Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 28

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 28 d.

„Tai viena nepalankiausių dienų. Nepradėkite jokių naujų projektų ir nepriimkite naujų pasiūlymų, tai nebus perspektyvu. Puikus laikas pasninkauti, sutvarkyti namus bei išmesti nereikalingus daiktus. Šio ryto sapnai atskleis jūsų didžiausias baimes bei problemas“, – tikina astrologė Lana Kutkytė.
Pasirinkimas
Pasirinkimas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dienos pradžioje – rami įvykių tėkmė, kiek patirštinta sustiprėjusių emocijų, tačiau ir išaugusi netikėtų klaidų galimybė dėl sunkiai nusakomų priežasčių. Popietę nestabdydami savęs leiskitės bet kuria jus dominančia kryptimi. Galimas daiktas, jog pajusite, kaip jus užplūsta optimizmo banga, skatinanti kurti neaprėpiamo dydžio planus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien verčiau nesistenkite užimti lyderiaujančios pozicijos, jas perleisdami kitam žmogui, kuris išties turi ką jums pasiūlyti. Tačiau ir savo galvos nepameskite. Popietė bus nemažai žadanti, tačiau ne visuomet vykdanti savo pažadus. Tačiau jei parodysite kitiems, jog jais pasitikite, nebūsite nuvilti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors ryte darbų gausa ragins jus imtis ko nors nauja, verčiau meskite šitas mintis iš galvos ir užsiimkite tuo, ką puikiai iki šiol esate įvaldę. Pabaikite, tobulinkite, išgryninkite. Popietę pasistenkite būti ne vieni. Regis, šalia jūsų esantis žmogus bus jūsų vilties ir gerai praleisto laiko priežastis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iki pietų mieliau užsiimsite tuo, kas jums malonu, o ne tuo, ką daryti privalu, tačiau besivaikydami malonumų, žvelkite į viską kuo atidžiau. Popietę turėsite didžiulių užmojų, susijusių su jūsų kasdiene veikla. Ir net jei noro ir pakilios nuotaikos bus į valias, tame žaidime negausite pagrindinio vaidmens.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryte pasirinksite namus ir šeimą kaip savo patį saugiausią uostą, tačiau kuo giliau įsitrauksite į šeimos reikalus, to labiau nenorėsite užsiimti kuo nors kitu. Popietę vadžias perims įvairūs kūrybiniai projektai ar jūsų laiką pasiglemš jūsų atžalos. Kad ir kas tai būtų, turėsite pakankamai entuziazmo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dienos pradžioje būsite judrūs ir veiklūs, norintys visur suspėti, tačiau per šį norą neišvengsite abejonių, vėlavimo ar neįvykusių susitikimų. Su tuo susitaikyti bus nelengva, todėl geriau iš anksto pasiruošti kitokiai įvykių eigai. Popietę jūsų žvilgsnis nukryps į labiau asmeniškus dalykus ar šeimą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte tikėsite, kad daiktai ar žmonės, kuriuos geidžiate turėti ar sudominti, jums būtini ir jokiu būdu nesusitaikysite su kitokia pozicija. Deja, kažin, ar ką gausite. Nieko nepešę, popietę leisite mokydamiesi, bendraudami ar vykdami iš vietos į vietą. Regis, atsiras temų, kurias žūtbūt turėsite su kažkuo aptarti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki pietų pastebėsite ne vieną priežastį, dėl ko esate visa galva aukštesni už kitus. Negavę tinkamo atgarsio ar nesulaukę palaikymo, dar intensyviau skleisite aplink savo kerus, ieškodami netiesioginių saviraiškos būdų. Popietę save įtvirtini sieksite pasitelkę pajamas, dovanas ar pirkinius, kuriems atsispirti nepavyks.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryte jums verčiau rinktis stebėtojo vaidmenį, padedantį įminti kai kurias jus slegiančias mįsles, atrasti klaidų priežastis ir pastebėti paslėptus kitų asmenų motyvus. Popietę parodykite savo tikrąjį veidą, nes į jūsų savitumą bus žvelgiama su derama pagarba. Tai naudokite klaidoms ištaisyti, o ne naujiems žygiams kurti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Iki pietų dėl savo nesėkmių nekaltinkite komandos narių ar bičiulių, nes įvairiausi įtarimai ar nepasitikėjimas nieko gero neatneš nei dabar, nei vėliau. Popietę skirkite dėmesio savo vidiniam pasauliui ar dalykams, apie kuriuos nenorite su kitais dalintis. Tvarkykite, neduodami apie tai niekam jokių ataskaitų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nors šiandien tikėsitės kuo geriausių savo pastangų rezultatų, jie įmanomi tik tuo atveju, jei neskubėsite užsiimti naujomis veiklomis. Palankiau būtų koreguoti tai, kas pradėta, vengiant abejonių ar kitų panašaus plauko klystkelių. Popietę tai tęskite, turėdami kiek daugiau optimizmo ir entuziazmo nei ryte.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dienos pradžia jums bus neprasta, jei leisitės į įprastus vandenis, pasinaudodami savo žiniomis, nuojautomis ir kitomis neapčiuopiamomis vertybėmis. Vėliau planuodami savo būsimas pergales, nevenkite pasidairyti atgalios, tam, kad pamatytumėte savo klaidas ar neatliktus, bet jūsų dėmesio reikalaujančius darbus.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius