Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 14

Ketvirtadienio horoskopas – balandžio 14 d.

„Laikas iki 14.50 val. tinkamas kūrybai, šiltam bendravimui bei darbams, kurie nereikalauja griežtų taisyklių bei logikos. Nuo 16.50 val. dienos fonas taps visiškai kitoks. Sėkmingiausi bus tie, kurie pasitiki savimi, skiria pakankamai dėmesio savo įvaizdžio formavimui, yra aktyvūs ir drąsūs. Diena tinkama vaiko pradėjimui“, – tikina astrotarologė Lana Kutkytė.
Šuniukas ir kačiukai
Šuniukas ir kačiukai / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Didžiąją dalį dienos teks atiduoti duoklę savo šeimai, susitaikant su keletu neatitikimų tarp to, ko norite jūs, ir to, ko iš jūsų tikisi jūsų šeimos nariai. O jei rastumėte laiko išsitraukti iš archyvų kelis jūsų anksčiau atidėtus darbus, rastumėte priemonių, idėjų ir pasiūlymų, padėsiančių juos patobulinti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien nesijausite saugūs privesti rinktis iš dviejų alternatyvų, pavyzdžiui, noro aktyviai dalyvauti kasdienių įvykių sūkuryje ir būtinybės likti nuošalyje. Išmesti iš smagaus žaidimo, raskite prasmę kitose, ne mažiau patraukliose veiklose. O jei reikia aptarti su vaikais kokią nors aktualią temą, nedelsiant kvieskite juos pokalbiui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jūsų ramybę garantuos daiktai ar kitos gėrybės, kuriomis norėdami apsisaugoti, išlaidausite neskaičiuodami ir negalvodami apie pasekmes. Laimei, būsite altruistai, ypač savo šeimos atžvilgiu. Jūsų žodžiai, mintys ir atsiprašymai gydys net giliausias žaizdas ir padės sutvarkyti sujauktas privataus gyvenimo kertes.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien pasistengę pagerinti kitų nuomonę apie jus ar kitaip stiprindami savo pozicijas, kiek paprakaituosite, negalėdami to padaryti savo darbo pasiekimais. Be to, dienos pokalbių temos komandoje bus orientuotos ne į ateitį, o į praeitį. O jei susitiksite senai matytą bičiulį, žinokite, ne veltui, nes kažką svarbaus iš jo sužinosite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien mielai apsistatysite sienomis, kurios leis jums pasilikti kuo ilgiau sapnų ir svajonių pasaulyje. Kaskart iškišę į ten nosį, turėsite kam nors ką nors įrodyti, kas jums bus visai ne prie širdies. Tiesa, jei jums galvoje kirba mintis su darbdaviu pasikalbėti jūsų atlygio tema, būkite tikri, kad turite ką pasiūlyti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandiena gali pasirodyti visiškai neproduktyvi, net jei visą dieną eitumėte prieš vėją, tikėdamiesi gauti kuo geresnį rezultatą. Užuot bandę suderinti nesuderinama, ieškokite jungčių, kurios padėtų atrasti geriausius sprendimus. O tuos, kurie neseniai jumis pradėjo abejoti, galite įtikinti, jei neieškosite žodžio kišenėje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien netrūks darbų, kuriuos reikia užbaigti, bet kaip ir dėl ko – atsakymą rasti bus sunku, tačiau sunkiausia tuomet, kai sieksite atrasti norinčių su jumis bendradarbiauti. O jei susidursite su prašymais padėti, paaukoti ir kitaip atsisakyti savo poreikių dėl kitų, žinokite, jūs mokate neišvengiamas karmos skolas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums reikės suderinti tai, kuo tikite, su tuo, kas vyksta iš tiesų, taikyti darbo vietoje savo žinias ar net spręsti kitus neatitikimų galvosūkius. Panašu, kad tai bus nelengva užduotis jums. Be to, bus priežasčių išsitraukti dulkėmis nusėstus prisiminimus, tam kad jūsų su draugais ar bendražygiais planai būtų įgyvendinti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien bandydami pasirinkti tarp to, kas jums patinka ir tai, iki ko linksta jūsų bendrakeleivių žvilgsniai, niekaip nerasite ramybės: norėsite ir kitiems įtikti, ir savo norus išpildyti. Bet kuriuo atveju – nerizikuokite. Be to, jūsų anksčiau puoselėti karjeros siekiai gali tapti pasiekiami ranka, jei jau esate pasiruošę apie tai pasikalbėti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nenuostabu, jei šiandien jūsų pasaulio centre atsidurs žmogus, kuriuo jūs tikite labiau nei savimi. O kodėl tuo netikės jūsų šeimos nariai – jums patiems teks išsiaiškinti. Be to, galimas daiktas, jog grįšite prie užmirštų kūrybinių projektų, kelionių ar pramogų, kurias dabar ryšitės suorganizuoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien, kai vyraus meilės darbui ir savo kolegoms tema, vis dėlto nenurimsite, nes nepriekaištingą darbų eigą trikdys skuba, naujienos, skambučiai, neplanuoti susitikimai ar vėlavimas. Beje, pakviesti aptarti šeimos pirkinių, investicijų, draudimo ar kreditų temas, ieškokite sprendimų, bet išvadų daryti neskubėkite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien būsite žavūs ir kūrybiški, tačiau ne visuomet pasitikintys savimi taip labai, kaip derėtų. Jei kuo nors abejojate, bent neabejokite tuo, kad šios dienos pokalbiai turi stebuklingų galių jūsų santykiams. Norėdami suprasti – klauskite, norėdami paaiškinti – kalbėkite atvirai, nuosekliai ir aiškiai.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius