Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 09

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 9 d.

„Šiandien – staigmenų diena, tad pasiruoškite reaguoti greitai ir sąmoningai. Kiekvienam ši diena praeis savaip, tačiau visi turės galimybių suvokti, kaip teisingai pakreipti savo gyvenimą, kad šis taptų sėkmingas. Nuo 16.40 iki 18.40 val. gražus metas meilės pasimatymams“, – teigia astrologė Lana Kutkytė.
Pėdos
Pėdos

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Regis, šiandien labiausiai norėsite nuo kitų nuslėpti tai, kas jums svarbiausia. Tačiau labai užsidarius, galite nepastebėti tų, kurie jums galėtų būti naudingi. Tiesą sakant, sujungus savo darbštumą, kitų asmenų pagalbą ar kitus resursus, diena bus produktyvi ir paliks teigiamų įspūdžių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei šiandien jūsų užsispyrimas ir įtarumas nekomplikuos santykių su kitais žmonėmis, jie jums pasiūlys ką nors intriguojančio. Norintiems papramogauti, gerai praleisti laiką su vaikais ar kūrybiškai įgyvendinti dienos planus, bus visos sąlygos, tinkamų priemonių ir žmonių, kurie žino, kaip paversti šią dieną išskirtine.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums nepavyks sėdėti rankas sudėjus, nes vis prasimanysite kokios nors veiklos. Panašu, kad viską kuo geriau atlikti jums bus svarbu dėl įvairiausių asmeninių priežasčių. Be to, galimas daiktas, kad šeimos įtakų taip pat neišvengsite. Užuot atmetę namiškių pasiūlymus, juos panaudokite tikslingai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tikra istorija. „Šeimą sukūriau su draugu, su kuriuo vaikystėje stačiau smėlio pilis“

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien kas nors gali pabandyti jums įteigti, kad diena labiau slegianti nei smagi. Tuo netikėdami keliaukite per dieną, visiems primindami, kad gyvenimas puikus: tereikia apsidairyti ir bent kiek pasistengti. Tokiu būdu popietę nuskaidrins smagios išvykos, malonūs susitikimai, jaukūs pokalbiai ir naudingos pažintys.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien labiau už viską rūpės namai ar juose gyvenantys žmonės. O turėdami ką nors nuspręsti ar pasirinkti, žvelgsite į viską kiek įtariai ir subjektyviai. Popietę dažniau ne įprastai akis po parduotuvių lentynas ar vitrinas paganysite, turbūt norėdami pakelti ūpą sau ar kam nors iš šeimos narių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien daug ir smagiai bendraujant, teikiant pagalbą ir ją imant, diena įsibėgės ir bus pasiruošusi jus apdovanoti ne tik naujomis žiniomis, bet ir teigiamais įspūdžiais. Tiesa, ne tik rinksite žinias, o ir patys turėsite ką kitiems pasiūlyti: papasakoti, parodyti ar kitaip jų smalsumą sužadinti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Zodiako ženklai: moterų seksualinio elgesio ypatumai

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien labiausiai rūpinsitės materialiąja savo gyvenimo dalimi: arba pildydami savo piniginę nuoširdžiu darbu, arba išleisdami tam, kas, jūsų manymu, yra vertinga. Beje, nei apie viena, nei apie kita labai neatvirausite. Popietę tokiu būdu išpildysite kokį nors savo ar kito žmogaus slaptą norą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien kitiems to nepripažindami, vis dėlto labiausiai norėsite dėmesio ir viso, kas telpa į šią sąvoką. Kai ką patys tokiu tikslu prasimanysite, užduodami dienos toną kitiems. Regis, tam bus palanki vėjo kryptis, o tarp jūsų bičiulių ar jūsų komandoje apstu reikalingų žmonių, padedančių jums geriausiai atsiskleisti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien leisite dienai tekėti savo vaga, patys dažniau prisitaikydami tiek prie dienos ritmo, tiek prie esamų aplinkybių ar kitų žmonių norų. Gali tekti pasitenkinti tokia veikla, kuri iš pirmo žvilgsnio kažin ar kam bus matoma. Pasirūpinę ne viršeliu, o jo turiniu, galiausiai sulauksite palankių atsiliepimų iš vadovybės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jus gali kankinti alkis įspūdžiams ir teigiamoms emocijoms, o jų trūkumą bandysite sumažinti įsitraukdami į komandinius žaidimus. Beje, jūsų dalyvavimas grupėje jums bus būtinas, antraip pasijusite lyg išmesti iš žaidimo. Popietę galėsite šio to išmokyti savo komandą ar išreikšti joje savo nuomonę be baimės būti atstumti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Įžengėte į ketvirtąją dešimtį? Tai geriausias laikas jūsų gyvenime!

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien nesusilaikysite nepasimatavę kokios aukštesnės ar garbingesnės vietos. Ir nieko nuostabaus, jei matydami jūsų norus, kažkas popietę jums išties ranką ar pasiūlys jums reikalingų priemonių. Supratę, kad jūsų pastangos kažkam įdomios, o jūsų triūsas nenueis vėjais, stengsitės dar labiau.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jūsų žinios ar jūsų įgyta patirtis padės jums daryti teisingus pasirinkimus ir atrasti tiesiausius kelius. Patikėję jumis, kiti žmonės noriai jungsis prie jūsų, padės jums ar tiesiog praskaidrins jums kelionę per šią dieną. Regis, tiek jūsų rezultatai, tiek savijauta priklausys nuo to, su kuo leisite dieną.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius