Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 01

Penktadienio horoskopas – liepos 1 d.

Braškiaudami ir vyšniaudami, supdamiesi hamake ir plaukiodami valtele sulaukėme liepos mėnesio. Kokia pirmoji diena laukia?
Pora atostogauja.
Pora atostogauja. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dienos pradžioje lėtas tempas bus geras patarėjas, padedantis neprarasti to, ką turite ir apsaugantis nuo beprasmių išlaidų. Popietę palankių ženklų atsiras lankstiems, bendraujantiems, smalsiems ir neieškantiems žodžio kišenėje. Ir nors atmosferą darbe temdys nepasitikėjimas, tai nepanaikins asmeninio gyvenimo džiaugsmų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dieną pradėsite be vargo įtikindami, kad be jūsų visi kaip be rankų. Ir iš tiesų jūsų patarimas pravers bet kurioje situacijoje. Popietę vilios prekybos centrai ir kitos apsipirkimo vietos. Ir nors per dieną būtinybė išklausyti aibę pamokymų tolins jus nuo vasariškų džiaugsmų, galiausiai atsidursite ten, kur jums reikia.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors dienos pradžioje veikiau lindėsite nuošalyje, popietę jūsų užčiaupti bus neįmanoma. Iš tiesų, pasikinkę žodį toliau nukaksite, nei keliaudami tylomis. Tiesa, kai kas gali parodyti jūsų finansinių galimybių ribas ar kažką iš jūsų pasiimti, tačiau jūsų šeimos nariai apdovanos jus dosniomis dovanomis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Astrologės L.Kutkytės sudarytas liepos horoskopas

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iki popietės būsite komandinio darbo guru, tačiau pernelyg savimi tikėdami, galite šio to nepamatyti. vėliau užsigeisite ramybės ir poilsio. Jis atrodys pasiekiamas ranka, tačiau tuoj pat nutols. Regis, dar teks susidoroti su savo partnerio pavydu, kad vakare patirtumėte susitikimų ir pašnekesių palaimą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iki pietų ambicijos jums rodys kelią, o vėliau jėgų ir iniciatyvos semsitės tarp bičiulių ar kolektyve. Jūsų bendri siekiai ir jūsų asmeniniai lūkesčiai gali kiek atitolti dėl chaoso jūsų kasdieniuose darbuose ar buityje. Nepaisant šios painiavos, vakare gausite padėką už tai, ką esate gero praeityje nuveikę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte nepraleisite progos kam nors parodyti teisingo gyvenimo būdų ar šiaip ko nors pamokyti. Popietę prieš akis išsirikiuos svarbių tikslų sąrašas, kuriam žūtbūt norėsite skirti dėmesio. Be to, jūsų sumanymai labiau trikdys bičiulius, nei juos sudomins, tačiau dienos pabaigoje jūsų buvimas jiems bus reikalingas kaip oras.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dienos pradžioje geriau seksis, jei veiksite išvien su kitais, parodydami besąlygišką pasitikėjimą, tačiau viena akimi stebėdami, ar traukinys nepasuko klaidinga kryptimi. Popietę norėsite savo nuomonę pareikšti apie tai, ką išmanote ir ko ne. Be to, jūsų profesines ambicijas gesins šeima, tačiau pagalba ateis iš ten, kur mažiausiai tikitės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dienos pradžioje būkite atidūs parneriai, o popietę, norėdami ką nors vertingo gauti, klausykitės kas ką šneka, ne vien burną aušinkite. Tiesa, gauti faktai gali išklibinti tai, kuo tikite, tačiau, jei lengvai nepasiduosite, suprasite, kad turite palaikymą. Jis – jūsų draugai, kurių geranoriškumas pasirodys esąs neapsakomas.

TAIP PAT SKAITYKITE: 8 emocinio sutrikimo ženklai: kai smurtaujame prieš save to net nenutuokdami

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dienos pradžioje maudysitės kasdienių reikaliukų jūroje, regis, sunkiai sukoncentruodami dėmesį į smulkmenas, o popietę jūsų partneriai bus jūsų stiprybė, užuovėja ir informacijos šaltinis. Beje, dėl atsivėrusių profesinių perspektyvų ar pasiūlytų galimybių, jums bus nebaisios jokios finansinės krizės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dieną pradėsite žinodami, kaip laiką leisti smagiai, nors kiti visai nemanys, kad jūs linksminatės. Popietę jus kiek erzins aplink vyraujantis chaosas, kurį suvaldyti gali būti beviltiška. Be to, jūsų akylai viską stebintis žvilgsnis gali nepatikti kitam asmeniui. Jį geriau suvaldysite, pasiūlę kartu patirti neišdildomų įspūdžių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dienos pradžia iš pirmo žvilgsnio atrodys rami, tačiau sunku pasakyti, kas slėpsis už tos ramybės. Popietę vargiai atsispirsite šnekoms, pramogoms ar flirtui. Ir jei neleisite niūriems prisiminimams ar paslaptims mindžioti jūsų vasariškos dienos, savaitgalį pasitiksite praturtinę kasdienybę dėka tų, kurie jumis pasitiki.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną pradėsite rasdami laiko neskubant pasišnekučiuoti ar ko nors išmokti. Naujienų srautas bus aktualus ir popietę, nors tuomet jūsų žvilgsnis kryps link namų ir privataus gyvenimo. Ir nors kai kas iš draugų ar komandos narių išreikš nepasitikėjimą jumis, partnerystės teikiama palaima viską kompensuos.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius