Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 05

Atraskite sėkmės paslaptis su atsinaujinusiu žurnalu „JI“!

Norite sužinoti paprastas, bet veiksmingas tiesas, padėsiančias jums įgyvendinti didžiausias svajones? Nepraleiskite numerio temos „Jūsų sėkmės paslaptys“.
2014 m. rugsėjo mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 35
2014 m. rugsėjo mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 35 / Redakcijos archyvo nuotr.

Vienam sėkmė  – aukštas postas, kitam – solidi sąskaita banke, trečiam – meilė ir darni šeima. Trumpai tariant, tai, kas leidžia jausti pasitenkinimą gyvenimu ir džiaugsmą. Tai turėti gali kiekviena iš mūsų, tereikia surasti savąjį kelią į sėkmę...

„Kol svajoji ir turi idėjų, tol gyveni“, – sako triatlono treneris Vidmantas Urbonas, kuris nesiliauja svajojęs ir stebinęs pasaulio. Akcijos „Vanduo – tai gyvybė“ iniciatorius, perplaukęs šešis didžiausius pasaulio ežerus, tai daro ne dėl garbės. Jis tiesiog negali likti abejingas, kai kas šeštas planetos gyventojas stokoja švaraus geriamojo vandens. Jeigu įdomu, kas šiam žmogui suteikia jėgų ištverti tokius išbandymus, šaltį, gamtos stichijų kaprizus ir didelius nuotolius bei pavojus, skaitykite interviu su daugkartiniu čempionu.

Prasidėjus mokslo metams aktualu kalbėti apie vaikų ugdymą. skaitydami interviu „Mokykime vaikus nebijoti pokyčių“ sužinosite, kaip ir kodėl svarbu išmokyti vaikus nebijoti nežinomybės ir kaitos. „Jeigu ugdysime žmogų, kuris nebijo klausti, mąsto kritiškai, tiki mokymusi visą gyvenimą, yra smalsus, įsivaizduokite, kokia graži bus šalis po penkiolikos metų!“ – sako edukologė, keturių vaikų mama A. Landsbergienė.

Sakoma, kad visos moterys yra žavios. Tik vienos jų vyrų širdis tirpdo išoriniu grožiu ir nepriekaištingu skoniu, kitos – paslaptingumu ir skleidžiama šiluma. Ar žinote, kuo jūs esate ypatinga? Jei smalsu, rasite atsakymą straipsnyje „Grožio horoskopas“.

Na, o jeigu esate aistringa keliautoja, bet dar nebuvote Naujojoje Zelandijoje, turėsite puikią progą leistis į virtualią kelionę po šią šalį.  Kokios šios šalies tradicijos, kokie vėjai atpūtė į Naująją Zelandiją mūsų pašnekovę Robertą Mekšraitytę, kaip jai sekėsi dviračiu ir lėktuvais nusigauti į kitą Žemės pusrutulį, sužinosite skaitydami straipsnį „Linkėjimai iš Naujosios Zelandijos!“

Šiame technologijų amžiuje gyvenimo be interneto neįsivaizduoja net trimečiai. Išmaniosios technologijos pakeitė daugelio iš mūsų gyvenimo įpročius. Įpratome apsipirkti internetu, po tolimas šalis išsibarsčiusius giminaičius surandame socialiniuose tinkluose. Vaikai, kopijuodami tėvų elgesį, neria į virtualias platybes, nesuvokdami ten tykančių pavojų. Kokie  jie, atsakymą rasite rubrikoje „Vaikai“.

Ir koks gi „Ji“ numeris be receptų?! Šįkart jus pradžiuginsime vegetariškais patiekalais. Nepagalvokite, kad visiems laikams siūlysime atsisakyti mėsos – kiekvienas turi teisę rinktis. Tačiau kartą per savaitę pasiruošti lengvesnius pietus – pravartu. Ir dėl sveikatos, ir dėl švaresnių minčių, ir dėl lengvumo jausmo.

Smagių eksperimentų virtuvėje, įdomių potyrių bei praplėsti akiratį linkime  su naujuoju „Ji“ numeriu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius