Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 29

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 29 d.

„Dienos fonas neatneš jokių sunkių situacijų, kurios neleistų siekti savo tikslų. Taigi, gausime nemažai laisvės veikti taip, kaip planavome, tačiau protingiau būtų skirti dieną darbui, sveikatos priežiūrai bei būtiniems darbams. Meilei ši diena nėra itin palanki“, – tikina astrologė Lana Kutkytė.
Šienas
Šienas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite tokie darbštūs, kruopštūs ir tikslūs, kad kažin ar jums bus lygių atliekant įprastus kasdienius darbus ar rūpinantis savo bei aplinkinių gera savijauta. Nepralošite su kolegoms ar specialistais aptarę darbo ar sveikatos aktualijas, gausite išsamių paaiškinimų ir tikslių instrukcijų, kaip derėtų elgtis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien aiškiai parodysite savo išskirtinumą, pasirūpinsite savo ar kitų pramogomis ir tiksliai atžaloms išdėstysite savo mintis. Pasikalbėti su mylimu žmogumi jums aktualia tema ar informuoti reikiamus žmones apie savo kūrybą taip pat būtų ne pro šalį, nes įstrigęs traukinys pagaliau pajudės.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums žūtbūt reikės sutvarkyti kažkokį naminį reikaliuką, kuris iki šiol vis niekaip nerasdavo vietos jūsų dienotvarkėje. Kalbėkitės apie tai su šeimos nariais, nevengdami smulkmenų, klaidžiojimų po praeities labirintus ir būdami atidūs tai informacijai, kurią girdite iš artimųjų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien gali būti nemažai judesio ir šnekų ne apie šį bei tą, o apie tai, kas jums ne vieną dieną buvo aktualu. Regis, būtent dabar pavyks išgirsti ar išmokti tą informaciją, kuri jums buvo ypač reikalinga. Galimas daiktas, kad susitiksite su žmogumi, su kuriuo vis nepavykdavo suderinti susitikimo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien visai ne pro šalį pagalvoti apie pirkinius, kurie jums rūpėjo pastarąsias savaites, tačiau trūko pinigų, apsisprendimo ar tam trukdė kokios kitos aplinkybės. Regis, šįkart sprendimams ryšitės, tam būtiną informaciją gausite, turėsite reikalingų įgūdžių ar žinių ir būtinos lėšos atsiras laiku.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums nedera tylėti, ypač, jei norite ką nors svarbaus pranešti kitiems apie save ar žūtbūt išreikšti savo nuomonę. Ir jei iki šiol kažkokie jūsų pasiūlymai nerasdavo reikalingo atgarsio, jiems trūkdavo tikslumo ar vis praleisdavote reikšmingas detales, dabar galite be abejonių taikyti tiesiai į savo pasirinktą taikinį.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jums gali pavykti atsikratyti minčių, baimių, abejonių ar vizijų, kurios pastaruoju metu jus buvo tiesiog užvaldžiusios. Tam labiausiai padės jūsų buvimas vienumoje, apmąstymai, kurių niekam neišsakysite, arba pokalbis, kurio metu atidžiai klausydamiesi savo pašnekovo, atrasite reikalingus atsakymus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jūsų turiningo bendravimo vieta – komanda, o reikalingos informacijos šaltinis – jūsų draugai ar bendražygiai. Išsami diskusija, kuriai galite neabejodami kviesti savo grupės narius, šįkart duos konkrečių paaiškinimų ar naudos, net jei iki šiol panašaus pobūdžio susitikimai nueidavo šuniui ant uodegos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien išsitraukite niekaip neįvykdomus savo planus ir tikslus, iki kurių niekaip neina prisiartinti, ir eikite jais nešini pas savo vadovybę. Būtų keista, jei šis pokalbis nesulauktų atgarsio. Net jei to nepadarysite, galimas daiktas, patys būsite pakviesti smulkiai aptarti žingsnių, kuriuos ketinate atlikti artimiausiu metu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jūsų nuomonei ir žinioms abejingų neliks, todėl nedera palikti savo galvoje tų istorijų, kuriomis norite pasidalyti su kitais. Jūsų klausysis, iš jūsų mokysis ir jungsis į jūsų pasekėjų gretas. Jei turite su mokymu, leidyba, rašymu, studijomis ar kelionėmis susijusį sumanymą, kuriam vis neužsidegdavo žalia šviesa, neškite jį į dienos šviesą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien nesitenkinsite paviršutiniškais pokalbiais. Domėsitės detalėmis ir stengsitės pažvelgti į kiekvieną dalyką iš įvairių aspektų, nes jums reikės perprasti pačią dalyko esmę. Laimė, gausite atsakymų savo galvosūkiams ir galbūt net vieną kitą priežastį pakeisti savo požiūrį, bendravimo būdą ar domėjimosi objektą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums reikės tiesioginio bendravimo su vienu asmeniu ir jo pritarimo dėl jūsų pateiktų pasiūlymų. Jei kažkokie asmeninių ar darbo santykių susitarimai niekaip neįvykdavo, galite tikėtis, jog ledai pajudės po šios dienos pokalbių. Derėkitės, siūlykite, tačiau prisimindami, kad kito žmogaus pasiūlymai šįkart svarbesni.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius