Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 13

Antradienio horoskopas – spalio 13 d.

Sveiki, mielieji. Gražų rytą sutikime ne tik su saule, bet ir su įdomia dienos prognoze.
Šalna
Šalna / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Naktį įvykusi jaunatis Svarstyklių ženkle ir jūsų santykių srityje gali būti naujų santykių ar naujo etapo esamuose santykiuose pažadas. Šiandien kurkite drąsius planus, susijusius su asmenine ar dalykine partneryste, nuolat sau primindami, kad dalį savo norų verta paaukoti dėl kito žmogaus ir to, ką jūs kartu kuriate.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ką tik įvykusi tiksli jaunaties fazė Svarstyklių ženkle, jums yra priežastis pasirūpinti harmoninga kasdienybe, gera savijauta ir sklandžiais santykiais su kolegomis bei pavaldiniais. Būdami atviri tam, kas jums siūloma, lengvai rasite efektyvių būdų pagražinti darbo aplinką, palengvinti darbo eigą, pagerinti sveikatą ir ryšius su kolegomis. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Išsiilgusieji romantikos, nuotykių ir palankios vėjo krypties kūrybiniams projektams įgyvendinti, šiandien tegul svajoja apie būsimas pergales ir sėja su tuo susijusias sėklas. Tiesa ta, kad šiandien drąsiai pasvajoję, padarysite nemažai įdirbio, kurį tęskite, kurdami ir užtikrindami kuo darnesnius ryšius su savo kūryba ir tais, kam ji skirta. 

Taip pat skaitykite: Ar vitaminas C padeda kovoti su antsvoriu?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų dėmesys nuo šios dienos tegul dar tvirčiau susitelkia ties jūsų šeima ir namais, nes šioje srityje ką tik įvyko jaunatis. Jos inicijuoti ir padedami, galite įgyvendinti jums svarbius sumanymus, susijusius su jūsų privačiu gyvenimu ir asmenine erdve. Grožis aplinkoje ir sklandūs santykiai su šeimos nariais užtikrins jūsų tolimesnę sėkmę.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius