Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 16

Ketvirtadienio horoskopas – birželio 16 d.

„Viena palankiausių dienų, bet sėkminga tik stipriems žmonėms, kurie nebijo didelių projektų, rizikos, geba suvaldyti savo emocijas ir nesiblaškyti dėl smulkmenų. Nuo 17.30 val. svarbu įsiklausyti į įvykius aplink save, galite pastebėti, jog kažkas stokoja jūsų dėmesio arba kažkam reikėtų suteikti pagalbą. Svarbu laiku ir tinkamai į tai sureaguoti“, – tikina astrotarologė Lana Kutkytė.
Vasara
Vasara / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien nusprendę pasitikėti kitais, priimti juos į savo dienos žaidimus ar veiklas ir būti dėkingi už tai, ką jie jums siūlo, pajudinsite bet kokius užstrigusius reikalus ir kitų akyse iškilsite. O tokiu būdu ne tik sąjungininkų įgysite, bet išsipildys viena kita jūsų svajonė ir gerokai palengvės jūsų darbų našta.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jums reikės žmonių, kuriais nelengva patikėti, bet ypatingai svarbu. Ir jei dieną jūsų užsispyrimas ir įtarumas nekomplikuos santykių su kolegomis ir draugais, o priešingai, padės užmegzti su jais ryšius, vakare atrasite vis daugiau priežasčių nusišypsoti ir atrasti smagios veiklos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien, įsisukę į dienos darbų ratą, kuriame vyraus jūsų neišreikštas noras visiems įtikti, pamiršite visa kita. Kai vakarop vadovybė pažers įvairiausių pažadų, iš jų jums reikės išsirinkti tai, kas jums tinka ir ką jūs galite pritaikyti savo veikloje. Tam labiausiai padės jūsų šeštasis jausmas, o vakare atgaivą teiks namai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien, kai kas jus bandys įtikinti, kad diena labiau slegianti nei smagi, jais netikėsite. Turėsite visą glėbį vilčių. Tiesa, be abejonių patikėkite toli gyvenančiu žmogumi ar perskaityta knyga. Vakarą nuskaidrins malonūs susitikimai ir mieli pokalbiai, kurie bus naudingi visiems dalyviams.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien, užuot vieni sprendę savo asmenines ir šeimos problemas, pasitarkite su tais, kuriems tai rūpi ne mažiau už jus. Regis, jie galiausiai įvertins jūsų pasitikėjimą ir atlapos jums savo duris, širdis ar pinigines. Vakare, kai apsispręsite ką įsigyti namams, pamiršite bet kokį taupumo jausmą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dieną pradėsite aktyviai bendraudami. Pasistengsite, kad visi šalia jūsų esantys būtų išklausyti, o ir jūs neliktumėte be dėmesio. Vakarop nuvykite kuo toliau visus nepatiklumo jausmus ir patikėkite savo antrosios pusės pažadais. Dieną pabaigsite teikdami pagalbą ir ją imdami.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien itin daug galvosite apie tai, ką turite, o ko dar ne, ką galite kitiems pasiūlyti ir kuo nenorite pasidalyti. Jūsų sėkmės ir nesėkmės darbe priklausys nuo jūsų pastangų kūrybiškai žvelgti į pareigas ir pasitikėti savo nuojauta. Vakare nutylėsite apie savo altruistiškus planus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien net nebūdami visiškai užtikrinti, žinosite, kaip pateikti save pasauliui. Tokiu būdu visi sužinos, kuo esate ypatingi. Tęskite tai, neabejodami savimi, nes turite viską, ko tam reikia. Vakare beveik patikėsite, kad jūsų bičiuliai ir komandos nariai jus myli ir gerbia už tai, kas esate ir kokie esate.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien pamatysite ne vieną ženklą, įrodantį, kad kelti kojos į sceną jums nedera. Popietę neatsilaikysite prieš saldžius pažadus, dalinamus jūsų šeimos narių. Dėl jų mielai viską mesite šalin. Vakare įsispoksosite į kokį nors savo ambicingą tikslą ir ką nors niekam neprasitardami dėl to nuveiksite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dėl šios dienos pilnatvės jums reikės žmonių grupės. Antraip jausite nenumaldomą alkį, kurį popietę pavyks numalšinti nuoširdžiu bendravimu. Jums teks kliautis tuo, ką sako žmonės, net jei būsite beveik tikri, kad jūsų girdima tiesa gerokai pagražinta. Dieną baigsite ieškodami nuotykių ar įspūdžių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien turėsite ambicijų ir kiti, tai supratę, jus palaikys tame jūsų kelyje. Tiesa, popietę dosnumu, gebėjimu įžvelgti tinkamas vietas ir aplinkybes stebinsite kitus. Vakare kažkas jums išties ranką ar kitaip pastūmės lipti aukščiau. Nedvejodami naudokite jums pasiūlytus resursus ar pagalbą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums reikės vilties ir jei ją pavyks rasti, kitus ja apdalinsite. Tokiu būdu galėsite rinktis džiaugsmą ir ramybę vietoj nerimo ir nepasitenkinimo. Popietę nesistenkite kitiems įtikti, priešingu atveju, neišgirsite savo vidinio balso. Vakaro nuotaikos priklausys nuo to, su kuo jį leisite.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius