalbos, kuriomis tikrai reikia pasidalinti!

5. Nusiaubti drabužių parduotuves

Kai kurios moterys tiesiog negali apsipirkinėti vienos, nes joms reikia patarimų, o gal net ir kelių papildomų eurų naujai suknelei ar batams. Draugą nelaimėje pažinsi, ar ne? Juk vis tiek tuos pasiskolintus pinigus grąžinsite, bet jums mirtinai reikia tų naujų batelių.

Taip pat skaitykite: Ji24.lt gidas: gerų daiktų medžioklė dėvėtų drabužių parduotuvėse

6. Išbandyti naujus desertus

Mini keksiukai, šokoladinis pyragas, kokteilis o gal šaldytas jogurtas  – juk neragausite tokių skanėstų toje naujoje kavinėje viena, tiesa? Kompanijoje visada smagiau.

Fotolia nuotr./Saldūs keksiukai
Fotolia nuotr./Saldūs keksiukai

7. Nuspręsti dėl naujos šukuosenos

Kartais taip sunku nuspręsti, kokia šukuosena geriausiai jums tiktų. Žinoma, kirpėjas gali būti geriausias patarėjas, tačiau norite ir draugių nuomonės. O gal jos pasakys visai priešingai?

Taip pat skaitykite: Amžinai stilingos ir pašėlusios: įkvepiančios senjorų istorijos

8. Vasaroti festivaliuose

Jei norite praleisti kelias dienas su gėlių vainikų ant galvos ir maudymosi kostiumėliu, juk tikrai nedarysite to viena. Į kompaniją būtinai pasiimsite vieną ar kelias drauges ir šėlsite iki paryčių.

9. Pristatyti viena kitai savo vaikinus

Juk norėsite draugių pritarimo, kad jūsų naujas vaikinas yra tobulas, todėl būtinai susitiksite keliese, kad draugės galėtų įvertinti jo privalumus ir trūkumus. Tikėkimės, pastarųjų nebus daug!

10. Peržiūrinėti vaikinus internete

Tik nesakykite, kad nesėdėjote „Facebook“ ir neperžiūrinėjote patinkančių vaikinų anketų. Tikriausiai tą dariusios esate ir vienos, ir su draugėmis. Bet su draugėmis juk smagiau – yra ką apkalbėti ir iš ko pasijuokti.

Taip pat skaitykite: Kodėl moterys ryžtasi neištikimybei

11. Surengti mergaitišką vakarą

Penktadienio vakaras vienai namuose su vyno taure – ne itin įdomus scenarijus, tačiau jei norite, visada galite pasikviesti ir kelias drauges. Ką nors skanaus pasigaminsite ir puikiai praleisite laiką. Juk reikia aptarti šviežiausias naujienas ir gandus.

Fotolia nuotr./Draugės
Fotolia nuotr./Draugės

12. Pasiruošti vestuvėms

Juk toks didelis malonumas, vaikščioti po parduotuves, ieškoti vestuvinės suknelės ir aksesuarų tobuliausiai gyvenimo šventei. Juk to tikrai nepadarysite pati viena, tiesa?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius