Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 06

Penktadienio horoskopas – vasario 6 d.

Štai ir penktadienis. Gražaus, šilto ir jaukaus!
Moteris ir balionai
Moteris ir balionai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien didžioji dalis jūsų minčių ir pastangų bus nukreipta į kasdienes užduotis darbe ir sveikatos stiprinimą. Patys nustebsite, kaip jums pavyksta būti itin kruopštiems, tiksliems ir nuosekliems. Trikdyti gali tik kitų žmonių prašymai jiems padėti, tačiau jūsų nevilios mintis viską metus skubėti pagalbon. O draugus bandydami pradžiuginti ar pamaloninti, persistengsite. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jūs negailėsite kritikos niekam, netgi sau. Ir jums seksis įtikinti visus, kad žinote, kaip viskas turi būti ir ko reikia dėl geresnio rezultato. Tačiau suderinti savo norą pataikauti tiems, kurie liko namuose ir tuo pačiu nenuvilti tų, kuriuos sutinkate darbe, jums seksis nekaip. Tačiau viršelis, kurį visiems rodysite, yra pakankamai gražus, todėl nėra priežasčių nerimauti. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nepaisant daugybės užduočių darbe, dalį savo dienos laiko ar minčių skirsite namams ir šeimai. Bendradarbiavimas ir pasitikėjimas tais, kurie šalia, padės išspręsti šiuos galvosūkius. O kaip vadovybę įtikinti palaiminti jūsų naują sumanymą, vis dar nežinote. Tačiau turite žinių ir informacijos, kuri jums leidžia jaustis visa galva aukštesniems. Tik ar tuo patikės kiti?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nuolat kažkur skubate tam, kad atrodytumėte nepriekaištingi, o diena taptų tobula. Siekdami tobulumo, mielai paklūstate savo partnerių valiai. Nepasitenkinimas atsiranda tik tuomet, kai nepavyksta kažkam savo požiūrio įpiršti. O prašomi paskolinti ar atlikti kažką, ką sugebate tik jūs, lengvai žadate. Tiesa ta, kad ateityje gali būti sunku savo pažadą išpildyti. 

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Karščiausia naktis, kurios niekada nepamiršiu“

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jūsų įžvalgos ir noras keisti įgrisusias taisykles darbe ar buityje, gali jums atnešti realios naudos. Be to, jums šiandien seksis būti visa galva aukštesniems už kitus. Tai vertinga tik tuomet, kai jūsų asmeninės savybės padeda kitiems sustiprinti jų asmenines galias ar kurti geresnius santykius. Priešingu atveju, jokio rezultato, o tik kelios prieštaringos baudos. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei mėgstate planuoti – ši diena jūsų. Netgi tai, ką norite pakeisti, vis tiek turi būti suplanuota ir atlikta kuo nuosekliau. Dar, žinoma, negailėsite kritikos ir noriai aukositės, pamiršdami apie savo pačių gerovę, savijautą ir poreikius. Gaila, kad ne visi tai supranta ir vertina. Tačiau dienai baigiantis, jausitės padarę viską, kas jūsų valioje. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien mieliau atsiribotumėte nuo visko, kas jus vargina ar jums nepatinka. Tačiau taip elgsitės ne kaskart. Namiškiai pageidaus, kad jūs atliktumėte tai, kam nekyla rankos, o jūs atsisakyti negalėsite. Dar neatsispirsite pasitarnauti kažkam iš kolegų. O jei komandos nariai barstys pažadus, jais džiaugsitės net žinodami, kad visa tai tik muilo burbulas.  

Taip pat skaitykite: Virtuvės triukas – česnaką nulupsite vos per kelias sekundes

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sėkmingai vykdysite kolektyvui ar draugams skirtą misiją. Tam dažniausiai naudosite tokias galias, kaip gebėjimas teisingai išgirsti ir tiksliai išreikšti savo nuomonę ar turimą informaciją. Kliūtimi gali būti tik nepakankamos jūsų pastangos kūrybiškai pažvelgti į komandinio darbo užduotis. O lūkesčiai, kuriuos jūsų širdyje sužadina vadovai, nėra tokie tobuli, kaip gali atrodyti. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būtų puiku, jei norėdami patekti ten, kur jums reikia, parengtumėte konkretų ir tikslų savo veiksmų planą. O jei dar pavyktų nuo jo nei žingsnelio nenukrypti – būtų dar geriau. Tam jums pakanka ir talento, ir lėšų. Svarbu, kad jums kojos nepakištų kažkokia šeimos problema ir besaikis optimizmas, kuriuo vaišinsite kiekvieną, kurį sutiksite šios dienos kelionėje. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kuo  stabiliau šiandien įsikursite, tuo daugiau sužinosite ir tuo tolimesnes perspektyvas sau atskleisite. O tada jau ir kitus įtikinti nebus sudėtinga. Tačiau tik tuo atveju, jei jums pavyktų peržengti nepasitikėjimo savo žiniomis slenkstį. O ir atskleisdami paslaptis ar klausydamiesi kitų žmonių pasiūlymų, neatitrūkite nuo žemės – antraip gali tekti pasigailėti. 

Taip pat skaitykite: Netolimoje ateityje laukia grožio industrijos perversmas?

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Aplinkybės verčia būti tokiems rimtiems, kad net patiems koktu – todėl mieliau šiandien einate prieš vėją nei pavėjui. Jums nesunku, nes matote daugiau nei kiti. Tačiau to neafišuojate. Liūdina nebent neišsipildę lūkesčiai finansų fronte. Laimei, galite didžiuoti žmogumi, kuris šalia. Tačiau būti tikriems, kad tokiu būdu jums patiems kažkas bus atseikėta, tikrai neverta.    

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums svarbu nelikti vieniems. Tokiu būdu prarastumėte kryptį ir nežinotumėte, ką darote teisingai, o kur klystate. O jūsų abejonės dėl savęs ir teisingų savo poelgių šiandien iš tiesų ima viršų. Laimei, komandos nariai jus palaiko ir skatina keisti požiūrį. Išsigelbėjimą randate ir darbų gausoje, pamiršę bet kokį saiką ir savo asmeninius poreikius. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius