Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 15

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 15 d.

„Rimta diena, kuri turėtų būti skirta rimtiems darbams, susitikimams bei rimtoms dvasinėms praktikoms. Nešvaistykite jos linksmybėms ar tuščioms kalboms, o verčiau padarykite kažką, kas turės vertę jūsų bei kitų žmonių ateičiai. Venkite bendravimo su tais, su kuriais nesutariate, kadangi šios dienos įvykiai gali ir vėl atsikartoti ateityje“, – teigia astrologė Lana Kutkytė.
Spalvingieji „Macarons“ – prancūzų virtuvės šedevras.
Spalvingieji „Macarons“ – prancūzų virtuvės šedevras. / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite orientuoti į tikslą, todėl netgi ilsėdamiesi nepamesite iš akių to objekto, dėl kurio stengiatės. Ir iš tiesų, jei tik nuleisite rankas, kažkas už jus viršesnis jums parodys, iš kur kojos dygusios. Laimei, vakare pavyks žodžiais išreikšti tai, kas jūsų mintyse sukiojosi šią ir ankstesnes dienas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien būsite kupini tikėjimo savimi, savo patirtimi ar žiniomis, ir jokie vasaros vėjai nepajėgs to išvaikyti. Taigi kaskart pasinaudosite proga ką nors paaiškinti kitiems ir ko nors juos išmokyti. Vakare jūsų pastangos įtikinti vaikus, juos pamokyti ar kitaip nukreipti bus prasmingos ir, regis, sėkmingos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien viskas spręsis lengviau, jei pasitikėsite tais, kurie šalia, ir išbandysite kelius, kurie iki tol buvo jūsų nebandyti. Tiesa, jus gali kiek trikdyti tie, kurie savo pagalbą jums brukte bruks. Užuot sutrikę, pasiimkite iš to, kas geriausia. Beje, vakare pasišnekučiuoti su šeimos nariais būtų ne pro šalį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Savaitės horoskopas – rugpjūčio 15–21 d.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien leisdami vadovauti kitiems, sutaupysite nemažai laiko. Todėl leiskite, kad jus vestų už rankos, užuot bandę jiems įrodyti, kad galite tai kuo puikiausiai atlikti ir patys. Vakare pakviesti pasižmonėti, žinosite ką ir su kuo turite aptarti. Nors ir čia kiti žmonės, o ne jūs grieš pirmuoju smuiku.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien net turėdami laisvadienį, niekaip nesugebėsite tingiai sūpuotis hamake ar kitoje tingumą ir atsipalaidavimą simbolizuojančioje vietoje. Norėsite ką nors buityje ar savo aplinkoje žūtbūt pertvarkyti. Vakare rimtų pokalbių metas: seksis aptarti išlaidas buičiai, maistui ar sveikatos stiprinimui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nors aplinkybės, įvykiai ir žmonės kvies būti rimtiems ir susitelkusiems, jums vis dėlto pavyks nepamiršti, kad tai dar viena džiugi vasariška diena, kuria tiesiog privaloma pasidžiaugti. Regis, šią misiją bandysite įvykdyti tikslingai ir mylimuosius į tai įtraukti. Vakare jūsų žodis tiksliai pateks į jūsų atžalų ausis.

TAIP PAT SKAITYKITE: IQ ir asmeninės savybės. Gal esate protingesnis nei manote?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandienai nusistatysite aiškius tikslus ir net būdus, kaip to pasieksite, net jei kai kam tie jūsų tikslai atrodys neverti nė sudilusios skatiko. Vis dėlto, kuo rimčiausiai tuo užsiimsite, nei kiek nenuolaidžiaudami nei sau, nei kitiems. Vakare netiesiogiai pranešite šeimos nariams tai, ko iš jų tikitės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien kuo rimčiausiai imsitės bet kokio veiksmo. Net ir bendraudami, negalėsite tiesiog šnekučiuotis – gilinsitės į tai, ką jūsų pašnekovas pasakė ir ką nutylėjo. Tokiu būdu ir jūsų pačių mintys gali nepasiekti adresato. Tiesa, vakare suprasti draugus ir jiems išsakyti savo mintis bus lengviau, tačiau venkite lengvabūdiškumo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jausitės įstrigę, jei iš dienos įvykių neišpešite kokios nors naudos. Tačiau tai, kas buvo iki šiol, jūsų netenkins – norėsite viską perdaryti savaip, tikėdamiesi geresnių rezultatų ir, be abejo, naudos. Vakare jūsų materialistiniai polėkiai niekur neišnyks ir apie tai sužinos reikalingi žmonės, jei tik su jais šnektelsite.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vyriškumo mokymus vedantis Šarūnas Kaniava: „Didžiausia vyro vertybė yra laisvė, ne šeima“

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien būsite tvirti kaip uola ir nepraleisite progos pademonstruoti kitiems, kad jumis abejoti nėra jokio reikalo. Tokie būdami kai ką galbūt apsaugosite nuo pasaulio vėjų, tačiau bus daug tokių, kurie tiesiog nedrįs prie jūsų prisiartinti. Vakare bet ką bet ko išmokysite, jei tik išmanote šią temą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jums būtų pravartu bent trumpam atsiraukti nuo kasdienių rūpesčių ir iki soties pailsėti ar paieškoti atsakymų į susikaupusius klausimus savo viduje. Galbūt prieš akis iškils žmonės, kuriems reikia atleisti, ar įvykiai, kuriuos supratę, pakeisite požiūrį. Vakare pasakykite kitiems, ko jums iš jų reikia.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien vertinsite draugystę kaip kažką labai svarbaus, kam paprastai neskiriate pakankamai dėmesio. Nors, tiesą sakant, savo pastangomis turbūt atstumsite kai kuriuos nei pritrauksite. Vakare aptardami savo santykių kryptį ar problemas, įsitikinkite, kad girdite ne tik save, bet ir kitą žmogų.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius