Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 27

Pirmadienio horoskopas – liepos 27 d.

Naują savaitę pradėkime su naujomis mintimis ir šypsena!
Svajonė
Svajonė / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien vilsitės dėl dalykų, kurie nieko verti ar neturi realaus pagrindo. Bet nesiliausite džiūgavę net tuomet, kai ne visos viltys pasiteisins ir išsipildys, – gera nuotaika nuolat vaikščios kartu su jumis. Todėl kaskart radę būdą, kuris galėtų nuskaidrinti ne tik jūsų, bet ir kitų žmonių dieną, nedvejodami imkite vairą į rankas. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Noriai trauksitės į įvairausias veiklas, kurios daro jus priklausomais nuo kitų žmonių, o juos – nuo jūsų. Ir tokią kryptį pasirinkę maitinsite save pažadais, kuriuos girdėsite iš komandos narių ar draugų. Net jei iš jų nei vienas nebus įvykdytas, tai nesutrukdys jums mėgautis dar viena vasariška diena. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Daug tikėdamiesi ir nieko blogo neįtardami, džiaugsitės šalia dirbančiais ar atostogaujančiais žmonėmis ir jums iškeltais tikslais. Ir nors jūsų pačių poreikiai bus toli nuo to, ko tikisi jūsų darbdaviai ar vadovai, nosies nenukabinsite. Jūsų partneriai be didelių pastangų įrodys, kad vasarą dėl to kvaršinti sau galvos tikrai neverta.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien noriai meluosite sau dėl įvairiausių priežasčių. Kol tai nekenkia sveikatai, darbo aplinkai, santykiams su kolegomis ar darbo kokybei – kodėl gi ne? Išties bus nelengva išlaikyti ribą tarp per daug ir per mažai, tačiau atminkite, kad būsite mylimi ir gerbiami tuomet, kai įkvėpsite kolegas savo elgesiu, darbu ar gyvenimo būdu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius