Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 13

Pirmadienio horoskopas – balandžio 13 d.

Astrologinės prognozės visiems Zodiako ženklams. Pažiūrėkime, ar tikrai pirmadienis – sunkiausia savaitės diena.
Avietės.
Avietės. / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Susitarti su komandos nariais dėl įvairiausių resursų paskirstymo dienos pradžioje bus itin svarbu. Antraip jūsų dideli norai save išreikšti gali likti neišpildyti, o jums teks prisipažinti, kad nerandate priemonių kitiems įtikinti. Galiausiai naujovių poreikis ir noras save per jas išreikšti jums apsuks galvą, bet tam ši diena gali būti per trumpa.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savo užsispyrimo ir energijos dėka galite sėkmingai gliaudyti įvairias profesines užduotis, jei veikloje diegsite netradicinius sprendimus ir nebarstysite turimos energijos veltui, pavyzdžiui, ginčams su vadovybe ar kolegomis. Be to, kažin ar pavyks pasinaudoti savo privataus gyvenimo privalumais ar namiškių pagalba, tikintis pripažinimo darbe. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ne visų jūsų veiksmai bus suprasti ir ne viskas, dėl ko dėsite pastangas, sėkmingai atliks savo misiją. Kai būsite pirma laiko sustabdyti, nekaltinkite nieko ir neieškokite teisių – tai išgelbės jūsų dieną ir gerą nuotaiką. Dar būtų ne pro šalį leisti kitiems dažniau išreikšti savo nuomonę nei primygtinai kaišioti savąją.

Taip pat skaitykite: Savaitės horoskopas – balandžio 13–19 d.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei sutelksite pajėgas su savo komanda ar draugais, tapsite nepalaužiama jėga. Tačiau iki to – kaip iki mėnulio, nes visų užsispyrimą bus labai sunku suvaldyti ir dar sunkiau suvienyti. Bet kuriuo atveju, jums rekomenduojama daugiau pasitikėti tais, kurie šalia, ir tuo, kas jums siūloma, o ne tuo, ką jūs patys galite kitiems pasiūlyti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien gali tekti susitaikyti su mintimi, kad ne visi nori šokti pagal jūsų grojamą muziką. Kai kažkas jums įrodys, kad jis už jus žino daugiau, jūs iš karto niekaip nepatikėsite ir savo planų neatsisakysite. Ir tik po ilgų diskusijų ar kitų savo galios demonstravimo būdų jūs suprasite, kad kito žmogaus pasiūlyta melodija visai miela ausiai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dieną išgelbėsite supratę kelias svarbias tiesas. Pirmoji – veiksmingi netradiciniai problemų sprendimo būdai. Antroji – optimizmas, geras vaistas, į kurį vertą šį tą investuoti. Trečioji – daug rankų didelę naštą pakelia, jei jos viską kelia kartu. Ir paskutinė – realybė ir konkrečios priemonės daug įdomesnės už įvairius prasimanymus.

Taip pat skaitykite: Žemos savivertės požymiai ir 30 patarimų, kaip ją padidinti

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Žavesio ir žinojimo, kaip pasielgti tam tikrose aplinkybėse, nestokosite, bet ne kiekvienoje situacijoje išlaikysite pusiausvyrą. Sunkiausia bus tuomet, kai kiti žmonės norės konkrečių rezultatų, o jums bus svarbu kažką kažkam įrodyti. Ryškiausiai ši priešprieša bus regima bendraujant su draugais ar atliekant užduotis kartu su kolegomis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Permainų siekis ir nenoras jų įgyvendinti bus dalis šios dienos džiaugsmų ir rūpesčių. Kita, ne mažiau svarbi sritis – profesiniai tikslai, nesutampantys su asmeniniais. Ir vienu, ir kitu atveju blaškysitės nuo vieno krašutinumo iki kito, niekaip nerasdami aukso vidurio. Kiek jo atrasite, tiek ir harmonijos pasklis po šią pavasario dieną.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būsite judrūs ir nenustygstantys, dėl ko bus sunku susitelkti į užduotis, kurios greta jūsų rikiuojasi darbo vietoje. Dėl to imsite blaškytis ir mėtytis, blogiausiu atveju, širsdami ant kitų ar savęs. Ir lai niekas nebando jums įrodyti, kaip derėtų teisingai elgtis ar mąstyti. Verčiau atsitrauksite, nei ką nors savo galvoje ar elgesyje pakeisite.

Taip pat skaitykite: Manikiūro virtuozės „Instagram“ tinkle: pasisemkite idėjų

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Žinosite, ko norite ir ko jums reikia, bet kaip tai gauti – ne. Todėl tam rinksitės įvairias priemones, deja, ne visos jos bus kitiems priimtinos ar jums parankios. Rizikingi sprendimai gali dar labiau sujaukti esamą situaciją, o nenoras derėtis – tapti tikru degutu medaus statinėje. Viskas išsispręs, jei nepaisydami visko, pažvelgsite į šią situaciją kitaip. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Išsiskirti iš minios šiandien jums bus tikrai paprasta, bet nelabai svarbu. Dėl to dalį dienos intensyviai spręsite šeimos galvosūkius, niekaip nerasdami reikalingų raktažodžių. Vėliau visas pozicijas perleisite kam nors kitam, pamiršę, kad jums reikia būti situacijos šeimininkais. O kai galiausiai atsipeikėsite, diena gali būti jau praėjusi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Po pirmojo pusdienio pokalbių galite padaryti nykią išvadą – jie buvo visiškai netikę. Užuot užmezgę ryšius, juos beveik nutraukėte, nes kalbėjote per daug, per garsiai ar netinkamai išsakėte savo nuomonę ar veltui laikėtės jos įsikibę. Vėliau nersite į užduočių sūkurį, pamiršę apie savo norus ir svajones. Dėl to jausitės kiek išdavę save.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius