Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 29

Antradienio horoskopas – lapkričio 29 d.

„Gali būti sunku išvengti nemalonaus aiškinimosi meilės arba finansų srityje, tačiau pasistenkite padaryti viską, kad ši diena praeitų kuo sklandžiau, kadangi šios dienos įvykiai turės tendenciją atsikartoti ir ateityje. Dieną praleiskite tik su tais žmonėmis, su kuriais ir toliau norėtumėte bendrauti“, – teigia astrologė Lana Kutkytė.
Advento kalendorius
Advento kalendorius / AOP nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien įvyks jaunatis Šaulio ženkle, atversianti jums daugiau galimybių keliauti, studijuoti, pažinti, užmegzti ryšių su kitų tautų žmonėmis. Tuo daugiau gausite, sutikti ir išmoksite, kuo mažiau save ribosite ir kuo tiksliau dabar įvardinsite savo siekius. Nepaisant to, jūsų įnoringas elgesys gali likti nesuprastas darbo vietoje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien vyksianti jaunatis jums gali būti nelengva dovanėle, o būdas sugriauti stereotipus, įveikti savo nepasitikėjimą kitais ar perlipti tas ribas, kurias patys sau pasistatėte. Kitų žmonių paraginti surizikuoti, regis, laimėsite. Tiesa, kol kas susilaikykite nuo bandymų pamokslauti ar panašiu būdu padaryti įspūdį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien vyks jaunatis jūsų santykių srityje, dėl ko jūsų antroji pusė, darbo partneriai ar visuomeninis gyvenimas atsidurs dėmesio centre. Regis, metas matyti santykių perspektyvas ir tai integruoti į bendravimą. Beje, kitų įtikinti patikėti savo paslaptis draugams ar bendražygiams rizikuosite kažko netekti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien dėl jaunaties įtakų jūsų darbe, buityje, sveikatos stiprinimo ir maitinimosi ir kitų kasdienių dalykų srityse galimi pokyčiai. Būkite pasiruošę skanauti gyvenimą pačiu didžiausiu šaukštu, kad rutina, užuot silpninusi, nuo šiol jus stiprintų. Be to, netikėti sprendimai gali turėti įtakos jūsų santykių reputacijai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Psichologė – apie darbą moters gyvenime

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien pasitiksite jaunatį, kuri didins jūsų gyvenimo džiaugsmo atsargas. Jei pasirinksite džiaugtis gyvenimu, jame padaugės vaikų juoko, malonumų, rizikos, saviraiškos ar kūrybinių sprendimų. Beje, šiek tiek įtampos gali atsirasti tuomet, kai jūsų novatoriškos žinios nepasieks kolegų ausų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jūsų šeimos ir namų srityje – jaunatis, kuri gali atnešti šviežių ir daug žadančių permainų, jei tik patys dėl to bent šiek tiek pasistengsite. Gerai pradžiai pakaks jūsų pastangų būti atviriems tam, kas ketina pasibelsti į jūsų duris. Beje, jūsų artimuose santykiuose tik „taip“ arba „ne“ – vidurio nebus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien įvyks jaunatis, dėl kurios nauji vėjai papūs jūsų bendravimo, mokymosi ir artimų ryšių srityje. Iš jūsų reikia optimizmo ir entuziazmo, kai planuosite susitikimus, megsite pažintis, rinksite informaciją ar ja dalinsitės. Harmonijos namuose gali pritrūkti dėl radikalių permainų jūsų santykiuose.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien įvyks jaunatis jūsų vertybių srityje, kurios dėka galite sustiprinti savo materialinį pagrindą ir tuo pačiu – pasitikėjimą savimi. Atradę ar įdarbinę nepakankamai panaudojamus gabumus, turėsite daugiau. Beje, netikėtumai kasdienybėje gali sutrikdyti jūsų susitikimų ar bendravimo tvarkaraštį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paprasti įpročiai, kurie padės visada atrodyti tvarkingai ir stilingai

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jūsų ženkle jaunatis, kviečianti kuo atidžiau pažvelgti į save dabar ir numatyti, kokį norite save matyti ateityje. Taip kur kas lengviau atrasite priemones, padėsiančias gauti norimą rezultatą. Beje, kai kurie jūsų rizikingi planai ar spontaniškas noras kažkam įsiteigti, jums brangokai atsieis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jūsų paslapčių ir vidinio pasaulio srityje jaunatis, todėl jums be galo reikia pasinerti į save, atsiriboti nuo pasaulio triukšmo tam, kad suvoktumėte tikruosius savo poreikius ir apsivalytumėte nuo to, kas trukdo kurti trokštamą gyvenimą. Šeimos narių pasiūlytų gražinimosi priemonių geriau atsisakyti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien įvyks jaunatis jūsų draugų ir komandos veiklos srityje, dėl ko dabar tobulas metas gerinti savo, kaip bičiulio ar grupės nario, įgūdžius ar savo, kaip komandos lyderio, įvaizdį. Verta paklausti savęs: ką dėl to galiu padaryti aš? Be to, gali būti nelengva pasislėpti nuo tų, kurie norės iš jūsų išgauti paslaptis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien įvyks jaunatis, labiausiai paveiksianti jūsų profesinį gyvenimą ar jūsų įvaizdį darbe. Kuo aukštesnius ir aiškesnius tikslus sau iškelsite, tuo daugiau pasieksite. Aiškumas ir pasitikėjimas tikrais dalykais bus vertybės, į kurias galėsite atsiremti. Tiesa, už draugystę teks sumokėti kiek didesnę kainą nei planuota.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius