Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 13

Pirmadienio horoskopas – birželio 13 d.

„Svarbiausius susitikimus ir veiksmus užbaikite iki 14 val., nes vėliau atsiras nemažai iliuzijos ir galimybių suklysti. Ypač jautrios temos taps teisingumas, meilė, partnerystė, bendradarbiavimas. Bus ypač lengva nesusikalbėti, neteisingai suprasti kitą žmogų, įžeisti orumą. Būtų geriau nuo pietų pasistengti atsiriboti nuo intensyvaus bendravimo“, – pataria astrologė Lana Kutkytė.
Terariumas
Terariumas / Vida Press nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien sieksite būti su žmonėmis, atsižvelgdami į kitų žmonių nuomonę, reakcijas ir pasiūlymus. Stebėdami, kokią įtaką jūsų veiksmai daro jūsų aplinkai, rečiau klysite ir laiku pasieksite tikslą. Be to, bendravimo planeta, perėjusi į Dvynių ženklą, padidins jūsų bendravimo gebėjimus ir galimybes užmegzti dar daugiau ryšių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Geri santykiai kolektyve bus pati svarbiausiai jūsų šios dienos misija. Tam, beje, reikės ir nuoširdžiai pasidarbuoti, stebint tai, kaip jūsų darbai veikia kitus žmones. Tiesa, jūsų ženklą palikęs Merkurijus skatins jus vis dažniau pagalvoti ir pakalbėti apie tai, ką turite ir ką norėtumėte turėti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien savo poelgiais kursite aplink harmonijos, ramybės ir darnos oazę. O jei kur nors būdami to nerasite – pasistengsite kuo greičiau tai sukurti, diplomatiškai ir atidžiai reaguodami į aplinkinius. Beje, jūsų ženklo valdovas jūsų ženkle, todėl nuo šiol nieks nesuabejos jūsų mintimis ir žodžiais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien labiau rūpinsitės giedra savo asmeninėje erdvėje. Ir tik po to, kai joje viskas bus nepriekaištinga, visos problemos išspręstos ir konfliktai nuraminti, kibsite į darbus. Tiesa, Merkurijus gretimame ženkle jums bus paraginimas dažniau pasižvalgyti po savo vidinį pasaulį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tikra istorija. „Tapau meiluže ir jo merginos drauge“

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jausite bendravimo svarbą jums ir greta esantiems. Malonų bendravimą naudosite kaip priemonę pasiekti visų jūsų tikslų. Noriai leisitės į bendravimo ir informacijos rinkimo nuotykius. Tame jums gelbės ir Merkurijaus padėtis Dvynių ženkle, ypač kai norėsite savo mintis pranešti draugams.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien nuoširdžiai ir nuosekliai dirbsite, neslėpdami, kad už gerą mikroklimatą darbe ne mažiau svarbu ir tinkamas įvertinimas, net jei jis tik žodinis. Gavę teigiamą paskatinimą, įgysite antrąjį kvėpavimą. Apie savo profesinius tikslus ir pasiekimus darbe nevengsite pakalbėti dėl Merkurijaus Dvynių ženkle.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien tikėsitės dėmesio ir darysite viską, kad gautumėte jo dar daugiau. Sulaukę sėkmės, spinduliuojate džiaugsmą ir skleisite jį aplink save. O jei kas nors jūsų manymu elgsis neteisingai – nepatylėsite. Dėl Merkurijaus oro ženkle įtakų kitus įtikinti dėl to, kuo jūs tikite, jums bus vienas juokas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ką daryti, jei norite savo gyvenime viską pakeisti: 25 patarimai

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums svarbu stiprinti ne išorines pozicijas. Viduje atrasti atskaitos taškai leis kitaip pažvelgti į dabartinius įvykius ir užtikrins sklandesnę saviraišką ateityje. Merkurijus, pradėjęs kelionę Dvynių ženklu, gali jums uždaryti vienas duris, atverdamas kitas ir sustiprinti norą pažinti tai, kas draudžiama.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jūsų komandiniai žygiai užkurs džiugų bendravimo ir bendros veiklos mechanizmą. Ar būdami lyderiai, ar tik komandos nariai, žinosite, kad geri santykiai – svarbiausia. Beje, Merkurijus priešingoje Zodiako pusėje, todėl klausytis kur kas svarbiau nei kalbėti. Juolab, kad tikrai bus sunku įsiterpti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien norėsite būti visa galva aukštesni už kitus. Laimei, to sieksite pačiais gražiausiais būdais. Kai jausite, kad kolegos ar vadovybė jus palaiko, daug užtikrinčiau dairysitės naujų viršukalnių. Bendravimas su kolegomis bus svarbus ir dėl Merkurijaus, pakeitusio ženklą. Kalbėkite, o jie jūsų lai pasiklauso.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vyras jus vadina lapute, saulute ar zuikeliu? Ką tai galėtų reikšti

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien turėsite patikimų būdų parodyti, kuo tikite, ką žinote ir ko galite kitus išmokyti. Jūsų optimizmas ir pasitikėjimas savo žiniomis abejingų nepaliks. Jūsų kūrybinės galios išaugs ir dėl Merkurijaus jūsų saviraiškos srityje. Puikus metas pasikalbėti apie tai, kas jums malonu, ką kuriate ar tiesiog pasišnekučiuoti vaikais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums seksis pamatyti tai, ko nemato kiti, jei nesilaikysite įsikibę ankstesnių nuostatų. Tokiu būdu prarastumėte energiją ir nepastebėtumėte dalykų, kuriuos galite atrasti. Merkurijus Dvynių žvaigždyne – tai raginimas aptarti namų aktualijas ar pasikalbėti su savo tėvais, seneliais, prisiminant tradicijas ir jų svarbą.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius