Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 29

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 29 d.

Metas ir vėl kibti į darbus!
Spalvoti skėčiai
Spalvoti skėčiai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien smagiai pasikalbėti su kolegomis niekas nekliudys. O jei vis dėlto kažkas pamanys, kad veltui aušinate burną užuot dirbę, priminkite jiems, kad šis pokalbis būtinas geresniems kolegų santykiams ir patobulinant darbų eigą. Nors visa tame būsite kiek per daug subjektyvūs ar reaguojantys asmeniškai, gerų įspūdžių nesumažės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien stabtelėkite ties bendravimu su savo atžalomis ir pašnekesį panaudokite kaip priemonę, pagerinti jūsų santykius. Galbūt sužinosite, ko iki šiol nepadarėte ir ką būtų galima atlikti, kad jūsų vaikai imtų jumis labiau pasitikėti. Maži žingsneliai, kaip ir nuoširdžios pastangos, padės juos išklausyti, taip pat šį tą vertingo išmokti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien namų aplinką šildys pokalbiai ir prisiminimai, kuriuos turbūt nusinešite į savo darbo ar kitą vietą, kurioje lankysitės. Per dieną sulaukę šeimos narių skambučių, būkite tikri, kad išklausyti juos būtina ir kad šioje dienoje nėra nieko svarbiau. Labai panašu, kad išgirdę artimųjų norus, galbūt norėsite juos nedelsiant išpildyti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien bus gerų naujienų, noro iš širdies pasišnekučiuoti, smagių pokalbių ir ne tik malonių, bet ir vertingų susitikimų. Ir nors juose norėsite būti pirmi tam, kad išsakytumėte naujienas, duokite laiko ir kitiems, galintiems ką nors naudingo jums papasakoti. O jau tuomet, kai išklausysite, galėsite prabilti ir apie save.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien verta būti kukliems, tačiau gražūs ir laiku ištarti žodžiai jums padės pranešti reikiamam žmogui apie savo išskirtinius gabumus ar net iš to turėti naudos. Jus išgirs ir jumis patikės, tačiau tam nepakaks vien tuščiai rikiuoti žodžių. Beje, prireiks tam asmeniui, kurio palankumo siekiate, įrodyti, kiek iki šiol šioje srityje nuveikėte.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien nepritrūks dėmesio jūsų žodžiams. Ne tik dėl to, kad turėsite ką pasakyti, bet ir dėl to, į ką įvilksite šiuos žodžius. Lengvai atrasite tiesiausius būdus pasiekti pašnekovų ausis ir širdis. Todėl galite drąsiai dalintis su kolegomis savo mintimis apie tai, ką derėtų nuveikti kartu – jus išklausys ir jūsų žodžiams suteiks daugiau reikšmės nei iki šiol.

TAIP PAT SKAITYKITE: Psichologė N.Gylė apie moteris, kurios myli per stipriai: „Dažniausiai jos pritraukia vyrus, kuriuos reikia „gelbėti“

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien darbo vietoje ar iš vadovybės galite nugirsti tai, kas turbūt skirta ne kiekvienoms ausims. O turėdami šią informaciją, neskubėkite jos paviešinti. Galimas daiktas, kad ką nors vertingo galite iš to sukurti ar kur nors su tuo, kaip su raktažodžiu patekti. Svarbu perprasti to, ką sužinojote, prasmę ir atrasti tam tinkamą laiką ir vietą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien malonus bendravimas su kolegomis ar draugais, pastangos kuo daugiau pranešti kitiems ir kuo daugiau patiems sužinoti, nukreips jūsų dėmesį nuo visokių į galvą lendančių įkyrių minčių. Gauta informacija gali praversti, jei pasitikėdami tiek pašnekovu, tiek savimi, pagal tai pakoreguosite savo požiūrį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jums svarbu pelnyti pasitikėjimą tų, su kuriais dirbate. Be to, susitikimai ar pokalbiai darbo vietoje ar dėl karjeros gali būti būtent tai, ko jums ne pirma diena reikėjo. Todėl nelaikykite liežuvio už dantų, nes tikrai žinosite, ką ir kaip pasakyti, kad jūsų vadovai ar kiti žmonės, nuo kurių priklauso jūsų profesinė sėkmė, jus išgirstų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien išnaudokite visus partnerystės privalumus, norėdami, kad jūsų laimė nepraeitų pro šalį. Beje, trykšite noru pasidalinti su kitais savo žiniomis ar požiūriu, kam gali susidaryti išties palanki terpė. Taigi, būsite įtikinantys, gebantys sudominti ne vieną savo iškalba, išprusimu ar įsitikinimais. Kalbėkite kuo plačiau, jei norite būti išgirsti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien bus veiklos ir įvairiausių užduočių, kurioms ieškosite tinkamu talkininkų. O dar bus daugiau mįslių nei atsakymų. Tiesa, tos mįslės jus taip intriguos, kad nesiliausite tęsti šio jus įtraukiančio žaidimo. Ir, regis, tai padės jums atrasti ir sustiprinti ryšius su žmonėmis, kurie jums reikalingi kaip bendražygiai ar galintys paremti jūsų sumanymus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien mokėsite būti jautrūs kitų poreikiams, bet ir savųjų nenustumsite į šalį. Beje, didžiuosius darbus atliksite tiek partnerystėje, tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe. O jei jums rūpi suprasti, kas trukdo kurti tobulą sąjungą, aiškinkitės dabar. Išgirsite ir rasite žodžių, kurie padės švelniausiais būdais gludinti aštrius santykių kampus.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius