Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 25

Pirmadienio horoskopas – sausio 25 d.

Naujoji savaitė jau čia. Ką žada pirmoji jos diena?
Gėlės žiedas
Gėlės žiedas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite pakilime, galėdami ne sunkiai dirbti, o dar ir smagiai pramogauti. Kai tai bus neįmanoma, darbą paversite pramoga, tuo visus nustebindami. Išties, būsite kūrybiški, žavūs ir norintys kiek surizikuoti dėl galimybės sulaukti dėmesio. Gausite trokštamą saldinį, jei pieš šokdami per griovį, nepasakysite „op“.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Namai šiandien bus vieta, kuriai reikės jūsų išskirtinio dėmesio, o jums bus būtinos panegirikos jūsų šeimos ir namų atžvilgiu. Todėl nenuostabu, jei ką nors sugalvosite tam, kad šį savo alkį numalšintumėte. Ne tik girkitės ir didžiuositės savo šeima, bet ir savo artimuosius sušildykite rūpesčiu, dėmesiu ir šiluma.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien sutelkę savo dėmesį į bendravimą ir norą kurti aplink save šiltą atmosferą, regis, neapsiriksite. Panašu, kad turėsite galimybių sužibėti tarp tų, kuriuos kasdien sutinkate ar su kuriais dažnai ryšius palaikote. Svarbu, kad nesiliautumėte šypsotis, o jūsų komplimentų krepšys niekad neliktų tuščias.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Norėsite būti kam nors naudingi lyg tai parodytų, kiek esate verti. To siekdami, stengsitės viską daryti gražiai ir nestokodami išdidumo. Tiesa, būtų pravartu atsispirti pagundai kuo nors piktnaudžiauti ar pernelyg išlaidauti. Diena tokia, kad bet kokia rizika ar nauji žygiai neturės jokios prasmės.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien gavę valdovo sostą žinokite, kad to iš tiesų nusipelnėte. Jame sėdėdami atlikite ką nors dėl savo įvaizdžio, pamatydami šį tą nuostabaus ne tik savyje, bet ir kituose. Tokia būsena trukdys atlikti nuobodžius rutininius darbus, kuriuos iš tiesų verta rinktis vietoj naujų iniciatyvų: pastarosios užstrigs, vos pabandžius jas įgyvendinti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums gali atrodyti, kad daug kas eikvoja laiką visai nereikšmingiems dalykams, tikėdamiesi sulaukti pagyrimų, būti pastebėti ar kitaip išsiskirti iš minios. Turėsite gerą dieną į šiuos žaidimus neįsitraukdami, tačiau, nusprendę kuriame nors sudalyvauti, atminkite, kad kelias į pergalę bus netrumpas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Labiausiai jūsų nuopelnus ar asmenines savybes vertins jūsų komandos nariai, o ir veikdami išvien su jais, geriausiai atsiskleisite. Turėdami galimybę noriai imsitės iniciatyvų, kurios padės jums savyje atrasti lyderio savybių. Tačiau susikoncentravę į savo tikslus, neignoruokite ir kai kurių svarbių detalių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums niekaip nesiseks būti tik eiliniais darbuotojais – norėsite tapti pirmaujančiais ar bent geriau už kitus savo užduotis atliekančiais. Tai gali versti nejaukiai šalia jūsų jaustis kitus, tačiau jums tai bus nė motais. Beje, nemanykite, kad ir jums jūra iki kelių, nes teks pasistengti, o jei imsitės naujos veiklos, galite ir paslysti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Optimistiškumas ir pasitikėjimas savimi – tai štai, kas šiandien ves jus į priekį, o geriausių rezultatų pasieks tie, kurie kuo geriau panaudos savo žinias, kuo labiau tikės savimi, juos supančiu pasauliu ir kuo plačiau užmes savo meškeres. Tiesa, net ir būnant tikriems dėl gero rezultato, vis dėlto kai ką pamatuoti kelis kartus – geriausia taktika.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ne kas kita, o įvairiausi išbandymai padarys šią dieną ypatinga. Viena, ko reikia iš jūsų – perlipti per juos, įveikiant kai kurias savo silpnybes. Tiesa, dar svarbu laiku panaudoti jums pasiūlytą pagalbą ir pasitikėti tais, kurie ją siūlo. Tai jokiu būdu nėra rekomendacija užmerkti akis, išvydus bent menkiausią pavojų – taigi, būkite budrūs.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Išsiruošę šiandien užkariauti pasaulio, vis dėlto nemanykite, kad viską geriau galite padaryti patys. Užuot buvę vieniši kovotojai, atsigręžkite į šalia esančius ir prieš kiekvieną savo pasirinkimą, pasikonsultuokite su savo partneriais. Gavę jų palaiminimą ar patarimų, ne tik galimų nesusipratimų išvengsite, bet ir pasitikėjimą savimi sustiprinsite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nuo pat ryto susidėliosite netrumpą dienos užduočių planą ir norėsite juos kuo geriau atlikti,  tačiau jūsų dėmesį atitrauks tai vienas, tai kitas dirgiklis. Laimei, rasite malonių užsiėmimų, o nemaloniuose – ką nors jūsų savimeilę paglostančio ir galimybę išreikšti praktiškai prigimtinį kūrybiškumą.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius