Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 10

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 10 d.

Su saule pasitinkame ir naująją savaitę. Sužinokite, ką šiandien žada jūsų horoskopas.
Kava
Kava / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį rytą būsite judrūs, šnekūs, optimistiški, bet įnoringi ir žinantys, kas jums gali sutrukdyti gerai praleisti dieną. Turbūt rinksitės vieną iš krypčių, atmesdami viską, kas trukdo jūsų saviraiškai. Vakarop nurimsite ir pasirinksite jums pažįstamą aplinką, kurioje save įprasminsite paprastomis priemonėmis.

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien visaip sieksite sukurti sau kuo patogesnę erdvę ar ką nors įgyti, todėl bendrausite su žmonėmis ko nors iš jų tikėdamiesi. Raskite, kuo galėtumėte patys apdovanoti savo šeimos narius. Pavakarę būsite linkę lanksčiai reaguoti į jus supančią aplinką ir ją praturtinti savo mintimis, žiniomis ir kūryba.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Žodžiai liesis upeliais ir jūs tikrai nebandysite jų sustabdyti. Priešingai, būsite pagrindiniai jų skleidėjai, žinantys, kada kitus pagirti, dėl ko patiems pasigirti, ką papasakoti ir kaip reikalingų žmonių dėmesį atkreipti. Vakarėjant pirkinys ar paslauga namams ir jums dieną įprasmintų, ir namiškiams būtų miela dovanėlė.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dalį dienos rinksitės atokesnius kampelius, turbūt nusprendę, kad visi kalba, giriasi ir pasakoja visko per daug, atsitrauksite ir iš šalies stebėsite kitų žaidžiamą aktyvaus bendravimo žaidimą. Popietę rinksitės veiklą, kuri leidžia jums save išreikšti ir galiausiai patys kam nors apie tai, ką gero nuveikėte, papasakosite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius