Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 23

Penktadienio horoskopas – spalio 23 d.

Paskutinė darbo diena šioje savaitėje – ir einam ragauti savaitgalio: minkšto, švelnaus ir raminančio, kaip vanilinis keksiukas.
Keksiukas.
Keksiukas. / Vida Press nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dėl savo meilės darbui šiandien gausite stiprų palaikymą iš savo vadovų. Tačiau iki visiškos pilnatvės šio to trūks: teks prisitaikyti prie dienos įvykių tėkmės, o tai bus sunku, nes žiūrėdami į balta, dažniau matysite tik pilka arba juoda. O kai jūsų požiūris bus nederamai atmestas, nebūtų dalykų prisigalvosite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien žinosite, kaip sužavėti jus dominantį asmenį, ir tai darysite tikslingai, rasdami praktiškų priemonių. Be to, bus kas gelbsti jums norint paskleisti žinią apie savo kūrinius ar projektus. Sunkiau seksis paklusti komandos valiai ir daryti taip, kaip jūsų prašoma, nesigilinant į kai kuriuos migla aptrauktus dalykus. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Namuose kažkokį kalną įveikę, pavyzdžiui, kai ką sužinoję ar kai ką įtikinę, jausitės devintame danguje. Tačiau vos iš namų žengsite, patirsite krūvą įvairiausio plauko prieštaravimų. Stipriausias bus susijęs su vienu žmogumi, kurio nustatytos ribos jums gali trukdyti tinkamai įvykdyti savo planus darbo vietoje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Bendravimas, pažintys, susirašinėjimas, susitikimai ir įvairiausi ryšiai šiandien džiugins jus, ypač jei toli neieškosite tų, su kuriais galite pasišnekučiuoti. Išties kai ką jums reikalingo sužinoję, vis dėlto neatsidursite devintame danguje. Ir tai vis dėl darbų gausos ir negalėjimo pritaikyti savo žinių darbo vietoje.

Taip pat skaitykite: Klasikinė prancūziška dieta: per 2 savaites – iki 8 kg

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius