Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 26

Penktadienio horoskopas – birželio 26 d.

Štai ir paskutinė darbo diena šioje savaitėje. Tipename mažais žingsniais į nuostabų savaitgalį!
Paplūdimyje.
Paplūdimyje. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Viskas, ko reikia iš jūsų sėkmingai šiandienai – tai vykdyti jums partnerių suformuluotas užduotis ir laikytis jų nustatyto plano. Tokiu būdu, daug toliau nukaksite, nei bandydami viską atlikti savaip ir iškelti aukščiau savo, o ne kitų žmonių nuomonę ir poreikius. Išties, tik įklimpsite, jei griebsitės naujų darbų ar vilsitės netikėtų patirčių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien būsite energingi, džiugiai nusiteikę ir pasiruošę pasiraitoję rankoves griebtis darbų. Tačiau nevalia pamiršti, kad visų pirma verta pasirūpinti gera atmosfera kolektyve, o tik po to vieną po kitos įveikti dienos užduotis. Be to, atkreipkite dėmesį, ar jūsų dienos darbų sąraše nėra dar neišbandytos veiklos ar rizikingų sprendimų. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Manysite, kad šiandien esate verti visko, kas teikia džiaugsmą, ir būsite dėl to teisūs. Maloniai nuteiks  jūsų veikla, vaikai, kūryba, pasilinksminimai ar bendravimas su mylimu žmogumi. Tačiau besigardžiuodami tuo, nepervertinkite savo galimybių, ypač paraginti įsivelti į rizikingus žaidimus, kuriems stokosite kompetencijos ar atidumo. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien nepriekaištingai pasirūpinkite santykiais su savo šeimos nariais. Ir nesispyriokite, jeigu jie paprašys didesnių jūsų pastangų ir nuoširdesnio dėmesio nei įprastai. Tiesa, jų ar kitų asmenų paraginti atlikti kai ką jums netikėto, visų pirma gerai apmąstykite, ar jums ir tam jus prašančiam asmeniui išties to reikia. Nenudekite, bandydami žūtbūt jiems įtikti.

Taip pat skaitykite: 50 japonų išminties perlų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius