Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 07

Antradienio horoskopas – spalio 7 d.

Žvaigždžių žemėlapis šią dieną nurodė štai tokias prognozes kiekvienam Zodiako ženklui. Skaitome.
Vaikas moliuge.
Vaikas moliuge. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryto pastangos bus bevaisės, jei griebsitės naujų užduočių, užuot vykdę įprastas, tokias, kurias mokate atmintinai, kaip vaikystėje išmoktą eilėraštį. Be to, jūsų asmeniniai poreikiai susidurs akistata su jūsų partnerių norais. Kurie džiaugsis pergale, išsiaiškinsite patys, tačiau akivaizdu, kad abejingų šioje situacijoje nebus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iki pietų bus neiniciatyvus metas, kai verta daugiau tęsti ar baigti nei pradėti. Čia jums talkins kolegos ir draugai. Galimas daiktas, kad be jų pagalbos net neišsiversite ar tiesiog jausitės vieniši, traukiantys savo vežimą. Tiesa, šiandien be jūsų žinios grius sienos, kurias iki šiol statėte, bandydami įtikinti kitus ir save, kad esate kitokie nei iš tikrųjų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors dienos pradžioje pakaks ir jūsų ambicijų, ir darbo, kurį atlikdami galite jas realizuoti, venkite rizikingų sprendimų. Išbandymų ruožas dar pailgės, jei tikėsitės išlaikyti savo santykius su draugais, mylimaisiais ir atžalomis tokius, kokie jie buvo iki šiol. Užklupti netikėtumų krušos, ja pasidžiaugsite, jei žvelgsite į ją atvira širdimi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei vos nubudus jūsų žvilgsnis klaidžios toli nuo pagrindinių dienos įvykių – nieko čia tokio. Kartais tinginiaudami ir tokiu būdu žvelgdami į viską iš šalies, matome daugiau, nei įklimpę į darbus iki ausų. Beje, jūsų santykiai šeimoje nukentės dėl staigių pokyčių darbe, bet tik tuo atveju, jei laikysitės įsikibę savo pasenusių nuostatų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iki vidurdienio klysite, nepasitikėdami kitais, priešingu atveju, jie jums padėtų atsidūrus painioje situacijoje. Negana to, jums nepavaldžios jėgos įrodys, kad kartais geri dalykai ateina tuomet, kai nevengiate savęs išdalyti kitiems. Tačiau apie tai ilgai galvoti negalėsite, nes būsite priversti išmokti to, kas jus išves iš įprastos komforto zonos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei užuot skubėję, išgirsite ir pamatysite ženklus, kuriuos jums siunčia kiti, ypač jūsų artimas žmogus, dalį dienos būsite apsaugoti nuo galimų klaidų. Partnerių palaikymas leis pasijusti stipresniems, tačiau jums reikės nuspręsti, kas svarbiau: asmeninė finansinė laisvė ar galimybės, kurios padvigubėja, kai sujungiate savo dvasinius ir materialinius resursus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iki pietų nebūsite tikri, ar darote viską taip, kaip reikia, bet galvos aukščiau mažų rūpestėlių nepakelsite – gal net per giliai į juos įniksite. Kad neužsnūstumėte, jūsų antroji pusė ras priežasčių ir būdų, kaip galima jus nustebinti. Netikėtų posūkių netrūks ir tada, kai mylimam žmogui papasakosite, ko jums stinga, kad būtumėte laimingi. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki pietų įvykdyti tai, kas sumanyta, jums kliūčių nebus, išskyrus tas, kurias patys sau pastatysite, skubėdami ar skrajodami padebesiais. Tačiau radę noro ir priežasčių slapstytis savo uždarame svajonių pasaulyje, su savim nekovokite. Kaip ir su tais, kurie bandys į jį įsibrauti, atsinešę pilną glėbį darbo ar sveikatos netikėtumų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ar suksite galvą dėl to, kad namuose liko kalnas neišspręstų problemų, ar ne – niekas nepasikeis. Tai tik trukdys jums susitelkti į tai, kas iš tiesų svarbu. Be to, iki pietų užtrenkę duris į naujų patirčių paieškas, dar turėsite išlaikyti kitą nedidelį kontrolinį: jūsų atžalos su trenksmu atitrauks jūsų dėmesį nuo asmeninių tikslų įgyvendinimo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ryte skubėdami šen ar ten, ne savo noru atsidursite tai eismo spūstyje, tai dar kokioje nepageidaujamoje vietoje. O dėl šios priežasties, deja, kažkur pavėluosite. Išsaugoję harmoniją esant bet kokioms aplinkybėms, susitvardysite ir tuomet, kai namiškiai, nekreipdami į jūsų užimtumą dėmesio, įvairiais būdais drums jūsų ramybę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Neištaškykite vėjais to, ką iki šiol uždirbote, nors ir priežasčių taip pasielgti bus nemažai. Deja, iki pietų įsigyti pirkiniai daug laimės neatneš. O jei jums virš galvos susitelks viskas – ir karščiausia saulė, ir tamsiausi audros debesys – nėra ko stebėtis. Svarbu būti lankstiems išvydus prieš akis sklandantį, nelauktą ir netikėtą naujienų būrelį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasitikėjimas savimi, ar, priešingai, didžiulės abejonės teisingais savo poelgiais jus iki vidurdienio blaškys ir barstys jūsų energiją vėjais. Jūsų ryžto suprasti, kas yra kas ir nuolankiai priimti netinkamas aplinkybes reikės ir vėliau. Todėl, užuot slėpęsi kam nors už nugaros, viską turėsite padaryti patys ir turbūt patys už viską sumokėti.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius