Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 30

Antradienio horoskopas – liepos 1 d.

Išaušo liepos 1-oji! Sužinokite, ką šią vasaros dieną jums žada žvaigždės.
Drugelis
Drugelis / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Mėgausitės visais vasaros malonumais, sutelkdami į save kuo daugiau dėmesio. Nesvarbu, ar atostogaujate, ar dirbate, kalbėkite šiandien apie tai, kas jums svarbu, sužinokite naujienas, kurių nepavyko išgirsti anksčiau. O jei bus proga susitikti su seniai matytu žmogumi, būkite tikri, kad šis susitikimas – neatsitiktinis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kai dienos įvykiai jus pakreips į vieną ar kitą pusę, darysite viską, kad išlaikytumėte ankstesnį statusą. Ryžtis pokyčiams nėra reikalo, o pasikuisti po ankstesnius susitarimus – verta. Juose rasite jums reikalingus atsakymus. O jei jausitės, lyg jūsų traukinys pajudėjo priešinga kryptimi – nepulkite į paniką. Tokia jo judėjimo kryptis jums naudingesnė.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Laikysite vadžias rankose, jei nepamiršite, kokia svarbi yra žodžio galia. Tačiau tai tiks tik tuo atveju, kai būsite atidūs ne tik pokalbio turiniui, bet ir kitiems ne mažiau svarbiems jo ingredientams. Nuolat prisimindami, kad dalis jūsų pateiktos informacijos gali būti klaidingai interpretuota, lengviau įveiksite stačias nuokalnes ir posūkius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Atlikite viską žaismingai, tuo pat metu nepamiršdami peržiūrėti to, kas buvo giliai užkišta. Jei iš užmaršties kokiu nors būdu pradės lįsti keisti įspėjimai – paisykite jų, antraip turėsite dar kartą akis į akį su jais susitikti. Tai gali būti viena iš galimybių ne tik ką nors svarbaus išspręsti, bet ir neįprastomis patirtimis paįvairinti šią vasarišką dieną.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jus tenkins ir džiugins šios dienos tempas. Jo iniciatoriais galite būti ir jūs, bet neatmeskite ir draugų pasiūlymų. Tiesa, jie jums siūlys ne tai, ko norėtumėte labiausiai, o tai, ką jūs privalote atlikti, paragauti ir išbandyti. Nors tas skonis jau bus patirtas anksčiau, neatmeskite būtinybės dar kartelį juo pasigardžiuoti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite rinktis: suirzti, kad viskas ne taip, kaip reikia jums, arba sąmoningai mobilizuoti jėgas. Na ir kas, kad darbe klimpstate į diskusijas, kurios iš pažiūros nieko nesprendžia, o laiko jus pririštus prie nebaigtų darbų. Nesiblaškykite, viskas ne taip, kaip atrodo. Tyliai atlikę tai, kas jūsų valioje – vėliau mėgausitės rezultatais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jausite, kad kitų žmonių gera savijauta tiesiogiai priklauso nuo jūsų poelgių. Dėl šios priežasties visus dėmesio ištroškusius draugus ar kolegas girdysite gražiais žodžiais, tikėdami, kad geri norai gali nuversti kalnus. Tačiau neskubėkite į kairę ir į dešinę barstyti pažadų, kurių kol kas įvykdyti negalite ar dar blogiau - neketinate.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dalis jūsų šios dienos ambicijų gali likti nepatenkintos, jei bandysite slysti paviršiumi. Pokalbis, kuris gali užklupti jus šios dienos vidurdienį, nesuteiks jums pakankamai informacijos ir naudos, tačiau paskatins ateityje grįžti prie šios temos ir sudėlioti viską į lentynas. Svarbiausia, kad neieškotumėte kaltų už neišpildytus lūkesčius.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kas gali būti geriau už įsitikinimą tuo, kad visi jūsų veiksmai yra teisingi? O dar šalia tie, kurie pasiruošę jus išklausyti ar jums kažką svarbaus papasakoti! Klausykitės. Net jei manote, kad šitą istoriją jau girdėjote ne kartą – dar kartą pasiklausykite. Priežastis? Būtinai išgirsite naujų detalių, kurios pravers jums ateityje.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sumaniai derinsite kitų norus su savo galimybėmis, bet ne visada pavyks išlikti kukliems ir neperžengti jums nurodytos ribos. Tiesa, nemažai laiko sugaišite taisydami neužtaisytas spragas darbe ar buityje. Įvykių eiga ir jų rezultatais džiaugsitės būdami kantrūs ir dėmesingi ne tik darbui, kurį atliekate, bet ir žmonėms, su kuriais tai susiję.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nesistebėkite, jei šiandien bus mažiau dirbančių, o daugiau laukiančių dėmesio. Verčiau pabandykite juos suprasti, o tai pavyks įdėmiai pažvelgus į veidrodį – jūs turbūt nesate jokia išimtis. O jei jūsų atžvilgiu pabirs komentarų lavina, nebandydami jų ignoruoti, įsiklausykite. Tokiu būdu kažką svarbaus tikrai sužinosite apie save.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Norėdami to ar ne – visą dieną darbuositės iš peties. Be to, atsiras laukiančių jūsų dėmesio, pagalbos ar patarimo. Iš tiesų, visus juos dalindami akimirką pasijusite žvaigžde. O jei vienas iš šeimos narių pabandys jus įtraukti į pokalbį ar diskusiją jau įgrisusia tema, dalyvaukite jame nesvarstydami, vertingas jis jums ar ne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius