Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 09

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 9 d.

Siūlome paskaityti dienos horoskopą.
Akis
Akis / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tobula diena ieškantiems nuotykių, įspūdžių, naujų patirčių ir, žinoma, pažinčių su priešingos lyties atstovais. Net ir tie, kurie šiandien dirba, nepraleis progos pamerkti akį jiems patraukliems asmenims. Kita vertus, būsite kūrybiški ir iniciatyvūs, tikintys savimi ir visomis išgalėmis siekiantys save išreikšti ir pasirodyti. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien imkitės aktyvių veiksmų kaskart, kai tai bus susiję su jūsų asmeniniu gyvenimu ir vidiniu pasauliu. Viskas čia taip, kaip turi būti ir norinčių jus pradžiuginti ar jums padėti – į valias. Tačiau norėdami, kad taip nutiktų, turite išpildyti vienintelę sąlygą – nelaukti kol kas nors ką nors pasiūlys, patieks ar padovanos, o paprašyti ar net patys pasiimti. 

Taip pat skaitykite: Vasaros dietos: mėgaujamės vaisiais, uogomis ir daržovėmis

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien galėsite sparčiai pildyti savo sėkmės puodą naujais tikslais, veiklomis ir sumanymais, jei rinksitės komandinę veiklą. Būsite pajėgūs jos narius įkvėpti ir vesti pirmyn, jei imsitės iniciatyvos. Jums tame netrūks gražių ir išraiškingų žodžių, svarbių žinių ir informacijos, reikalingų žmonių ar pažinčių, kurios atveria jums reikalingas duris.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien susiruošę užkariauti savo profesinių viršukalnių ir susikoncentravę į savo darbą būsite nepralenkiami. Pasižymintiems ryžtingumu šiame kelyje netrūks aibės pasirinkimų. Jūsų gebėjimus ir įgūdžius bus kaip pritaikyti, be to, turėsite iš ko pasirinkti. Negana to, už jūsų pastangas jums bus tinkamai (kai kuriems net labai dosniai) atlyginta. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius