Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 28

Antradienio horoskopas – birželio 28 d.

„Dinamiška, darbinga, tačiau sunkiai suvaldoma diena. Ypač sudėtingas laikas nusimato nuo 7 iki 9 val. bei nuo 13.15 iki 15.15 val. Atsargiai reikėtų elgtis su pinigais ir neinvestuoti, jei tam nėra būtino reikalo. Šiandien nuo pirkinių verčiau susilaikyti. Venkite žmonių, su kuriais paprastai konfliktuojate“, – įspėja astrologė Lana Kutkytė.
Užkandžiai stiklinaitėse
Užkandžiai stiklinaitėse / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien kur nors skubėdami, paklauskite savęs, kam jums tai ir, neradę konkrečios priežasties, sulėtinkite tempą. Na, o jei pavyks rasti priežastį – nukreipkite savo energiją šia konkrečia kryptimi. Tokiu būdu lengvai kitiems įrodysite, kad jums tai svarbu ir lengviau susidorosite su jums paskirtomis užduotimis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien, kai visi strimgalviais veršis pirmyn, jūs pamanysite, kad tai ne jūsų diena ir kad visai nevertėjo kelti kojos iš namų, o gal net ir iš lovos. O jei neturėsite tokios galimybės, raskite sau atokesnę vietelę, kurioje nesijaustumėte tokie nerangūs, niekur nespėjantys, ir gal net išvengsite ne pačių maloniausių pamokymų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien būsite tikri, kad metas ragauti ankstesnių pastangų vaisius, tačiau išvadų daryti neskubėkite. Užuot skubėję, verčiau mėgaukitės tuo, ką galite padaryti dėl komandos, kuriai priklausote. Regis, jūsų pastangos bendradarbiauti gali būti rimta priežastis ar būdas kai ką išsiaiškinti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Greitai paruošiami rauginti agurkėliai: 5 receptai

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jūs planuosite, o įvykiai judės savo vaga, deja, mažai prognozuojama. Kai jūs imsitės vienos veiklos, kai kas jums pasiūlys krūvelę kitokios. Ir kai iš anksto numatytas tobulas jūsų dienos planas kelis kartus sugrius, liaukitės ieškoje kaltų. Energijos patausokite, nes reikės įveikti partnerystės prieštaravimus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nors šiandien viskas eisis sparčiai, diena labiau tiks užsiimti tuo, ką galima įvykdyti gretai. Svajones apie ilgalaikius planus pasidėję šalin, griebkitės to, ką galima nedelsiant pradėti ir greitai pabaigti. Įsitrakę į veiklą, paprasčiau reaguosite į visus tuos, kurie bandys sujaukti jūsų kasdienius planus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien dar gerai neįsibėgėję, jau matysite finišą. Ar bent manysite, kad matote. Deja, jis priartės tik tuo atveju, jei šalia turėsite partnerius, kurie savo iniciatyvomis jus įkvėps ir būdami šalia padės. Tokiu būdu bet kokios kūrybiškumo krizės ar vaikų išdaigos pavakare jums bus nebaisios.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien dažniau irsitės prieš srovę, nei plauksite pasroviui, nes niekaip nepavyks prisiderinti prie jums pasiūlytų įvykių tėkmės. Ir tik tuomet, kai priimsite ne tik jums suteiktą tempą, bet ir šalia esančiųjų pagalbą, pajusite palengvėjimą. Tiesa, pavakarės ritmas bus sutrikdytas dėl šeimos narių elgesio ar įvykių namuose.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien taip giliai įniksite į kasdienius darbelius, kad pamiršite apie visus kitus dienos džiaugsmus. Regis, veiklos prasimanys net atostogaujantys, nes nusėdėti vietoje bus neįmanoma. Neiššvaistę visos energijos tik darbui, galėsite jos skirti kažkokiam artimam žmogui, susitikimui, žinioms įsisavinti ar pasikartoti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Seksologas Viktoras Šapurovas: Tam tikri vyro įgeidžiai lovoje rodo jo polinkį į biseksualumą

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien ieškosite veiklos, bet sieksite, kad ji būtų smagi. Kam jau kam, bet jums pavyks iš šios vasaros dienos pasiimti viską, kas patinka, kas džiugina, kas uždega ir kas pakrauna veiklai. Tiesa, tokiu būdu galite kiek per daug pinigų paleisti vėjais ir galų gale suprasti, kad rizika nebuvo to verta.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien, žinodami ko norite, jau būsite padarę pusę darbo. Kai susitelksite ties savo tikslu, išvengsite krizių, kurios galimos jūsų asmeniniame gyvenime dėl jūsų pačių poelgių ar nuostatų. O jei jūsų asmeninis gyvenimas jus laikys arčiau savęs lyg koks inkaras, nepervarkite, bandydami ištrūkti į laisvę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jūs lyg vijurkas suksitės savo aplinkoje: kažkur keliausite, su kažkuo bendrausite, dėl ko nors ginčysitės ir kam nors įrodinėsite savo tiesas. Ir nebus ramybės (kurios kažin ar jums reikės), mažai norinčių jūsų klausytis ir dar mažiau jumis patikinčių. Bet jei pavyks ką nors pakeisti, tai korekcijos bus ne itin sklandžios.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien reaguosite karštai, kai taikinyje atsidurs jūsų išlikimo, savivertės ar finansų temos. Norėdami kam nors ką nors įrodyti ar ką nors, ko jaučiatės verti, išsikovoti, klupsite ir kelsitės. Ir kai savo poreikius reikės suderinti su draugų norais ar ką nors jiems įrodyti – užduotis dar labiau pasunkės.

Horoskopą sudarė sudarė astrologė Vaida Budgonaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius